Jeden podobný zážitok sa mi stal tento týždeň, možno ti to pomôže v tom, jak sa teraz k celej veci postavíš.
Spoznali sme sa na Pokeci ako je u mňa zvykom, nejaké písanie, záujem bol z jednej aj druhej strany, takže sme sa rozhodli, že by bolo fajn stretnúť sa aj osobne. Dali sme si jedno stretko, také oťukávacie, kedy vlastne len zisťuješ s kým si si písal, potom nejaké písanie opäť a dohodnutie druhého stretka. Samozrejme chcel som dať svoj záujem jasne najavo a tak, keď prišla vhodná chvíľa som ju pobozkal. Všetko bolo veľmi fajn, zvyšok večera sme boli spolu, padli ešte nejaké bozky a nakoniec som ju odniesol domov.
A zrazu, zo dňa na deň sa to otočilo. Cítil som, že niečo sa zmenilo, pretože to písanie bolo presne ako hovoríš - nudné, pár slov v odpovedi, žiadne extra rozhovory, dá sa povedať, že prvý krát sme sa mierne pochytili, pretože ma hnevalo, kvôli čomu tá zlá nálada a sral ma fakt, že s tým nič neviem robiť. Niekedy v priebehu tohto týždňa ale všetko vyšlo najavo. Povedala mi, že nevie, či tie bozky neboli unáhlené, že nevie, čo má robiť a asi by bolo najlepšie, keby sme to nechali tak. No úprimne som zostal v pppp, pretože tie dve stretká boli skvelé, zábavné, nenútené, chémia ako má byť a zrazu toto. Sám som si to nevedel vysvetliť, no nechcel som, aby to skončilo. Ďalej som si nepísal, v tom momente som zobral kľúče, sadol do auta a letel jak kkt, len aby som to nejak vyriešil. Zavolal som jej teda, že som pred jej domom, čo vôbec nečakala a vyšla von. Kecali sme spolu, pýtal som sa jej prečo sa tak cíti, skrátka zaujímalo ma, čo sa deje. Priznala sa mi, že poslednou dobou neverí moc chlapom, pretože si prežila sklamania. Ja viem, ja viem, povieš si aké klišé, no ženy tomuto dávajú obrovskú hodnotu, nevedno prečo. Po takejto úprimnej debatke celý ten stres zrazu opadol a začali sme robiť blbosti, dali si zopár bozkov a boli sme radi, že sme jeden pri druhom. Večer mi povedala, že ju to veľmi potešilo

.
Čo tým chcem povedať, ide o to, že napriek tomu, koľko som prečítal kníh o balení a skúšal to so ženami všelijako ako to len šlo podľa tých rád, musíš si vytvoriť svoj vlastný systém. Každá žena je iná, jedinečná a preto potrebuje aj iný, špeciálny prístup. Nevravím, že pchaj sa do riti, to nie, vravím, daj jej na javo, že máš záujem, niečo pre to urob, niečo čo sa dotkne jej osobnosti a ostatné sa postará o seba samo.
Konkrétne u teba by som skôr dával ten záujem najavo o to viac, pretože je to mladučké dievča, ešte nemá toľko skúseností s chlapmi a preto pre ňu bude tvoj záujem ako droga. Ona po tom túži, chce aby si sa o ňu zaujímal, aby si ju denno denne bral von, mladé baby to zbožňujú, ešte nie sú prejedené záujmu a to na ne platí. Takže sa jej pokús dať najavo, najlepšie tým, že s ňou začneš tráviť viac času, že máš o ňu záujem a chceš čosi viac.