Ako dalej ?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
emdee7
Novice
Novice

Ako dalej ?

Príspevok od používateľa emdee7 »

Spoznali sme sa na disco niekedy v zime, ale velmi som ju neriesil (mam 20, ona este len 16). Vzdy mi pisala prva, v sekundu ked som sa objavil online, vacsinou sme len tak flirtovali...a takto to islo vyse polroka

Minule sme sa nahodou stretli, boli sme spolu len chvilu a dost sa mi zapacila. Zacalo to mat "stavu", no neskor zacala s tym vekovym rozdielom, nevedel som na com som, tak som spomalil...

O par dni sme boli spolu vonku aj so spolocnymi znamymi, stravili sme spolu skoro cely den, nedaval som jej najavo nejaky velky zaujem, bavil som sa viac s kamaratmi, sem tam som si ju doberal, robil srandu a aj ked sa zacala snazit ona, prilis som na to nereagoval...

Na to mi potom pise, ze jej bolo uplne super, 2 dni sme si pisali od rana do noci, a potom sa sama od seba spytala ci chcem viac ako len kamaratstvo, s tym ze ona by chcela...Ja na to ze chcem tiez a na druhy den sme isli spolu von. Mala nejaku divnu naladu, bavili sme sa len tak odveci, ked som sa ju na konci snazil pobozkat, tak ze nema naladu...Odvtedy presli 3 dni, odpisuje nudne a ak jej nenapisem ja, tak sama prva nenapise (cize sa to uplne otocilo)

O dovod mi nejde, najskor preto ze je mlada a nevie co chce, alebo este nemala vztah a vonku som moc tlacil na pilu, neviem.

Ale ako vratit ten jej zaujem ?
Napada ma len neozyvat sa jej, pretoze ked sa jej budem na to pytat a tlacit na nu, asi to este viac pokaslem, pripadne skusit nieco aby ziarlila, neviem, bol niekto v podobnej situaci a vedel by poradit ?

Dakujem :)
bindo011
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok

Re: Ako dalej ?

Príspevok od používateľa bindo011 »

Jeden podobný zážitok sa mi stal tento týždeň, možno ti to pomôže v tom, jak sa teraz k celej veci postavíš.

Spoznali sme sa na Pokeci ako je u mňa zvykom, nejaké písanie, záujem bol z jednej aj druhej strany, takže sme sa rozhodli, že by bolo fajn stretnúť sa aj osobne. Dali sme si jedno stretko, také oťukávacie, kedy vlastne len zisťuješ s kým si si písal, potom nejaké písanie opäť a dohodnutie druhého stretka. Samozrejme chcel som dať svoj záujem jasne najavo a tak, keď prišla vhodná chvíľa som ju pobozkal. Všetko bolo veľmi fajn, zvyšok večera sme boli spolu, padli ešte nejaké bozky a nakoniec som ju odniesol domov.

A zrazu, zo dňa na deň sa to otočilo. Cítil som, že niečo sa zmenilo, pretože to písanie bolo presne ako hovoríš - nudné, pár slov v odpovedi, žiadne extra rozhovory, dá sa povedať, že prvý krát sme sa mierne pochytili, pretože ma hnevalo, kvôli čomu tá zlá nálada a sral ma fakt, že s tým nič neviem robiť. Niekedy v priebehu tohto týždňa ale všetko vyšlo najavo. Povedala mi, že nevie, či tie bozky neboli unáhlené, že nevie, čo má robiť a asi by bolo najlepšie, keby sme to nechali tak. No úprimne som zostal v pppp, pretože tie dve stretká boli skvelé, zábavné, nenútené, chémia ako má byť a zrazu toto. Sám som si to nevedel vysvetliť, no nechcel som, aby to skončilo. Ďalej som si nepísal, v tom momente som zobral kľúče, sadol do auta a letel jak kkt, len aby som to nejak vyriešil. Zavolal som jej teda, že som pred jej domom, čo vôbec nečakala a vyšla von. Kecali sme spolu, pýtal som sa jej prečo sa tak cíti, skrátka zaujímalo ma, čo sa deje. Priznala sa mi, že poslednou dobou neverí moc chlapom, pretože si prežila sklamania. Ja viem, ja viem, povieš si aké klišé, no ženy tomuto dávajú obrovskú hodnotu, nevedno prečo. Po takejto úprimnej debatke celý ten stres zrazu opadol a začali sme robiť blbosti, dali si zopár bozkov a boli sme radi, že sme jeden pri druhom. Večer mi povedala, že ju to veľmi potešilo :) .

