Motorový olej
Re: Motorový olej
Dnes som zachytil zaujímavú foto. Myslíte, že to o niečom vypovedá?
- Prílohy
-
- 10258558_720981247966688_957489171203192914_n.jpg (13.62 KiB) 1000 zobrazení
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Neviem, to prezrad ty, ze o com to vypoveda.
Podľa mňa o ničom no...
Tak potom mi unika pointa 
No má to dokazovať rozdielnu kvalitu olejov, akože tá farba. Ale podľa mňa je v hre milión iných faktorov.
ked kvapnem fritol vedla toho helixu, bude mat rovnaku farbu... znamena to, ze je to kvalitny olej a mozem ho dat do motora? Je to vec aditiv, aku farbu bude mat ten olej...
-
Fabo
Hardcore addict
tak tak, farba je najmenej, keby sa niekomu chcelo, vyrobi olej aj ruzovy...
Prve co mi napadlo ci nechcu ukazat rozdiel vo viskozite, ale to im potom moc nevyslo, je dost dobre vidiet ze shell oleja je podstatne menej.
Prve co mi napadlo ci nechcu ukazat rozdiel vo viskozite, ale to im potom moc nevyslo, je dost dobre vidiet ze shell oleja je podstatne menej.
Idem do servisu na garančnú a budú meniť filtre a olej. Kamarát mi vie vybaviť lacnejší olej cez jednu firmu, len netuším aký tam je teraz a aký kúpiť. Auto je peugeot 207, 54 kw, benzín.
Vďaka
Vďaka
-
RATZINGER666
Darca
asi 3l 5w40, original tusim castrol, ale to je jedno... nalepku pod kapotou alebo vo dverach nemas?
mozes tam dat cokolvek z tohoto co je tu napisane, hlavne aby si dodrzal normy pre tvoj motor...
Pozrel som akurát dvere aj kapotu a jedine čo tam mám je jak nafúkať gumy. Ale aj tak vďaka, kúpim ten 5w40.
-
Fabo
Hardcore addict
Pozri sa pripadne do servisky alebo do manualu, ja som to tam mal na Forde...
Už som to pozrel a pravdepodobne, tam bude Total Quartz 5W-40, lebo píšu v knižke, že túto značku peugeot odporúča a predošlá garančka sa robila priamo v peugeote, tak tam dali asi túto značku.
Francúzi PSA tlačia total