vyherca Tipos sutaze s azetom.. fikcia ci fikcia?
vyherca Tipos sutaze s azetom.. fikcia ci fikcia?
Dobry den,
dnes mi prislo na azet mail, ze som vyhral 3300eur od tiposu, moze to byt? nikde som taku reklamu nezhliadol, a ze moj mail bol nahodne vybraty... nechce sa mi tomu verit, nielen preto,ze uplne nahodne /co smrdi../ ,ale aj chcu cislo uctu, datum exp karty a aj crc, meno a tel cislo.. je to pri vyhrach bezne ?
llebo by som povedal,ze cislo uctu im bude sacit.. ale neviem ,rad by som bol,keby mi poradite.. dik
dnes mi prislo na azet mail, ze som vyhral 3300eur od tiposu, moze to byt? nikde som taku reklamu nezhliadol, a ze moj mail bol nahodne vybraty... nechce sa mi tomu verit, nielen preto,ze uplne nahodne /co smrdi../ ,ale aj chcu cislo uctu, datum exp karty a aj crc, meno a tel cislo.. je to pri vyhrach bezne ?
llebo by som povedal,ze cislo uctu im bude sacit.. ale neviem ,rad by som bol,keby mi poradite.. dik
-
ktozesomja
Medium Star
Re: vyherca Tipos sutaze s azetom.. fikcia ci fikcia?
je to podvod urcite
-
typek61
Darca
- Kontaktovať používateľa:
hehe uz len to ze chcu crc je zaujimave
cisty podvod.urcite kontaktuj azet a tipos aby neosklbali ludi
Cislo uctu je OK, ale udaje z karty nemaju preco chciet = podvod. Ked ma niekto cislo tvojho uctu, tak ti moze akurat poslat peniaze, ked ma cislo karty spolu s menom, expiraciou a cvc, tak moze nakupovat 
dakujem dakujem.. mate pravdu, taktiez sa mi to nezdalo hned.. a uz som nasiel aj oficialne vyjadrenie tiposu.
http://www.tipos.sk/Default.aspx?CatID=100&NewsID=516
tak snad nikoho neoklamu
http://www.tipos.sk/Default.aspx?CatID=100&NewsID=516
tak snad nikoho neoklamu
-
hrban
Addict
posli sem pls ten mail, len pre zaujímavosť 
Ja som minule zdedil 11 milionov dolarov od stryka z dvadsiateho osmeho kolena z Kambodze, ktory zahynul pri autonehode. Este ze si ma jeho pravnik nasiel na FB a napisal spravu, tiez mu stacili len cisla z karty, byrokraciu ako overenie identity chvalabohu neriesil. Bol to najstastnejsi den v mojom zivote. 
Tieto okaté podvody milujem.
Sranda je, že na to fakt asi niekto naletí. 
Keby ten mail znel:
"Vyhrali ste, pošlite nám Vašu bankomatovú kartu spolu s priloženým PIN kódom, a pripíšeme Vám výhru", tak je to úplne to isté.
Len sa mi to nezdá, to nie je naozaj nijako ošetrené? Keď niekto cvakne niečo kartou, banka to má určite v logoch, to sa nedá vypátrať? Neriskujú tí podvodníci?
Keby ten mail znel:
"Vyhrali ste, pošlite nám Vašu bankomatovú kartu spolu s priloženým PIN kódom, a pripíšeme Vám výhru", tak je to úplne to isté.
Len sa mi to nezdá, to nie je naozaj nijako ošetrené? Keď niekto cvakne niečo kartou, banka to má určite v logoch, to sa nedá vypátrať? Neriskujú tí podvodníci?
-
kukiak
Addict
http://en.wikipedia.org/wiki/Credit_card_fraud#Carding Samozrejme, ze si s tou kreditkou naobjedna pizzu ku sebe domov 
-
mato951
Star
Asi nemajú čo robiť niektorý, dnes som aj ja obdržal mail pretože predávam auto a ozval sa my nieaký LEO neviem s kade že ho chce kúpiť ale nemôže sa dostaviť osobne
prikladám obrázok z mailu.
Možno to sem nepatrí ale nenašiel som takú tému kde to dať.
Možno to sem nepatrí ale nenašiel som takú tému kde to dať.
- Prílohy
-
- [email protected] jeho mail
-
typek61
Darca
nemoze sa dostavit ale chce kupit auto 
Chcel poslať poštou na dobierku. 
mato951: Ale nezabudni po zabalení to auto previazať špagátom, inak ťa pani poštárka z*ebe.
mato951: Ale nezabudni po zabalení to auto previazať špagátom, inak ťa pani poštárka z*ebe.
-
typek61
Darca
to by sa mu veru urcite oplatilo