Podvod

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
jozko
Light Star
Light Star

Podvod

Príspevok od používateľa jozko »

Caute stala sa mi taká vec, že pozerám si mail a tam zrazu nejaká upomienka od hom3 cr3dit, že som dlžný nejaké €.
Ale ja nie som si vedomý, že som bral nejaký úver alebo mal niečo niekedy spoločné s touto spoločnostou. Je tam aj variablny symbol ktory ked som overil na ich linke sedel ale bohuzial je vikend takze tam nikto nie je. Takže pravdepodobne ma niekto napísal za ručiteľa bez môjho vedomia a zneužil moje osobné údaje. Podľa Vás čo by ste mi poradili ? Podať trestné oznámenie ?
brm
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Re: Podvod

Príspevok od používateľa brm »

Ak je to upomienka od hom3 cr3dit, vysral by som sa na to a zmazal tento scam. Ak by to bol email od Home Credit, věnoval by som tomu väčšiu pozornosť, ale asi by som to aj tak zmazal, pretože ak robí niekto takýto podvod, nedá tam Tvoju email adresu a zároveň HC by neposlal upomienku emailom, ale poštou. Ešte raz si over email, od koho vlastne je..
jozko
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa jozko »

No prišlo to z emailu "[email protected]" Ale na ich linke som natukal ten variabilny symbol a ono mi tam automat povedal že je dlzna ciastky xy, aťd. Takže scam to asi nebude či?
wladas
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa wladas »

A ten variabilny symbol bol aj na tvoje meno? Ale ako pise brm, riesil by som len postovu upomienku.
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Mozno niekto zadal blbo mail... a jemu to pride postou a tebe mailom... alebo niekto fakt zneuzil tvoje udaje, komplet aj s mailom.

V prvom rade by som zistil na homecredite, ci je fakt ten dlh na teba. Ak ano, tak potom policia. Ak nie, len niekto zadal zle adresu, tak potom nech si Homecredit zmaze tvoju adresu zo zaznamu.
Napísať odpoveď