Plus má 60 kg navyše a vyšiu spotrebuaudiotrack napísal:1. prípad - si na rezerve, natankuješ za 10, jazdíš chvíľku, si zase na rezerve, natankuješ za 10, chvíľku jazdíš, si zase na rezerve .... => často jazdíš na rezerve
2. prípad - si na rezerve, natankuješ plnú, jazdíš chvíľku, natankuješ za 10, chvíľu jazdíš, natankuješ za 10 .... => nejazdíš na rezerve
rozdiel je v prvotnej investícii, potom si dotankuvávaš rovnako za 10 po rovnakom počte km. Akurát nejazdíš na rezervu. Samozrejme, ako píšeš že tankovať pri dojazde 120km pred zasvietení rezervy.. to je to isté. Len reč bola o študentovi čo tankuje za desinu lebo nemá peniaze, a radšej častejšie menej, ako raz vela
Rezerva na Megane
Re: Rezerva na Megane
Neviem, zatiaľ som sa nad tým nikdy nezamyslel, skrátka sadnem do auta, viem, že dneska urobím do 200km tak tanknem za dvacku, skrátka vždy toľko benzínu, že obehám čo potrebujem a ešte kus do rezervy. Mesačne nech dám tak do 100€ na benzín, možno aj viac, to by bola jedna plná určite.
Ten čas strávený každodenným dotankovávaním pred plánovanou jazdou sa dá využiť aj duchaplnejšie.. hmm? 
bindo011: hlavne nech sa ti nepokazi teda, za 10€ toho vela nevymenis.. aktualne teraz jazdim viac na bajku ako na aute, no ked sa mi vcera rozvietilo na Meganovi hladne oko, supol som tam 35litrov, aj ked viem, ze za mesiac neprejazdim viac ako 150km.. ja zas neznasam chodit na pumpu 
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
fRoLiQ - mam odskusane, ze pri normalnom style jazdy (50-90 normalne otacky) das okolo 60km na rezerve. raz som to s otcom nechtiac vyskusal mimo civilizacie 
-
Jaccobinho
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
Mne na Fabii I začína svietiť rezerva pri dojazde 90-120 km v palubnom počítači, no aj keď ukazuje dojazd 0 km, tak v pohode ešte prejdem 30 km po diaľnici k pupme.