Hello,
Upon reviewing your curriculum vitae, we would like to offer you an opening of a Client Manager with our actively developing design firm. Due to the recent growth of the number of clients, we're inviting more people to join our team of professionals. This is a home-based position with competitive wages and great potential.
An ideal candidate will be a punctual, initiative and hard-working individual, who can speak and comprehend English on a basic level, is able work efficiently both independently and as a part of a team, and is willing to learn quickly and develop new skills. No prior experience in this sphere is required, as the company provides all contractors with free web-based training materials and complete support. Please note that this is a home-based position, and no travel or relocation is necessary.
Position: Client Manager
Salary: 2,750 EUR monthly plus bonuses
Schedule: full-time and part-time options
Location: United Kingdom, Greece, Switzerland, Hungary, France, Portugal, Denmark, Croatia, Slovakia, Netherlands and other EU countries
To apply for this job and get the complete details of this role, please send a message to: [email protected] due to a high volume of correspondence throughout the season, we use a dedicated mailbox on a public server to make sure your email doesn't get lost. Please include your current country of residence and the time when you can begin working. If you can start in the beginning of July, your application will have a priority.
---
Best regards,
Recruiting Associate
Spam ?
-
ktozesomja
Medium Star
Spam ?
Prisiel mi dnes takyto e-mail. Je to spam ? Odosielatel je [email protected] ale ten @gmail.com na konci mailu, no ehm. Naco by niekto nieco taketo rozosielal ? Co maju z toho ak je to podvod ?
-
Fabo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Spam ?
Urcite podvod... ked zareagujes, budu od teba urcite chciet veskere informacie mozne, co by sa samo o sebe teoreticky mohlo dat zneuzit, a potom pravdepodobne budu chciet nejaku zalohu, na vybavenie pracovneho povolenia, na vybavenie sluzobneho bytu a cojaviem co... sice ti slubia ze sa ti to vrati po prvej vyplate, ale ta samozrejme nikdy nebude
-
hojko
Site Admin
Ze sa clovek vobec zamysla nad takymto mailom...
-
ktozesomja
Medium Star
zamyslal so msa nad tym len kvoli tomu, ze odosielatel je @aol.com a nie nejaky gmail a podobne
-
Fabo
Hardcore addict
A to je problem?
-
ktozesomja
Medium Star
nevedel som, ze aj AOL poskytuje free maily
-
Soviet
Darca
"we use a dedicated mailbox on a public server to make sure your email doesn't get lost" watafak is that 
AOL bol svojho casu najvacsim poskytovatelom s Yahoo.
-
NFS SHIFT2
Novice
Sám si pretried co je spam a co nie, to ak ti to gmail nedá do spamu tak nevies co robit? Mas vlastny rozum... ci?
Mne prisiel raz mail, kde mi pisala nejaka vraj zena a prelozila do z anj do sk cez google prekladac bolo to vidiet a pisala ze chce ist na slovensko ale ze zomrela jej babicka, je neplnoleta a ze zdedila vela eur... chce cislo mojho uctu ci co aby poslala peniaze ale este predtym aby som si ju adoptoval no to bolo zaujimave mozno to chcela inac napisat len google zle prelozil a chodia aj ine
Mne prisiel raz mail, kde mi pisala nejaka vraj zena a prelozila do z anj do sk cez google prekladac bolo to vidiet a pisala ze chce ist na slovensko ale ze zomrela jej babicka, je neplnoleta a ze zdedila vela eur... chce cislo mojho uctu ci co aby poslala peniaze ale este predtym aby som si ju adoptoval no to bolo zaujimave mozno to chcela inac napisat len google zle prelozil a chodia aj ine
-
Waagbistritz69
King
"Upon reviewing your curriculum vitae" - posielal si im nejaký životopis? ak nie, ta.. 
