tatrabanka a paypal

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
quartz
Light Star
Light Star

tatrabanka a paypal

Príspevok od používateľa quartz »

Zdravim, dnes som si zalozil studentsky ucet v tatrabanke a chcem si pridat kartu, ktoru som dostal k uctu na paypal. Skusal som ju tam pridat, ale nechce mi ju zobrat. Skontroloval som vsetky udaje, ktore som zadaval a vsetko je spravne. Teraz som cital ze musim mat na ucte nejaku ciastku, ze paypal mi zoberie 1.5 € a potom mi ju vrati? A ze este musim vediet nejaky stvormiestny kod? Ako to vlastne je? Dakujem
pasto
Medium Expert
Medium Expert

Re: tatrabanka a paypal

Príspevok od používateľa pasto »

podla toho co viem = ak mas kartu visa electron tak no problem ...ano 1,5€ ti zoberie z uctu a pri tej platbe budes mat 4 miestny kod ktory zadas na paypale a mozes nakupovat
ktozesomja
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa ktozesomja »

Ano presne tak, musis mat aspon 1,5€ na ucte, ktore ti PayPal stiahne a v detailoch tohto obratu v internet-bankingu budes mat ten kod. Tych 1,50€ti potom vratia pri prvej platbe cez PayPal.
wladas
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa wladas »

Musis si ale v banke povolit pre platobnu kartu internetovu pladbu.
quartz
Light Star
Light Star

Pani na pobocke mi povedala ze paypal bude fungovat internet banking mam aktivny uvidim...Nemohli by ste mi niekto poslat cez internet banking na ucet par drobnych aby som to mohol aktivovat? :D Samozrejme najskor Vam poslem ja peniaze ale mozem len na paypal ked ste ochotny tak pm. Dakujem
Hensym
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Hensym »

A 30 očí od uja Rytmusa si nedostal?
quartz
Light Star
Light Star

Nie nestihol som to :D
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Potrebujes 2.5eur cca . Jednak 1.5 ti stiahne paypal (tie potom vracia) a jednak ti stiahne este 1 dolar len tak za to, ze si k nim pridavas kartu (tie uz nevracia). Naco chces pridavat kartu, ked nemas na ucte nic? ked budes mat, tak si pridas. 5min roboty aj s aktivaciou.
Kod pri TB tipujem, ze budes museit volat do Kontaktneho centra, ak ho budes chciet hned. Nastastie tu banku uz nemam, tak neviem ako to funguje.
quartz
Light Star
Light Star

Ano mal si pravdu uz mi aj strhli z uctu 0.75 centov (1 dolar) za pridanie karty. A teraz mi asi strhnu toho 1.5 dolara a to mi potom vratia ak to dobre chapem.

//Tak nakoniec mi prislo aj tych 30 €, pretoze som to vyplnil este predtym :D ani som nevedel. A mozem potvrdit ze kod na potvrdenie karty sa hned ukaze v detaile transakcie (tatrabanka internet banking)
Napísať odpoveď