Ahojte aky mobil by ste mi odporucili, viac by som chcel nejaky co je vodeodolny ale zasa ine su o nieco lepsie v niecom inom. Mam dilemu poradte
1, LG G3 (D855) Shine Gold 32GB
2, Sony Xperia Z2 Black
3, Sony Xperia Z1 Compact (D5503) Black
4, Samsung Galaxy S5 (SM-G900) Charcoal Black
5, HTC One (M8) Silver + Beats urBeats In Ear Headphone Space Grey
jednoznačne G3 alebo nový One
sú to solídne stroje...sony...mňa osobne ten dizajn vôbec neoslovil a hodnotím to ako kolotočarinu
a samsung komentovať nebudem
a tá G3 zlatá, lebo sa ti páči tá farba, či ?
ešte by som videl alternatívu v Oppo Find 7 a One Plus One, i keď tieto kúsky sú bohužiaľ tabu kvôli dostupnosti
Ja by šiel do G3, ale nedávno som čítal, že má menší problém s displejom na slnku.. tak ma to trochu odrádza. Neviem, či je to pravda, ale ak by sa to potvrdilo, šiel by som potom skôr do HTC ONE M8..
m4ro to máš pravdu, v tom prípade by som povedal, nech počká na 6tku, kde si bude môcť aj vybrať z (podľa mňa tak bude) 4,7" a 5,5" modelu (teda iPhone Air a Pro)
a displej na slnku ? jediná schopná hračka je 1520tka lumia vďaka asertívnemu displeju, no aj tak...nebudeme vyberať predsa kvôli viditeľnosti na slnku, nie ? mám Note 3, ten má podľa mňa takú priemernú autoreguláciu a som spokojný - viac ma neposlúcha v interiéry, než exteriéry
každopádne..či G3 alebo M8, tak obe sú nádherné kúsky a hlavne s rovnakým HW, len ak autor rád fotí občas niečo, tak by som šiel do G3, kde dúfam, že stále je optická stabilizácia
a áno Ultrapixel u M8...hmm, sám fotím a som taktiež zástancom, že často platí viac megapixlov, viac adidas, no M8 ak si dobre pamätám má kvôli celej tej technológii dosť problémy v slabšom osvetlení
TheJester - aku hodnotu mal tvoj prispevok? Na tie peniaze si zarobil OP a ked chce moze ich investovat do telefonu. Ja v tom problem nevidim. Osobne by som si tiez za to kupil druhu klimatizaciu alebo nieco podobne, ale pokial proste chce telefon, je to len jeho slobodne rozhodnutie
Mozno uz vsetko ma a chce si kupit reprezentativny telefon hodny svojej ceny. Inac to si este nikto nekupil za svoje vlasne peniaze to co chcel alebo sa mu to pacilo aj ked to neboli prave najlepsie investovane peniaze ??
Osobne G3 a este osobnejsie by som pockal na novy iphone.