mam taky moc divny problem a vazne si uz neviem rady
Pred dvoma dnami som zase stiahol po par rokoch cez steam CSko (a lutujem to) a vsetko islo v pohode...
Vsetko sa to zacalo dnes rano okolo tretej, ked neslo spustit CSko a zostala len cierna obrazovka pri spusteni (predtym islo), niekolkokrat som preinstaloval steam aj CSko = nepomohlo, CSko cierna obrazovka
Potom som zacal googlit problem s CSkom a nasiel som videa na YT, ale uplne vsetky videa na youtube sa mi zacali sekat v case 0:00 (ale stiahnu sa cele) = CSko cierna obrazovka + uz aj youtube seka
Spomenul som si na kamosa a tak som isiel na Facebook, ale FB mi vzdy seklo po par sekundach, tak som preinstaloval google chrome, ale nepomohlo = CSko cierna obrazovka stale, YT aj FB sekaju
Po nainstalovani Spyware Terminator 2012 a CC Cleaner a po odinstalovani vsetkych nepotrebnosti vsetko zacalo ist ako ma, tak som isiel spat...
Rano zapnem FB a facebook hned sekne a zase vsetky problemy sa objavili znovu = je to zase cele v kely
Tak ma uz nic ine nenapadlo, len ist na teamspeak najst nejakeho experta, ale samozrejme TS stops responding on server connect (aj po preinstalovani) = uz to je vazne smutne: CSko cierna obrazovka, YT a FB sa zaseknu a prestanu regovat a TS not responding pri pripojeni
Skusil som:
Spyware Terminator 2012
CC Cleaner
Combofix
Ale vsetko okrem vysie menovaneho ide normalne.
Ma niekto nejake tusenie, kde je problem? Alebo nevie niekto odklinat pocitace? Dakujem