Problem s LCD TV SAMSUNG
Problem s LCD TV SAMSUNG
Ahojte,
chcel by som Vas poprosit ak sa vyznate do LCD tv, ci by ste mi vedeli poradit s problemom. V tomto LCD TV som uz vymenil zdute kondenzatory, ale nepomohlo to. Zvuk aj ovladanie ide, problem je len s obrazom. Jedna sa o typ SAMSUNG samsung le32r71b. Na nete som sa docital, ze to moze byt t-con doska ale ak vie niekto poradit tak budem rad. Nech ju neobjednavam zbytocne.
http://2i.sk/9cd5f2d80b
chcel by som Vas poprosit ak sa vyznate do LCD tv, ci by ste mi vedeli poradit s problemom. V tomto LCD TV som uz vymenil zdute kondenzatory, ale nepomohlo to. Zvuk aj ovladanie ide, problem je len s obrazom. Jedna sa o typ SAMSUNG samsung le32r71b. Na nete som sa docital, ze to moze byt t-con doska ale ak vie niekto poradit tak budem rad. Nech ju neobjednavam zbytocne.
http://2i.sk/9cd5f2d80b
Re: Problem s LCD TV SAMSUNG
je v zaruke?
Nie je. je to starsi televizor, ktory by som si chcel zobrat z domu, aby som nemusel kupovat novy. Ma asi 5-6 rokov.
-
Ryan Giggs
VIP
To môže byť aj problem panela. A to sa opravovať neoplati.
V elektronike sa velmi nevyznam. Je moznos, ze t-con sposobi takuto poruchu? Mam moznost ju zohnat za 22e. Ide o to ci sa to oplati.
-
Ryan Giggs
VIP
Vacsinou je v takych pripadoch na vine panel.
Zdravim, snad som moj problem s tv dobre zaradil
. Dnes som na tv pripojil pc cez VGA kabel. V tv mi ho naslo ako pc a ked som to otvoril tak na tv sa zobrazila prac.plocha z pc a na tv naskocilo ze automaticke nastavenie. Ono to trochu "došteľovalo" obraz no vyrazne to znizilo kvalitu obrazu v porovnani s tym ked som mal predtym pc zapojeny cez hdmi. No nic som si z toho nerobil lebo mi bolo jasne ze kvalita obrazu bude horsia. No teraz aj ked ho pripojim cez hdmi tak ten obraz je nejasny a uplne iny ako predtym. Dokonca to robi aj ked na tv pripojim satelit normalne cez hdmi. Kde moze byt chyba s tym obrazom? Prosim poradte. K+
-
hrban
Addict
- Kontaktovať používateľa:
treba nastaviť správne rozlíšenie na PC a takisto režim na TV a používaj VGA na prepojenie PC<---->TV
Lenze obraz na TV je zly aj ked je pripojeny na satelit alebo aj ked tam dam usb a chcem si pozriet nejaky film...chyba je teraz v tv no neviem vobec ako ju odstranit
-
Ryan Giggs
VIP
Resetuj nastavenia do tovarenskych.
Tak dufam ze to pomoze, len nemozem to nikde najst. Ide konkretne o model SAMSUNG PS43D450. Vedel by si mi s tym pomoct?
-
Ryan Giggs
VIP
A pozeral si do manualu?
Ano pozeral som tam no nic s resetom som tam nenasiel.. 
-
Ryan Giggs
VIP
Niekde to tam je.
Samodiagnostiku si skušal?
Samodiagnostiku si skušal?
No ved prave na internete som nasiel jeden navod ale nie na ten typ co hladam ja a tam som sa docital ze by to malo byt v diagnostike no ja tam reset nemam
Nezvykne to byt pomenovane "reset" ale skor "obnovit povodne nastevenie" alebo take daco.
-
Ryan Giggs
VIP
Ale spustil si diagnostiku ci je ten obraz ok?
ano spustil som aj test obrazu a aj tam je zly
no zistil som ze ked dam na tv menu kde vyberam externe zariadenie (napr.usb), tak tam je obraz vyborny, no akonahle to prepnem na tv alebo usb tak obraz je zly. Kamarat mi povedal ze mi mohla odist doska na vstupy, alebo take nieco spominal..
no zistil som ze ked dam na tv menu kde vyberam externe zariadenie (napr.usb), tak tam je obraz vyborny, no akonahle to prepnem na tv alebo usb tak obraz je zly. Kamarat mi povedal ze mi mohla odist doska na vstupy, alebo take nieco spominal..
-
Ryan Giggs
VIP
Keby to bola doska so vstupmi, tak pri samodiagnostike by si mal obraz dobry.
Čo konkretne znamena ten zly obraz?
Čo konkretne znamena ten zly obraz?
biela farba nie je biela, ale je trochu do zlta, zlta nie je zlta ale je ovela tmavsia a aj obraz je celkovo skresleny, proste uplne zla kvalita