Čo tým chcem povedať, ide o to, že napriek tomu, koľko som prečítal kníh o balení a skúšal to so ženami všelijako ako to len šlo podľa tých rád, musíš si vytvoriť svoj vlastný systém. Každá žena je iná, jedinečná a preto potrebuje aj iný, špeciálny prístup. Nevravím, že pchaj sa do riti, to nie, vravím, daj jej na javo, že máš záujem, niečo pre to urob, niečo čo sa dotkne jej osobnosti a ostatné sa postará o seba samo.

Konkrétne u teba by som skôr dával ten záujem najavo o to viac, pretože je to mladučké dievča, ešte nemá toľko skúseností s chlapmi a preto pre ňu bude tvoj záujem ako droga. Ona po tom túži, chce aby si sa o ňu zaujímal, aby si ju denno denne bral von, mladé baby to zbožňujú, ešte nie sú prejedené záujmu a to na ne platí. Takže sa jej pokús dať najavo, najlepšie tým, že s ňou začneš tráviť viac času, že máš o ňu záujem a chceš čosi viac.
Emppu
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Emppu »

Bindo, vedel by si poradiť aj v takom prípade, čo robiť, keď si píšem s dievčaťom, ktoré sa mi páči aj s ktorým mám spoločné záujmy, píšem si s ňou slušne, jemne prejavujem záujem a nemám žiadne drzé narážky ani nič podobné, ale ona akosi vôbec neprejavuje záujem, len odpisuje tak dosť stroho... Ja viem, že sa to nedá veľmi vynucovať, ale aj napriek tomu ma to tak znepokojuje, lebo by som chcel ísť aspoň raz na stretko lebo ma nepozná osobne. Tak nevieš či už niekto bol taký prípad, že z nezáujmu vznikol nakoniec záujem alebo už tam nie je žiadna šanca v takom prípade? Lebo ja sa zase vnucovať nechcem a na druhej strane túžim po nej, tak neviem čo robiť v takom prípade...

(Ospravedlňujem sa autorovi témy, že som do toho skočil, ale pri tejto debate by ma zaujímala nejaká reakcia aj na tento môj problém. Ďakujem)
emdee7
Novice
Novice

Príspevok od používateľa emdee7 »

Hej, presne ako pises, ta zmena nalady z nicoho nic, zerie ma to ale na druhej strane to nechcem davat najavo zo skusenosti z predosleho vztahu. Asi by som sa s nou dost pochytil a tak som jej na to radsej uz nic neodpisal, ze snad si uvedomi ako sa sprava...

Ja som toho tiez uz precital dost, zakladne rady su fajn, no najlepsie je asi ked si sam sebou...co tiez nie je vzdy lahke :)

Kazdopadne, tie tvoje posledne 2 odstavce mi dost pomohli, vidim to aj z ineho uhla, takze dik za to ;)

//Emppu: Pohoda, ja tiez nie som nejaky expert na pisanie, takze ti nebudem radit, no ani s tou slusnostou to netreba prehanat, a obcas nejaky dvojzmysel a vtipno-drze narazky ozivia tu diskusiu ;)
bindo011
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa bindo011 »

Jasne, kľudne sa to môže otočiť, dnes pre ňu nemusíš byť zaujímavý a zajtra môžeš. Ide o to, koľko jej toho o sebe povieš a ak spomínaš nejaké zábavné historky tak bude ten záujem o to väčší. Lebo čím viac o tebe druhý človek vie a nemusí to byť nutne len žena, tak tým môžeš byť preň ho zaujímavejší, no aj naopak. Podľa toho aký si človek.

