odporučte stratégiu
odporučte stratégiu
vrátil som sa naspať k hraniu hier
a hladám strátégiu ktorá by ma bavila niečo na spôsob AGE of Empire alebo Warcraft 3 niečo čo má príbeh, hrdinou a hlavne niečo novšie 
Re: odporučte stratégiu
Co tak seria Anno, teda Anno 1602, Anno 1503 a vsetky dalsie novsie casti?
-
Nebster119
Novice
-
harrison314
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Zdravim, nebudem zakladat novu temu, kedze tiez chcem odporucit strategiu.
Hladam stragiu, zameranu na vesmirne bitky, ale nechcem nic na styl Star Wars alebo Star Trek (ked uz mam rad skor Star Gate).
Hladam stragiu, zameranu na vesmirne bitky, ale nechcem nic na styl Star Wars alebo Star Trek (ked uz mam rad skor Star Gate).
-
94jakub
Guru wannabe
Homeworld, Sins of Solar Empire.
Alebo Star Wars: Empire at War a do toho mod StarGate Empire at War. Zábava na dlhé hodiny pre SG fan.
Ešte možno nové The Last Federation ale to je už je viac Civilizácia ako stratégia.
Alebo Star Wars: Empire at War a do toho mod StarGate Empire at War. Zábava na dlhé hodiny pre SG fan.
Ešte možno nové The Last Federation ale to je už je viac Civilizácia ako stratégia.
-
harrison314
Hardcore addict
Vdaka, nasiel som aj SG mod pre C&C: Generals, ae zial nejde, a to by mohlo byt dost zaujimave.
Este ak ti ja mozem odporucit Supreme commander, hlavne prva cast, je tam treba aj takticky uvazovat na rozdiel od C&C, navyse su tam celkom pocetne boje a velka armada.
-
harrison314
Hardcore addict
Mne to nepride az tak takticke, velmi mi to pripomina KKND 2: Krossfire (stravil som pri nom mozno stovky hodin), ale po oslavnych recenziach som cakal trosku viac.Korag napísal:Este ak ti ja mozem odporucit Supreme commander, hlavne prva cast, je tam treba aj takticky uvazovat na rozdiel od C&C, navyse su tam celkom pocetne boje a velka armada.
-
Michaelo
Hardcore addict
Hold, hlavna vyhoda Supreme Commandera je multiplayer, ten je fakt slusny. Ak chces hrat proti AI tak si davaj najvyssiu obtiaznost, inak ti staci vydrzat utoky AI a len budovat lepsiu armadu.
Osobne som presiel vsetky 3 casti SC a mam tu hru rad.
Co tak este seria Warhammer 40.000 - Dawn of War? Osobne ju uz nechcem hrat, lebo vzdy ked som zacal, tak som nemohol prestat.
Roky vydania hier: 2006, 2007, 2008, 2009, 2010, 2011.
http://store.steampowered.com/sub/44370/ - DLC mozes odignorovat, i ked pocas vypredaja boli v slusnej zlave okolo 75% ak s anemylim
Co tak este seria Warhammer 40.000 - Dawn of War? Osobne ju uz nechcem hrat, lebo vzdy ked som zacal, tak som nemohol prestat.
http://store.steampowered.com/sub/44370/ - DLC mozes odignorovat, i ked pocas vypredaja boli v slusnej zlave okolo 75% ak s anemylim
Tiež nebudem nič nové vytvárať. Vie mi niekto poradiť, ako prejsť tuším 5. level v hre Warzone 2100? Jedná sa o ten, kde treba postaviť základňu v strede mapy. Ja základňu postavím, ale level neprejdem.
-
harrison314
Hardcore addict
Prvy diel Warhammer 40.000 - Dawn of War, mam prejdeny, este musim daco pohladatMichaelo napísal:Hold, hlavna vyhoda Supreme Commandera je multiplayer, ten je fakt slusny. Ak chces hrat proti AI tak si davaj najvyssiu obtiaznost, inak ti staci vydrzat utoky AI a len budovat lepsiu armadu.
-
Michaelo
Hardcore addict
Dawn of War seria ma 7 dielov, takze mas co hrat.