Ahojte hladám ale neviem si rady prvých 30 sekund hraje taku krásnu skladbu kirk... rád by som si ju zahral aj ja ale neviem ako na to môžte mi niekto pomôcť?
Dalšia ako cvičiť rytmus akordy chytať ako tak viem ale robí mi problém rytmus je "sekaýí" lepší gitaristi mi hovoria... ako si ho mám zlepšiť poprípade nejake cvičenia na rytmus.
Otázka pre lepších gitaristov
Re: Otázka pre lepších gitaristov
Na gitaristi.sk ti skôr pomôžu.
Ak vieš názov tej pesničky môžem ti pohľadať táby (ak vieš čo to je) Podľa akordov to nezahráš.. Ak by si potreboval vysvetlenia s tabmi, tak napíš, rád vysvetlím aj to...
K druhej otázke:
Čo sa týka toho rytmu myslím si, že ti to nejde kvôli tomu, že ešte pomaly prechytávaš akordy, musí to byť plynulé inak to bude takto počuť... A nato sa nedá nič poradiť ,len si skúšať tie akordy s rytmom a prechytávať.. Napr. 2x dole 2x hore, 1x dole 1x hore a prechyt a tak ďalej. Chce to len cvik, rytmov je plno... chce to len cvik, pomáha si dupať s nohou, zapnúť metronom atď...
K druhej otázke:
Čo sa týka toho rytmu myslím si, že ti to nejde kvôli tomu, že ešte pomaly prechytávaš akordy, musí to byť plynulé inak to bude takto počuť... A nato sa nedá nič poradiť ,len si skúšať tie akordy s rytmom a prechytávať.. Napr. 2x dole 2x hore, 1x dole 1x hore a prechyt a tak ďalej. Chce to len cvik, rytmov je plno... chce to len cvik, pomáha si dupať s nohou, zapnúť metronom atď...
tak diky už som to tam hodil, ani som nevedel že taká stranka existuje 
Nazov pesničky, ono to je jimi hendrix Third stone from the sun lenže ta kirkova verzia je taká taká pomalšia...
Nazov pesničky, ono to je jimi hendrix Third stone from the sun lenže ta kirkova verzia je taká taká pomalšia...