Skúsil by som pritvrdiť, trochu nejaké sexuálne narážky, nič hrubé. Čo ja viem, napríklad, že by si zaslúžila po riti, za to jak odpisuje :lol: . A že už keď si pri tej riti, tak by si ju mohla odfotiť, či sa ti bude páčiť a oplatí sa ti ju zavolať von, haha. Možností je veľa, skúšaj kadejako, netreba meniť seba, stačí zmeniť len štýl komunikácie, aby si bol, jak to povedať "na jej vlne".
ktozesomja
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa ktozesomja »

bindo011 napísal:... A že už keď si pri tej riti, tak by si ju mohla odfotiť, či sa ti bude páčiť a oplatí sa ti ju zavolať von, haha. ...
no toto neviem či by som skúšal, nemusí to každá pochopiť ako srandu :D
Emppu
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Emppu »

Ďakujem Vám emdee a bindo za odpovede ;) pokúsim sa s tým ešte niečo spraviť ak to ešte nie je úplne stratené a skúsim niečo vymyslieť aj niečo žartovné ako navrhuje bindo, aj keď nie som taktiež vôbec expert na písanie ako aj hovorí emdee, ja by som ju radšej vytiahol von a tak sa rozprával a nie písal, ale tak zatiaľ sa to nedá, musím sa nejak rozpísať a vystihnúť ten pravý moment, ale zatial ešte neprišiel. Každopádne ešte raz ďakujem za rady :)
Bushido
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Bushido »

Ako taktika pick up je to fajn, pokiaľ sa snažíš na ženu zapôsobiť štýlom nezáujem, alebo nech žiarli, ale ja si myslím, že keď narazíš na tú správnu babu, tak z nej odpadneš a pôjdeš do toho so všetkým čo máš, bez pretvárky, takže ešte predtým než do toho budeš dávať toľko námahy sa spýtaj sám seba, či to má pre teba vôbec zmysel...
samuraj17
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa samuraj17 »

ahojte, neviem, ci pisem do spravnej temy, ale snad ano.

cez google som nasiel toto forum, kedze som hladal odpoved na moju otazku (otazky?) a vidim, ze tu sa o takychto veciach bezne bavite, tak snad mi niekto normalne pomoze :smt017

mam takyto "problem" .. som student, chodim na SŠ a jedno dievca, ktore je o rok mladsie (chodi samozrejme na nasu skolu) sa mi velmi paci, ako vyzorovo, tak aj spravanim (i ked ju osobne vobec nepoznam, ale je to slusne dievca, uci sa na 1,2 [aj ked to este nic neznamena] a pod.)

dnes som nad tym dlho rozmyslal a nakoniec som si povedal, ze si ju skusim pridat na fb, kedze v skole sme sa "nepoznali" tak ze skusim stastie na fb... o par minut po poslani ziadosti slecna ziadost prijala.. srdce sa mi rozbusilo, stale som nemal odvahu jej napisat.. po cca 20 minutach som sa rozhodol, ze to skusim, ved ked nic neriskujem, nic neziskam.. tak som jej klasicky napisal ahoj, potom ako sa mas, potom kec o skole, kam sa chysta na vysku a taka klasicka debata studentov.. potom sa ma spytala, ze preco som si ju vlastne pridal, kvoli comu. .. presne tuto otazku som cakal uz skor, ale darilo sa mi ju oddialovat.. no ale opytala sa to.. kedze som si to nechcel pobabrat oneskorenym odpisovanim, odpisoval som co najrychlejsie a v tej rychlosti ma nic ine nenapadlo, ako napisat jej pravdu a tak som jej napisal, ze sa mi paci a chcel by som ju viac spoznat .. a az po jej odpovedi som pochopil, ze som to dosral ako som mohol, ze som si radsej mohol dlhsie rozmysliet co napisem, ako napisat toto.. dievcata su z toho vyplasene, zistil som to, ale, bohuzial neskoro.. jej odpoved bola "neeeee :O cakala som to :O" .. nevedel som, ako reagovat.. tak som jej napisal, ze si sa pytala, tak som ti odpovedal, snad som ti mal klamat? a oni mi odpisala "no, asi :O" .. som z toho sklamany, este som nikdy nemal vztah, ale s babami nemam problem komunikovat .. pred tym, nez sa ma opytala tu osudovu otazku to vyzeralo v pohode, bavili sme sa, pytala sa ma na brata (brat je starsi a tiez chodil na tu skolu, pozna ho z videnia) .. na to jej "no asi" som jej odpisal, ze ja hovorim pravdu, klamat neviem, ani neviem co by som si vymyslel a ona mi opat odpisala "mal si mi povedat, ze mi nic nepovies :O" no a tymto ma odbila uplne

