CoD vs. BF
CoD vs. BF
ktorú z týchto dvoch hier by ste radi videli zfilmovanú?
-
Neuralizer
Expert
Re: CoD vs. BF
to sa aj da sfilmovat?
ved to nema nejak extra silny pribeh, ani jedno
ma zmysel zakladat tieto vs temy? podla mna vobec
keď dokázali zfilmovať NFS, ktoré je v podstate kópiou F&F a tiež to nemá nejaký extra príbeh, tak prečo nie aj toto?
tak to NFS sa kópiou F&F nazvať teda nedá .... a úprimne neviem či by sa dalo jedno z týchto tak premakane "s"filmovať aby to bol nejáky top film , zahraj si CoD od 1 až po Ghosts tam máš krásne sfilomvané časti z hry a ešte si aj zahráš 
-
Solo_Kamen
King
Zhernené časti filmov skôr 
v CoD 1 je prvá misia za rusov "vystrihnutá" s filmu Nepriatel pred bránami a v CoD 2 sú časti s filmu zachránte vjaka Ryana... myslím...
v CoD 1 je prvá misia za rusov "vystrihnutá" s filmu Nepriatel pred bránami a v CoD 2 sú časti s filmu zachránte vjaka Ryana... myslím...
Nemam pocit ze by bolo NFS kopiou F&F. Presne ako pise Slayter, dalsia zbytocna "vs" tema.
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Co na tom sa da sfilmovat???
-
Kok
Light Professional
tak este mozno CoD by som si vedel predstavit, tam tych "osobnosti" bolo viacej, ale zeby z toho spravili trhak pochybujem .. a BF netusim aku ma kampan tam je to cisto o MP
-
Wishmaster
Medium Professional
michael bay alebo uwe boll dokazu sfilmovat aj pacmana
)))
keby sfilmovali trilógiu CoD: MW do jedného filmu, tak by z toho mohol byť celkom slušný výsledok. navyše keby to malo kvalitný scenár a réžie by sa ujal niektorý z dvojice Michael Bay alebo Ridley Scott, tak by to aj mohlo byť