Zapachajuca sportova flasa
Zapachajuca sportova flasa
Kupoval som si flasku, taka klasicka ako sa kupuje napriklad na bicykel. Kazda z nich smrdela plastom, este aj predavacka tocila nosom, ze aky smrad ide z tych plastov. Nasiel som jednu taku, ktoru citit len minimalne. Ako sa toho zapachu zbavil uplne? Dal som horucu vodu s jarou a poumyval, teraz tam mam horucu vodu s citronom, vraj to citron vytiahne.
Poznate este sposoby na to alebo co s tym?
Poznate este sposoby na to alebo co s tym?
Re: Zapachajuca sportova flasa
Mne sa niečo matne marí o mlieku.. že mlieko by tiež malo niečo vyťahať. 
-
DjBass
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Mam tiez rovnaky problem. Vsetky flase, co som doteraz mal, tak smrdeli. Nemate nejaku overenu, co naozaj nesmrdi? Lebo pochybujem, ze sa da ten smrad nejak vytahat. Nemate niekto skusenost napr. s takouto? http://www.zdraveflase.sk/products/zdra ... logo-0-7l/ Kedze je to "zdrava flasa", tak by snad mohla byt ok.
Riešenie alá Pat a Mat, zohnať 2 hadičky, jednu zapustiť cez veko až po spodok, druhú nechať úplne hore. Utesniť niečím (vata, plastelína), a následne vsakovať vzduch z tej hadičky, čo je iba po vrch. Mal by sa precirkulovať vzduch. Ale prakticky to overené nemám, tiež mi tieto fľaše vždy smrdeli. 
-
Jaccobinho
Medium Star
Nechápem, načo by bolo takéto riešenie dobré
Veď vzduch sa precirkuluje aj keď flašu len napustíš čistou vodou a potom ju vyleješ.. Nevidím v tom rozdiel
mozno OT a v konecnom dosledku z kaluze do blata
ale co tak nechat to fajne odstat v octe?
Roky pouzivam nejaku flasu isostar.. ako smrdela si uz nepamatam, teraz ju citit ozaj len minimalne. Na druhej strane co ma po tom pachu, vsak ked z nej pijem, tak to nemam sancu citit 
tu zdravu flasu ma kolega, dava si tam nejaku modru zbrndu. Nesmrdi mu.. preto ju kupoval.
-
hojko
Site Admin
Aj termo flasky nezvyknu smrdiet. Najlepsie je aj tak prist do obchodu, otvorit, ocuchat a clovek vie co kupuje.
Mne fľaša na bicykli nesmrdí, vždy ju nechávam otvorenú a dávam do nej len čistú vodu.