tak preto moja otazka znie: myslite, ze je to uz uplne stratene, ze mam na to cim skor zabudnut a v skole nic "neriesit" ? alebo myslite, ze este mam nejaku sancu? prosim poradte AKO DALEJ .. som z toho viac ako dost sklamany.. viem, ze som na to siel zhurta, ale zase som jej nenapisal, ze ju milujem, lubim, chcem pretiahnut ani nic podobne, iba ze sa mi paci a ze ju chcem viac spoznat, tym som ju mohol az tak nehorazne vyplasit? :(

dakujem za kazdu zmysluplnu odpoved, je to naozaj moj nevymysleny pribeh a chcem pomoc od niekoho, komu sa uz nieco podobne stalo a "napravil" to .. dakujem vopred :smt017
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

samuraj17: Podla toho co pises ma tak 16 rokov a asi tam moc sanca nie je. Ale za skusku nic nedas...
samuraj17
Amateur
Amateur

hojko: trafil si sa presne!

myslis, ze mam sancu? po tejto debate nemam uz ani stipku odvahy jej skusit nieco napisat, uz sa nezbavim toho pocitu, ze ma nechce... za skusku som povazoval toto.. ale ked ona reagovala tak ako reagovala...

teraz uz lutujem, ze ma nenapadlo napisat jej to "nepoviem" , na 99% by sa to vyvinulo inym smerom, ale absolutne ma to v tej rychlosti nenapadlo.. viete ake to je, ked pise chlapec s babou do ktorej je po usi zabuchnuty..fakt mi to nenapadlo, no nezabijem sa..
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Nie je dolezie co si myslim ja, ale co si myslis ty. Ak si myslis, ze nemas sancu, tak nechaj tak. Ak si myslis, ze mas sancu, tak to skus. Myslim si, ze aj keby si napisal, ze jej neodpovies na tu otazku, tak by to nic nezmenilo na veci a jej postoj k tebe by bol rovnaky.
samuraj17
Amateur
Amateur

Ja ani neviem, co si myslim.. je to dost blbe pisat jej znovu ked uz vie o co mi ide.. aj by som jej napisal, ale co? Ako sa jej prihovorit?

Alebo mozno to mam nechat tak a pockat, ci mi nenapise sama? toho sa mozno ani nedockam...

co mam vyskusat? :(
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

Pozvi ju von
samuraj17
Amateur
Amateur

Myslis, ze teraz je na to chvila? Ked sa nepozname, len cez fb a este som ju hneď aj odplasil?
Milsa
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Milsa »

ktozesomja napísal: no toto neviem či by som skúšal, nemusí to každá pochopiť ako srandu :D
Absolútny súhlas. Keď som sa stretával s mojou polovičkou, tak som sa snažil rôzne dvojzmysly eliminovať. Raz sme boli s kamošom a s ňou vonku a ten jeden dvojzmysel za druhým. Neskôr mi hovorila, že si vtedy myslela, že čo tam vôbec s nami robí, s takými exotmi. Na o keby jej poviem vyššie napísané, zrejme by som ju videl naposledy, takže nepreháňať.

