Majstrovstvá sveta 2014 vo futbale v Brazílii
Re: Majstrovstvá sveta 2014 vo futbale v Brazílii
Usa zasluzene vypadlo a ak by sa Belgicko netrapilo v koncovke (skor ak by tam nezahral zivotny zapas Howard) tak je to aj 5-0. Cez Argentinu podla mna postupia dalej. Inak k tej veci s kamerunom co ja viem moja babka povedala dedovi ze zapas Nemecko-Nigeria skonci 2-1 po predlzenia nemyslim si je z nejakej mafie. Ci ?
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
tipnúť si presný výsledok je jedna vec. Spojiť to ešte s tipom, že v prvom polčase kamerun dostane červenú, to už je obrovská náhoda uhádnuť. A ak to ešte tipne niekto, kto už sedel za manipulovanie zápasov, ak ten tip výjde práve na kamerun, ktorý štrajkoval a podobne, tak je to podozrenie ešte väčšie
-
t0m4s3
Admin
A navyse aka ta cervena karta bola, absolutne mimo hru, bez akehokolvek dovodu, laket do chrbta? Este k tomu potycka vzajomna Kameruncov. Ja myslim, ze v tomto pripade je vsetko uplne jasne.
-
Waagbistritz69
King
Nemecko či Francúzsko? Normálne by som veril aj tým Francúzom.
Na 100% pre mna Francuzsko
Tak Francúzi toho nejak moc neukázali. A Brazílčania bez Silvu a Neymara no, budú dosť v riti. 
Nemci to vyhrajú. Inak to už nevidím.
Jaj boze Francuzsko nechapem jak nemohlo prejst... Neymar skoncil na MS ma zlomeny stavec alebo nieco take.
Riadnu supu dostal presne kolenom do krizou. Moze byt rad ze je rad.
-
guess.whoo
Redeemer
no rad urcite nie je, mal dost smolu si myslim. takychto zakrokov na krize je v zapasoch dost ked hrac stoji a caka a zozadu na neho naleti super. trafil ho dost nestastne no nemyslim, ze tam isiel s umyslom ho zranit
Teraz ich Nemci dajú v pohode, dvaja kľúčoví hráči preč, to urobí dosť. Tiež to vidím na Germánov ako konečných víťazov.
A ja to stale vidim na Belgicko
Nemecko - Belgicko finale dufam.
-
DanielDevil
Addict
tak ako to tvoje 100% Francúzsko? 
Neviem, miestami mám zvrátený pocit, že konečne poriadne zranenie a nie žiadna simulácia. Ale tak to by si asi zaslúžil viac Robben.
Nie, v skutočnosti nikomu neprajem zranenie. Ani muchy som v detstve netýral.
Nie, v skutočnosti nikomu neprajem zranenie. Ani muchy som v detstve netýral.
-
guess.whoo
Redeemer
casto sa mu pripisuje simulovanie je treba si uvedomit aj to, ze ma 40kg s kopackami a ked sa do neho niekto oprie tak leti. Nema take tazisko ako Messi ze ide az kym mu nepodtrhnu obe nohy.
Nezastavam sa ho, simulovanie neznasam, ale casto to vela ludi prehana. On ako utocnik sa musi chranit aj tym, ze hned po prvom kontakte padne aby sa vyhol dalsim a tym aj zraneniam. Simulovanie tipu Fred alebo Robben je z ineho sudka. Ano filmuje tak aj Neymar, ale podla mna to nie je az take caste ako u niektorych inych hracov
//autoeditácia príspevku (05 Júl 2014, 13:16)
napr. nikto neriesi ani faul na Morena zo zapasu s Holandskom. Tiez to bola smola a nestastny zakrok
"Vážne zranenie si z majstrovstiev sveta v Brazílii priviezol mexický obranca Héctor Moreno. Hráč Espaňolu Barcelona podstúpil operáciu zlomenej holennej kosti a podľa prvotných odhadov by mal pauzovať štyri až šesť mesiacov."
Nezastavam sa ho, simulovanie neznasam, ale casto to vela ludi prehana. On ako utocnik sa musi chranit aj tym, ze hned po prvom kontakte padne aby sa vyhol dalsim a tym aj zraneniam. Simulovanie tipu Fred alebo Robben je z ineho sudka. Ano filmuje tak aj Neymar, ale podla mna to nie je az take caste ako u niektorych inych hracov
//autoeditácia príspevku (05 Júl 2014, 13:16)
napr. nikto neriesi ani faul na Morena zo zapasu s Holandskom. Tiez to bola smola a nestastny zakrok
"Vážne zranenie si z majstrovstiev sveta v Brazílii priviezol mexický obranca Héctor Moreno. Hráč Espaňolu Barcelona podstúpil operáciu zlomenej holennej kosti a podľa prvotných odhadov by mal pauzovať štyri až šesť mesiacov."
Viacerí na hojku ste tu fanúšikmi ekonómie, tak pridávam zaujímavé čítanie. Skutočne to stojí za to prečítať celé:
http://dolezite.sk/KTO-NEFILMUJE-OKRADA ... m8B9l.html
http://dolezite.sk/KTO-NEFILMUJE-OKRADA ... m8B9l.html
Som mimo formy momentalneDanielDevil napísal:tak ako to tvoje 100% Francúzsko?
-
guess.whoo
Redeemer
myslim, ze argentina to zvladne proti nim. aj ked by bolo zaujimave vidiet semi belgicko-holandsko
,,Čierny kôň´´ Belgicko na MS končí po nulovom výkone. Večer by mohla postúpiť Kostarika. To by bolo pekne semifinále.