P: Logitech Gamepad F310
P: Logitech Gamepad F310
Zdravim. Predam hore uvedeny gamepad, pouzity iba raz. Bol kupovany z alzy asi rok dozadu. Krabicu a zarucak uz od toho nemam, ale nie su na nom ziadne poskodenia...ako som pisal - pouzil som ho iba raz a odlozil do sufliku.
Tu je na neho link: http://www.alza.sk/logitech-f310-d429205.htm
Ak by niekto chcel, mohol by som ho aj odfotit, ale vyzera presne ako na obrazku.
Cena 25€ alebo mozna dohoda.
Najlepsie osobny odber v BA.
-- 28 Jún 2014, 19:01 --
UP 22€.
Tu je na neho link: http://www.alza.sk/logitech-f310-d429205.htm
Ak by niekto chcel, mohol by som ho aj odfotit, ale vyzera presne ako na obrazku.
Cena 25€ alebo mozna dohoda.
Najlepsie osobny odber v BA.
-- 28 Jún 2014, 19:01 --
UP 22€.
Re: P: Logitech Gamepad F310
prepac za OT, ale za take ceny ludia kupuju Xbox-PC ovladace ktore maju vacsiu moznost vyuzitia ako ten tvoj. Myslim, ze mas sancu ho dat za 10-15e.
ponukam 16 eur plus posta
Nemozem si pomoct ale musim to okomentovat, dostal si skvelu ponuku, mohli ste byt obaja davno spokojni, na heureke je F310 a XBOX 360 od 23€ s dvojrocnou zarukou, zabaleny, novy - aka je myslis sanca ze ti za tvoj pouzivany a bez zaruky da niekto 22€?
Ulavilo sa ti ? Ovladac bol pouzity iba raz. Odvtedy je odlozeny v skrini. A nie kazdy moze nakupovat bez dph.
Up 20€
Up 20€
Ja ti nechcem zle, naopak, tiez som mal veci ktore neboli pouzite ani raz, ale take veci sa nedaju predat bez znizenia ceny, dokonca ani ked je k nim je zarucny list a blocek a ak sa este jedna o nieco take ako gamepad, kde sa pouzivanost neda dokazat, ved ani nie som sam kto ti napisal ze za taku cenu to nepredas. Inak tie ceny ktore som nasiel su s DPH, nasiel som ceny od 23,91 € - to ti tu nikto nenapise, najde si na nete ceny noveho, porovna s tvojou a ide prec.
Radim ti dobre, ak je ta ponuka na 16 € uz neaktualna, daj cenu 15€, teraz pred sviatkami mas sancu, neskor, este ked zlacni XBOX One gamepad (ktory je uz aj pre PC), to bude uz takmer nemozne. Ak neveris nikomu kto ti tu radi, tak sa pozri na datum tvojho inzeratu, su to viac ako 4 mesiace.
Radim ti dobre, ak je ta ponuka na 16 € uz neaktualna, daj cenu 15€, teraz pred sviatkami mas sancu, neskor, este ked zlacni XBOX One gamepad (ktory je uz aj pre PC), to bude uz takmer nemozne. Ak neveris nikomu kto ti tu radi, tak sa pozri na datum tvojho inzeratu, su to viac ako 4 mesiace.
UP, 16+posta 
-- 08 Júl 2015, 16:38 --
stale aktualne za 15, najlepsie osobne v BA
-- 08 Júl 2015, 16:38 --
stale aktualne za 15, najlepsie osobne v BA
ponukam 10euro osobne v Bratislave.
Rezervovane
-- 02 Aug 2015, 10:59 --
Predane. Mozte lock. Dakujem