//autoeditácia príspevku (5.7.2014 10:21:59)
samuraj17: Najprv trochu kritiky: Dnes, aby sa každý zbavil toho prvého kontaktu, tak len FB a potom zrazu nevie čo má robiť. Mal si FB vynechať. Už len jej reakcia, že si pridá kadekoho sa mi nepáči. Osobne som mal FB asi pol roka a keď sa mi medzi priateľov pchali ľudia, s ktorými som sa stretol 2x v živote, pochopil som, že tadiaľ cesta nevedie a zrušil som to. Nechýba mi a dodnes sa smejem na tých, čo už nerobia nič iné, len celý deň vysedávajú pred FB. A teraz k veci: Podľa mňa tvoja úprimnosť je v poriadku. Načo klamať? Aký to má zmysel? Časom budeš rozmýšľať, že aj pri tomto ju oklamem alebo jej už pravdu poviem? Úprimnosť je v poriadku. Na druhej strane, napíše ti neznáme dievča cez FB a zrazu na teba vysype, že sa jej páčiš. Ako to zoberieš? Proste len nevedela ako má na to zareagovať. Nerob si z toho ťažkú hlavu. Rozprávajte sa, prípadne sa skús s ňou stretnúť. Na druhej strane, ste mladí a na veci sa pozeráte inak ako ja, predsa len som už o niečo starší. Často aj stretnutia nedopadnú dobre, lebo každý očakáva čo najviac. Kedysi dávnejšie som si cez fórum SuperStar 2 začal písať s jedným dievčaťom. Bola z ďaleka, takže záujem som nejavil, ale mali sme sa vždy o čom porozprávať. Po rokoch (asi 3) sme mali možnosť sa stretnúť (na tú diaľku to bola dobrá šanca ju spoznať aj osobne). Musím sa priznať, že som vôbec nemal obavy ako stretnutie dopadne, proste sme sa už relatívne dobre poznali. Stretnutie dopadlo perfektne. A čo tým chcem povedať? Netlač na ňu, ak sa aj stretnete, rozprávajte sa, spoznávajte sa a časom to možno príde aj samé

//autoeditácia príspevku (5.7.2014 10:28:37)
samuraj17 napísal:Myslis, ze teraz je na to chvila? Ked sa nepozname, len cez fb a este som ju hneď aj odplasil?
Ako som napísal vyššie aj ja. Neodplašil. Spoznajte sa. Časom uvidíš. Iba nevedela ako má zareagovať.
samuraj17
Amateur
Amateur

Milsa, fakt dakujem!! :) Teraz si ma absolutne povzbudil, dakujem este raz, toto mi chybalo :)

Ano, mas pravdu, s tou kritikou to beriem.. osobne by som jej asi take nieco hned pri prvom stretnuti nepovedal.. som dost hanblivy co sa toho tyka.. ale uz by bolo na case sa viac osmelit a skusit riskovat, lebo nic nikdy neziskam.. aspon ja si to myslim :)

skusim jej nechat trochu casu, ak sa do vecera ona neozve (co pochybujem), tak jej skusim nejak "jemne" napisat a zase nahodit len nejake pohodove veci, ziadne "rozoberanie" nasho vztahu

:smt006
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

..prazdniny su tu... brace yourselves, stupid topics are coming.
samuraj17
Amateur
Amateur

cakal som nieco take :) ale nech sa paci, urcite je tu viac inteligentnych ludi ako tych ostatnych :)
DarkNation
Expert
Expert

Príspevok od používateľa DarkNation »

Samuraj, to si nevsimaj. Jednoduho vsade, aj tu na fore, sa najde zopar jedincov ktori pisu zasadne mimo temu a dokonca to obcas okorenia aj nejakou supercoolanglickou hlaskou. Ale aby som nebol akoze entirely offtopic, ja byt tebou sa na to vykaslem, popripade sa jej este mozes spytat preco reagovala tak ako reagovala. Tak ci onak, good luck.
Napísať odpoveď