Studium AJ
-
ktozesomja
Medium Star
Studium AJ
Viete mi poradit nejake dobre stranky, odkial sa ucit anglictinu ? Alebo nejaku knihu (ucebnicu) ? Dik
-
Soviet
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: Studium AJ
Aka uroven, ako si to predstavujes cca atd? Lebo materialov mas vsade maximalne, zalezi ako sa do toho opries.
-
ktozesomja
Medium Star
Uroven taka pokrocila, stredne pokrocila. A nemam nejaku velmi konkretnu predstavu, ale nebolo by zle, keby tam boli aj nejake zvukove nahravky a nejake vysvetlovanie slov, teda nie preklad slova, ale vysletlenie inymi slovami a tak nejak ...
nechces radsej skusit jazykovku?
-
ktozesomja
Medium Star
skusal som, ale byvam v malom meste a povedali mi, ze na mojej urovni neotvaraju pocas leta kurz lebo nie su ludia
Skús toto: http://www.helpforenglish.cz/ 
zobrat nejaky film, napr. rozpravku zacat SK titulkami a potom prehodit na AJ titulky.
-
Soviet
Darca
Tak som aj ja dost sa naucil. Teraz mi nerobi problem si pozriet film ci dokument cisto v anglictine, co by som asi pri klasickom cumeni do knih nevedel 
Ako bolo povedané, rozprávky, alebo ešte lepšie aj sitcomy (HIMYM, TAAHM, TBBT, a pod.).
Ideálne zohnať prehrávač, kde si jedným tlačítkom budeš prepínať SK/EN titule. Zabavíš sa, zrelaxuješ, a naučíš sa.
Ideálne zohnať prehrávač, kde si jedným tlačítkom budeš prepínať SK/EN titule. Zabavíš sa, zrelaxuješ, a naučíš sa.
serialy/filmy s anglickymi titualmi z Addi7ed a hry v originalnej lokalizacii. prvy skok v angline som urobil, ked som si prekladal GTA3 
ak sa chces naucit seriozne, tak ti letny kurz urcite stacit nebudektozesomja napísal:skusal som, ale byvam v malom meste a povedali mi, ze na mojej urovni neotvaraju pocas leta kurz lebo nie su ludia
-
ktozesomja
Medium Star
ale mavaju taky intenzivny kurz, ze kazdy pracovny den 2 hodiny ... to by mi urcite pomohlo.
No skusim tie animaky a filmy, serialy. Aj ked to som pozeral aj doteraz len v anglictine s titulkami, ale budem pozerat castejsie.
No skusim tie animaky a filmy, serialy. Aj ked to som pozeral aj doteraz len v anglictine s titulkami, ale budem pozerat castejsie.
Dalsia moznost, ist na intenzivny kurz mimo SK (Irsko, Malta a podobne) tato moznost je asi najdrahsia ale povedal by som najefektivnejsia.
-
ktozesomja
Medium Star
Pozeral som taketo pobyty, ale 500€ na 2 tyzdne ... to je moc. A este + cesta.
Suhlas, je to moc. Ja som to zriesil tak, ze som ostal uz na cele leto (konkretne Irsko - Dublin) a zvysok leta som pracoval aby sa tie naklady vratili. Avsak toto uz je teraz asi neskoro riesit.
-
guess.whoo
Redeemer
serialy a filmy su dobre na to, aby si sa naucil pasivne ako tak anglictinu. pri rozhovore ti to bude platne len jednostranne kedze bez praxe nevypotis suvislu vetu.
jazykovky vo vacsine pripadov cez leto robia tabory a pod. pre deti a kurzy sa otvaraju v septembri. v lete sa to neoplaca, lebo ludia jazdia na dovolenky a pod.
jazykovky vo vacsine pripadov cez leto robia tabory a pod. pre deti a kurzy sa otvaraju v septembri. v lete sa to neoplaca, lebo ludia jazdia na dovolenky a pod.
tak tak, filmy ta naucia rozumiet, nie sa dohovorit. ja by som odporucal skusit nejake zahranicne stranky, kde sa komunikuje cez webku, pripadne si s niekym zacat dopisovat a potom prejst na normalny rozhovor cez skype.
inac pobyt jednoznacne nie. ono je to dobre pre ludi, ktory anglictinu naozaj potrebuju a budu ju vyuzivat. ak by si mal prist zasa domov a tvoja najblizsia skusenost s anglictinou by boli serialy, tak na to kasli. vidim to na mame, isla na 3 tyzdnovy kurz ako na dovolenku. ked sa vratila, tak mala velmi slusnu uroven, co sa dohovorenia tyka, ale po pol roku bola tam kde predtym.
inac pobyt jednoznacne nie. ono je to dobre pre ludi, ktory anglictinu naozaj potrebuju a budu ju vyuzivat. ak by si mal prist zasa domov a tvoja najblizsia skusenost s anglictinou by boli serialy, tak na to kasli. vidim to na mame, isla na 3 tyzdnovy kurz ako na dovolenku. ked sa vratila, tak mala velmi slusnu uroven, co sa dohovorenia tyka, ale po pol roku bola tam kde predtym.