P: Anonymné VISA debetné karty
Re: P: Anonymné VISA debetné karty
A kto mi tú kartu pošle ? Odkoho mi príde ? Pošle mi to nejaká banka ? Prečo nechceš napísať , ktorá banka konkrétne ?
ramaya - nechapem co riesis. Vsak toto je bazar. TU sa tie karty predavaju.
jaroslav81 napísal:a jasne ze ucet je v zahranicnej banke
wladas - to mi chceš povedať , že ty si kúpiš za 25€ najakú kartu , ktorú ani nevieš kto vydal a ani nevieš kto ti ju pošle ?
Kde je záruka , že si tie čísla na karte niekto neodpíše a keď ju dobiješ , tak ti vybieli účet. Stačí , že si odpíše číslo karty , dátum expirácie karty a 3-číselný kód na zadnej strane. Z bankomatu síce vyberať nemôže , ale objedná si tovar z eshopu za 1000€ , dá si to poslať na svoju adresu (možno v zahraničí) a ty sa môžeš ísť sťažovať na lampáreň , keďže tá karta nie je vedená na žiadne meno , čiže ani na tvoje.
Dá sa to využiť tak maximálne v rodine , kde si ľudia úplne dôverujú , že ju daruješ (prípadne aj dobiješ) , ale medzi cudzími ľuďmi robiť toto je si myslím maximálne riziko.
Kde je záruka , že si tie čísla na karte niekto neodpíše a keď ju dobiješ , tak ti vybieli účet. Stačí , že si odpíše číslo karty , dátum expirácie karty a 3-číselný kód na zadnej strane. Z bankomatu síce vyberať nemôže , ale objedná si tovar z eshopu za 1000€ , dá si to poslať na svoju adresu (možno v zahraničí) a ty sa môžeš ísť sťažovať na lampáreň , keďže tá karta nie je vedená na žiadne meno , čiže ani na tvoje.
Dá sa to využiť tak maximálne v rodine , kde si ľudia úplne dôverujú , že ju daruješ (prípadne aj dobiješ) , ale medzi cudzími ľuďmi robiť toto je si myslím maximálne riziko.
Čo v prípade, že kartu stratím? Ako sa dostanem k účtu?
Presne ako Ramaya hovori. Tunak Jaro vam posle za 25 eur kartu a bude mat vsetky potrebne udaje na platbu cez internet. Kto vie, ci si nevie pozriet aj stav uctu, mozno preto nechce povedat banku
Cize si len pocka, kym mu to niekto naplni a obratom minie. Ja by som to tu zamkol, nech mu na to nikto nenaleti.
-
jaroslav81
Amateur
karta nepojde cezomna, posle vam ju priamo spolocnost, ktora karty vydava...vsetko v ochrannej obalke ktora sa neda preskenovat, so zapecatenym PIN kodom, podobne ako to posielaju nase banky...
-
yoggy
Tak načo to objednávať cez teba, keď si to môžem objednať sám a lacnejšie?
-
jaroslav81
Amateur
tak si to objednaj sam a lacnejsie...yoggy napísal:Tak načo to objednávať cez teba, keď si to môžem objednať sám a lacnejšie?
Veď to pošlem prachy niekomu na účet a možno hneď ho vybieli ja nebudem mať ani peniaze ani nikdy nebude mať prachy a popritom celkom anonymne.
Každý kto má exekúciu si vybehne zriadiť účet do čiech a má pokoj
-
jaroslav81
Amateur
uz tu pisete chu****... kto nema zaujem nech uz viac nereaguje...nebudem tu viac odpovedat na dementne otazky..
Blekota - kto ho vybieli a ako?
-
jaroslav81
Amateur
komu na ucet posles prachy? je to tvoj ucet a tvoja karta a nikto iny ku nej nema pristup...mozes si ho vybielit akurat samBlekota napísal:Veď to pošlem prachy niekomu na účet a možno hneď ho vybieli ja nebudem mať ani peniaze ani nikdy nebude mať prachy a popritom celkom anonymne.
-
peterkozel
Medium Professional
heh pozerate markizu?
peterkozel, je tam niečo ohľadom týchto anonymných debetných kariet?
-
peterkozel
Medium Professional
debet nespomenuli ale klasika platibnu anonimnu. je to nabeton toto co tu chalanec ponuka. bol tam aj nahlad na nejaky web asi je to na mnohych forach a bo to bolo aj mozno toto forumNoobsz DJ napísal:peterkozel, je tam niečo ohľadom týchto anonymných debetných kariet?
-
Traktorista
Guru
- Kontaktovať používateľa:
http://videoarchiv.markiza.sk/video/tel ... zne-noviny
dole treba kliknut v zozname na anonymna kreditka
dole treba kliknut v zozname na anonymna kreditka
Mas licenciu ci nie ?

-
tacosi