Bažant Pohoda-pokec plus
-
typek61
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Bažant Pohoda-pokec plus
ide niekto na tento festival?
ak by bol niekto ochotny tak v Pokec chill & chat stanu rozdavaju pokec plus na 14 dni.a daroval by mi ho
dik
Re: BAZANT POHODA
Kludne. Zvyknem tam chodit si troska zaklikat ale nemam dostatocne nizke IQ aby som chodil na pokec 
ak na to nezabudnem, bez problemov
-
typek61
Darca
vdaka
a o pokeci tu nebudem pisat,kazdy ma na to svoj nazor 
//snad nezabudnem.budem na to mysliet
//snad nezabudnem.budem na to mysliet
posli mi SS v den zaciatku, pripadne pocas
Toto by som chcel vyriesit aj ja
, nejaka dobra dusa ak sa najde
-
typek61
Darca
nie som jediny co chodi na pokec 
Niekto tu niekedy dávno písal, že ľudia na Hojku sú inteligentní, neviete kto to bol? Chcem mu napísať, že sa mýlil. 
(Naozaj no offense, nemyslím zle, sranda. Len sa mi zdá smiešne čo dokážu dospelí ľudia spraviť kvôli smajlíkom na soc. sieti pre deti.
)
(Naozaj no offense, nemyslím zle, sranda. Len sa mi zdá smiešne čo dokážu dospelí ľudia spraviť kvôli smajlíkom na soc. sieti pre deti.
-
typek61
Darca
to neviem kto pisal, ale ak si myslis, ze pisem detom tak sa nemame o com bavit.mam tam byvalych spoluziakov kamosky,plusko je len taka vyhoda.zbytocne mi tu spamujes
este raz to tu napisem,FB neznasam cize pokec je pre mna idealny a komu sa nepaci tam ma dvere 
A ja sa zase nemám s tebou o čom baviť ak si nepochopil môj nevinný sarkazmus. Ešte raz, nemyslel som to zle. 
FB a Pokec sa nedá porovnávať, ale o tom potom.
A zo zaujímavosti, z akého dôvodu neznášaš FB? Ja len tak, že je 10x praktickejší, rýchlejší, rozšírenejší, bezpečnejší a celkovo lepší ako Pokec (nie len na chatovanie, ale aj na všetko, čo Pokec obsahuje), a to je proste fakt, ktorý poprie iba blázon. Píšem/pýtam sa preto, že FB väčšinou neznášajú takí tí prudko konzervatívni ľudia, ale tí paradoxne rovnako odcudzujú aj Pokec, tak mi to nejde do hlavy. (Sorry že ti spamujem v téme
)
FB a Pokec sa nedá porovnávať, ale o tom potom.
A zo zaujímavosti, z akého dôvodu neznášaš FB? Ja len tak, že je 10x praktickejší, rýchlejší, rozšírenejší, bezpečnejší a celkovo lepší ako Pokec (nie len na chatovanie, ale aj na všetko, čo Pokec obsahuje), a to je proste fakt, ktorý poprie iba blázon. Píšem/pýtam sa preto, že FB väčšinou neznášajú takí tí prudko konzervatívni ľudia, ale tí paradoxne rovnako odcudzujú aj Pokec, tak mi to nejde do hlavy. (Sorry že ti spamujem v téme
-
typek61
Darca
sorry trosku som sa nahneval
neviem, ale uz ho dlhe roky nemusim.proste pridem tam,kuknem novinky a do 5 minut nuda.pisat zo znamymi sa mi vzdy nechce tak sa odhlasim.na pokeci vydrzim hodiny a ked chcem s niekym pisat vzdy sa najde niejaka obet.samozrejme ze sa obcas aj na pokeci nudim, ale FB mi pride dyzajnovo cudny a nemam tam co robit, ak nepisem s niekym.cize u mna fb 0 bodov.hrat tie ich hry nemam zaujem na to mam poriadne games.nic viac ma nenapada co by sa tam dalo robit
//napadlo mi ako ti to vysvetlit.tak isto ako mam rad xp a win 7,tak isto nemam rad win 8.ako je fajn je rychly,da sa zastavit kopirovanie a podobne.ale akosi mi ten system nepadol do oka.ale musim ho mat kvoli notebooku.cize tak isto je to aj s FB.
//napadlo mi ako ti to vysvetlit.tak isto ako mam rad xp a win 7,tak isto nemam rad win 8.ako je fajn je rychly,da sa zastavit kopirovanie a podobne.ale akosi mi ten system nepadol do oka.ale musim ho mat kvoli notebooku.cize tak isto je to aj s FB.
na pokeci ked sa nudis s niekym pises a na fb sa nudis lebo sa ti pisat nechce?
-
typek61
Darca
Re: Bažant Pohoda
ber to tak, ze sa mi nechce pisat vzdy s kamosmi
Re: Bažant Pohoda
Nejaka dobra dusa uz konecne upravila ten otrasny nazov temy ale chcelo by to este pridat aj rok 
-
typek61
Darca
Re: Bažant Pohoda-pokec sk plus
tato tema neni urcena na bazant pohodu
co by sa tu dozvedeli?
-
Waagbistritz69
King
Re: Bažant Pohoda-pokec plus
nepamätám sa moc, ale nezabezpečuje plusko aj archiváciu RP napríklad? to je pri aj tak zrejme jedinej veci, o ktorú na pokeci ide, celkom useful..Hensym napísal:čo dokážu dospelí ľudia spraviť kvôli smajlíkom na soc. sieti pre deti.
-
typek61
Darca
Re: Bažant Pohoda-pokec plus
tema posluzila.dakujem mozte lock