Mate nejake racionalne argumenty ?
Platenie kreditkou
Platenie kreditkou
Zdravim, rad by som si kupil humble bundle, ako inak, kreditkou lenze nemam 18 cize ani kreditku. A neviem mamu absolutne presvedcit ze je to bezpecne. Nestaci ze tento sposob platby (cez PayPal kreditkou) pouziva snad pol zemegule.
Re: Platenie kreditkou
paypal pouziva na pripojenie SSL, takze ak je adresa v zelenom, tak je to bezpecne 
btw, nauc sa rozdiel medzi platobnou kartou, debetkou a kreditkou
btw, nauc sa rozdiel medzi platobnou kartou, debetkou a kreditkou
Prepac, platobna(debetna) karta.
A to si naozaj myslis ze taketo vysvetlenie by preslo ?
A to si naozaj myslis ze taketo vysvetlenie by preslo ?
Ak jej nestaci veta "Pouziva to polovica pouzivatelov internetu a je to bezpecne" tak mas asi smolu. Alebo skus jej povedat ze keby jej daco niekto ukradol ze to zacvakas 
-
typek61
Darca
- Kontaktovať používateľa:
kup si paysafe card a mas to v pohode 
Aký je rozdiel medzi platobnou a debetnou kartou?beardie napísal:btw, nauc sa rozdiel medzi platobnou kartou, debetkou a kreditkou
K téme: na matky často racionálne argumenty neplatia. Proste majú pravdu
Humble Bundle sa cey paysafe neda kupovat, bohuzial.typek61 napísal:kup si paysafe card a mas to v pohode
A mozno sa mi to podari kupit cez kamarata, dufam..
debetka je podskupina platobnej karty, platit sa da aj kreditkouBX napísal:Aký je rozdiel medzi platobnou a debetnou kartou?
Debetkou platis vlastnymi peniazmi ktore mas na ucte,ak platis kreditkou tak platis peniazmi ktore patria banka a potom ich do urciteho casu musis splatit.beardie napísal:debetka je podskupina platobnej karty, platit sa da aj kreditkou
-
audiotrack
VIP
to je asi každému jasné, ale on sa nepýtal na rozdiel debetnej a kreditnej karty, ale na rozdiel debetnej a platobnej. A tam rozdiel z praktického hľadiska nie je, iba platobná je spoločné pomenovanie pre debetnú aj kreditnú
toto si uz troska domiesal ne?audiotrack napísal:iba platobná je spoločné pomenovanie pre debetnú aj kreditnú
beardie to vysvetlil najlepsie
-
audiotrack
VIP
napísal som to isté čo beardie, len inými slovami. Keďže je kreditka podskupinou platobných kariet, aj debetná je podskupinou platobných kariet, pričom ich prienik je nulový (nemôže byť jedna karta aj debetnou aj kreditnou) tak ich zjednotenie je tiež podmnožinou množiny platobných kariet. Komplementom k ním dvom sú potom ešte rôzne vernostné karty ktorými sa dá platiť 
Alebo ak sa ti nepáči teoria množín, tak vo výrokovej logike:
debetná karta je platobnou kartou
kreditná karta je platobnou kartou
platobná karta je spoločné pomenovanie pre debetnú aj kreditnú kartu
Alebo ak sa ti nepáči teoria množín, tak vo výrokovej logike:
debetná karta je platobnou kartou
kreditná karta je platobnou kartou
platobná karta je spoločné pomenovanie pre debetnú aj kreditnú kartu
Audiotrack neprehnal si to trochu ?

Preco si nevybavis nejaky studentsky ucet a mas pokoj
urcite ho do buducna vyuzijes este niekolkokrat
-
Jaccobinho
Medium Star
Presne tak, a navyše sú aj banky, kde si ho otvoríš aj sám bez prítomnosti rodiča, aj keď nemáš ešte 18 rokov 
len ci teraz cez prazdniny zozenie potvrdenie o dochadzke do skoly
Ja som si založil v 15 účet sám v tatrabanke bez problémov, nepotreboval som potvrdenie o dochádzke vraj ho budem potrebovať až od nejakého 20 roku života (myslím, tým vekom som si už nie moc istý ale 20 to bolo určite.)
-
Jaccobinho
Medium Star
Je to tak, a dokonca aj potvrdenie o návšteve nie je v prípade nutnosti ťažké zohnať, žiakom si aj cez prázdniny a minimálne jeden deň v týždni v tej škole niekto na takúto robotu je.