TOSHIBA Satellite C660 po vyčistení nereaguje
TOSHIBA Satellite C660 po vyčistení nereaguje
Ahojte, kvôli vyčisteniu som rozobral notebook TOSHIBA Satellite C660, po poskladaní sa len roztočí ventilátor a svieti zelená kontrolka. Nič viac nereaguje a nemá ani snahu nabootovať. Nenabehne ani BIOS. CPU som neodpájal. Káble by mali byť všetky dobre zapojené. Dik za rady.
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Re: TOSHIBA Satellite C660 po vyčistení nereaguje
Tak asi nie su dobre zapojene tie kable, ked to nejde 
Asi 4x som to cele znova porozpajal a opäť pozapajal, ci nie je niekde zle zapojeny kablik, nedotlaceny a pod. Bez vysledku.
-
hrban
Addict
toto mi robila ramka, vyber očisti a zasuň znova a poriadne.
Co si cistil? Ako si cistil? Aj to pipa? Alebo ntb bezi a len displej nejde?
Rozobral som kryty aby som sa dostal k doske, ktorú som utrel od prachu handričkou na okuliare, vyšruboval som ventilátor, ktorý som prefukol a utrel od prachu a stiahol chumáč prachu z chladiča pred ventilátorom, pripevnenie chladiča k doske (k CPU chipset) som nerozoberal. Po poskladaní sa iba roztočí ventilátor, po chvíľke sa zastaví a svieti jedna zelená kontrolka, nič viac sa nedeje. Ani na obrazovke sa nič nezobrazí, ani nepípa. RAM som skúšal v obidvoch slotoch. Nie je to môj prvý notebook, ktorý čistím, ani prvý rozobratý PC, ale s týmto som sa ešte nestretol.
-
hojko
Site Admin
Nebude problem v napajani, teda vo vypalenej diode??? Mali by byt blizko konektora, signalizovalo by to problem s napajanim, ci uz chybu nabijacky (prebijanie, zvysene napatie), konektora...
Hojko, toto uz ja neviem. Ale sprava sa stale rovnako, aj ked ho zapnem na baterku, aj ked zo siete.