Chcem ale nejaký bez obmedzenia dát, ideálne s čo možnou najvyššou rýchlosťou (ktorú dovolí pokrytie)
samozrejme internet v mobile o Telekomu k mesačným paušálom ... je tzv *NEOBMEDZENÝ* ...teda obmedzený na 2GB
Ak niekto riešil niečo podobné, bude rád za každé info. Ideálne keby sa internet zmestil do 15-20€ za mesiac.
http://www.telekom.sk/osobne/internet/mobilny-internet/ - neviem sa dopátrať, či to funguje aj na mobil (klasicky len cez simkartu), alebo len na tablety/notebooky s nejakým USB modemom ?
//autoeditácia príspevku (09 Sep 2013, 14:06)
Volal som teraz na infolinku telekomu a pýtal sa čo mi môžu odporučiť:
Moje podmienky boli len internet bez obmedzenia dát. Doslova som jej povedal, že nechcem žiadny internet, kde mi klesne rýchlosť po prečerpaní 2gb na 64kb/s. Na to mi ponúkla paušál Happy L (je aj XL) kde je "neobmdzený internet". Zas som sa jej opýtal, či naozaj je neobmedzený a plnou rýchlosťou môžem sťahovať koľko len chcem či aj 100giga ale terabajt
No a keď sa pozriem na podmienky: " Pri programoch Happy L a XL bude po prenesení objemu 2 000 MB dát v rámci jedného zúčtovacieho obdobia rýchlosť dátových prenosov (sťahovania aj odosielania dát) do konca príslušného zúčtovacieho obdobia znížená na 64 kb/s. "
Čo za bandu tam sedí, keď nevedia poradiť a nemajú ani páru o tom, čo ponukáju s akými podmienakmi