Ahojte. Nasiel by sa tu odbornik, ktory by poradil postup na prestriekanie zadneho krytu notebooku? Nechcem ziadnu nalepku alebo podobne veci.
Treba to dajakym vodnym jemnym smirglom presmirglovat? Odmastit alkoholom, nastriekat zakladovku a dat nejake 3 vrsty farby? Ake konkretne farby, aky odmastovac by sa najviac hodil...
Ak ma niekto odborne znalosti, skusenosti budem velice vdacny. Dik za rady lidi.
Prestriekanie zadneho krytu NB.
-
hrban
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Prestriekanie zadneho krytu NB.
striekal by som to rovnako ako plasty na aute 
pogoogluj ako sa striekajú plasty na aute
pogoogluj ako sa striekajú plasty na aute
jj, daco som nasiel, dikes, len dufam ze to bude vyzerat coolovo 
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Co na tom moze vyzerat coolovo??? Zbytocne minas peniaze na spreje a neviem co vsetko, nevidim ziadny realny dovod na striekanie zadnej casti krytu notebooku. Ak je osuchany, tak pohladat na interente novy kryt z poskodeneho notebooku. Alebo mas 13 rokov, ze chces kriklavy notebook, aby si bol IN pred spoluziakmi???
Chcem to pre priatelku na narodeniny. Prestriekat komplet notebook na ruzovo, vyrobit si sablony a urobit dajake pekne ornamenty.
Nejake rady na ostatnych forach som nasiel, ale nic konkretne, plast na notebookoch je mozno iny ako na palubovkach, nevyznam sa v tom...kazdopadne na nieco pridem a odkusam to.
Bude ozaj rada, ked sa po polroku bude farba suchat. To jej rovno kup novy ruzovy notebook.
Myslim, ze je dost markantny rozdiel vyhodit prachy na novy NB a na farby. Ze sa bude lupat? No a co myslis preco som prisiel na toto forum, asi ze po radu, ale ako vidim tu ma budete skor odhovarat...
Ako potom robia tie ruzove notebooky? To snad tiez nejak striekaju...
Ako potom robia tie ruzove notebooky? To snad tiez nejak striekaju...
Je rozdiel striekat to doma sprejom a niekde v lakovni, kde je bezprasne prostredie, schne to pri teplote 70 stupnov celzia, strieka sa to profi tryskami a dalsie veci, ktore doma urcite nemas. Vezmi frajerku radsej na veceru, kup jej plysaka, parfem, nieco na oblecenie alebo tak, len nevymyslaj s takouto kravinou o striekani notebooku. Ak by nedopadol tak, ze ten notebook nastriekas, zlozis a uz sa viac nezapne, to bude uplne najlepsi darcek.