Ako dalej ?
Re: Ako dalej ?
Tiež som sa bál riskovať a nikdy som nič nedosiahol. Až raz, začal som sa stretávať s jedným dievčaťom často sám (mimo partie). Pobozkal som ju na líce, vraj to už nikdy viac nemám robiť. Vtedy som tak začal uvažovať nad tým, že by som s ňou možno chcel chodiť. Pochopil som, že uvažovať nad tým nie je vhodné, ale jedného dňa prišla opäť príležitosť a pobozkal som ju na ústa. Ako som už písal v inej téme, odvtedy sme postúpili o 2 levely (1. začali sme spolu chodiť, 2. zobrali sme sa).
Re: Ako dalej ?
samuraj, tak takto ti ja poviem...ty si jej nič zle nenapísal, myslel si to dobre aj s tou pravdou, ale nemusel si jej to hneď takto napísať, pretože už keď si si ju pridal k priateľom a začal si jej písať, tak ona už pravdepodobne vedela, že sa ti páči a z tej jej odpovede mi to tak príde, že ona chcela, aby si ju trošku ponaťahoval a tak....také dievčatá proste majú rady aj taký typ písania trochu tajuplný, žeby aj ona mohla z teba niečo vyťahovať a ty si jej nedal tú šancu a ona si musela tým pádom sama odpovedať ....ale nevadí, nemohol si vedieť ako zareaguje, každé dievča zareaguje inak, niektorej sa páči hneď taká úprimnosť, iným sa zase páči, keď ju chlapec naťahuje rečami... Ale neboj, nič nie je stratené samozrejme, len jej píš, udržuj si ju, ale zase nie príliš často, tak primerane a ešte jedná vec, že dievča nesmie vycítiť, ak je chlap z nej úplne namäkko a celý hotový, lebo zase ony nechcú padavky, ale rozumných a vyrovnaných chlapov ..ale to už je na veľa, zatiaľ takto, good luck