CV sa da najst na nete relativne bez problemov, napr linkedin
-
Waagbistritz69
King
pokiaľ linkedin má alebo proste CV niekde zverejňoval, ale to by tiež mal sám vedieť 
Ak to nebude vadiť, použijem túto tému. Dnes sa mi medzi spamovou poštou objavil jeden mail. Prišlo to z adresy [email protected] a obsah správy bol následovný:
Prišiel niekomu tiež takýto pošahaný e-mail? V poslednej dobe sa s podvodníkmi asi roztrhlo vrece a dosť ma začínajú takéto správy žrať nervy.Dobrý den,
upozorňujeme, že máte 4 nepřečtené zprávy na naší seznamce pro nezadané:
- uživatelka figarka (27 let, žena)
- uživatelka katka (26 let, žena)
- uživatelka Kitty29 (29 let, žena)
- uživatelka vanda5 (24 let, žena)
Pro přečtení zpráv sa prosím přihlaste či registrujte zde.
Hodně štěstí! Vaše NezadanáSeznamka
-
Yos
Professional
Mam inzerat na predaj mobilu na portali predaj.sk
Dosiel mi mail:
Dosiel mi mail:
Posiela svoje poziadavky opakovane, cize nejaky zasrany bot.I am Muhameed Afeez from United Kingdom but however I want you to
understand
that am very serious in buying this item from you and I am buying it
for my son he went for a seminal in west Africa and he need the phone
very urgent do not worry I we pay for the shipment ok this is my son
address that you will have to make the shipment you will have to make
the shipment via your Local Post office or EMS
Name: Jide James
Address: No. 41 Darlington Mokola
City: Ibadan
State: Oyo State
Zip / Postal Code: 23402
Country: Nigeria
Phone number: 2348106604495
I will want you to kindly get back to me with the total.
As i accept to make the payment to you by Bank Transfer Payment kindly
get
back to me with your bank information so that i can go ahead with the
payment from my bank.
Account Holder Name:
Account Number:
Bank Name:
Total Cost:
I we be waiting to here from you
Thanks
Yos, takéto e-maily mi chodili pravidelne, keď som predával na bazoši telefóny. Aj keď som jasne uviedol, že telefón je nefunkčný, aj tak mi taký e-mail prišiel. Bot to asi nebude, skôr podvodník, ktorý chce od teba vymámiť číslo účtu. Určite sa ani nenamáhaj na ten e-mail odpovedať.
Da sa nejak zneuzit len samotne cislo uctu bez akychkolvek dalsich informacii ? Len tak zo zaujimavosti sa pytam.
-
Yos
Professional
Prvy mail mi od neho prisiel v podobe, ci je mobil stale na predaj. Pri tomto som este zareagoval, ze ano je, na co mi obratom poslal tento mail.
To som uz vedel, ze nieco nie je v poriadku, tak som mu napisal, nech mi posle on jeho kontaktne informacie o ucte. Jeho odpoved bola v podobe prveho mailu, ci je telefon stale v ponuke, cize podla toho som usudil, ze sa jedna o bota.
To som uz vedel, ze nieco nie je v poriadku, tak som mu napisal, nech mi posle on jeho kontaktne informacie o ucte. Jeho odpoved bola v podobe prveho mailu, ci je telefon stale v ponuke, cize podla toho som usudil, ze sa jedna o bota.
Dnes mi podruhé přišel tento stejný e-mail ze stejné adresy, ale co je podivné tak je to že mi přišel jak na soukromý tak i na firemní e-mail, který nemám nikde na netu uveden, a čas přijetí e-mailu se téměř shoduje.Noobsz DJ napísal:Ak to nebude vadiť, použijem túto tému. Dnes sa mi medzi spamovou poštou objavil jeden mail. Prišlo to z adresy [email protected] a obsah správy bol následovný:
Dobrý den,
upozorňujeme, že máte 4 nepřečtené zprávy na naší seznamce pro nezadané:
- uživatelka figarka (27 let, žena)
- uživatelka katka (26 let, žena)
- uživatelka Kitty29 (29 let, žena)
- uživatelka vanda5 (24 let, žena)
Pro přečtení zpráv sa prosím přihlaste či registrujte zde.
Hodně štěstí! Vaše NezadanáSeznamka
Prišiel niekomu tiež takýto pošahaný e-mail? V poslednej dobe sa s podvodníkmi asi roztrhlo vrece a dosť ma začínajú takéto správy žrať nervy.
Nejde nějak vypátrat toho gaunera co to posílá?
-
Soviet
Darca
Vsak to ignoruj a oznac ako spam.