Majstrovstvá sveta 2014 vo futbale v Brazílii
Re: Majstrovstvá sveta 2014 vo futbale v Brazílii
Pani tak toto som ešte nikdy nevidel a zrejme už ani neuvidím
takto psychicky zlyhať to už teda musí byt..ako chudáci Brazílci...ich aj ukrizuju doma..fuh to si neviem predstaviť ako na to budú reagovať ich média, fanúšikovia
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
tak dnes sa pise historia. takyto zapas tak skoro zrejme neuvidime a tiez Klose najlepsi strelec historie. Dalsi hrac co ho prekona bude zrejme Mueller kedze uz ma 10 zarezov a este zo 3 sampionaty pred sebou
To bude totálny škandál, aj v tom kontexte tých sociálnych protestov proti šampionátu. 
Tak ale Galis v tom štúdiu riadne splieta, že Kroos v Bayerne dlho nevydrží a pôjde do väčších klubov
Neviem fakt za posledné roky ktoré zrovna môžu byť tie väčšie kluby 
-
guess.whoo
Redeemer
do vacsieho asi nie, ale pojde bud do realu alebo united kedze v bayerne je pretlak a pep ho nestavia az tak casto akoby chcel..ale mozno sa to zmeni a prestane tlacit tvrdohlavo Thiaga
Nj, to bola fajn hláška.Muffi napísal:Tak ale Galis v tom štúdiu riadne splieta, že Kroos v Bayerne dlho nevydrží a pôjde do väčších klubovNeviem fakt za posledné roky ktoré zrovna môžu byť tie väčšie kluby
Inak karmista, vieš aj nejak inteligentne a hlavne aspoň trochu vecne zareagovať, či sa zmôžeš iba na primitívne anonymné útoky?
-
LegendaryPlayer
Novice
Každopádne hrá Fred dnes svoj životný zápas, zrejme má neviditeľný plášť z Harryho Pottera, keďže som ho v prvom polčase poriadne ani nevidel 
Moze byt klub aky chce ale Real a Barcu ludia stale povazuju za najlepsie a najprestiznejsie takze podla mna az tak nesplietal.
-
LegendaryPlayer
Novice
79.minúta - 0:7 ..
Pre zaujimavosť prikladám obrázok začínajúcich sa výtržností v brazilských uliciach...
Pekná hanba..
Pre zaujimavosť prikladám obrázok začínajúcich sa výtržností v brazilských uliciach...
Pekná hanba..
Na taký debakel som teda ešte nevidel ani v našej dedinskej lige, fakt sa tomu až nechce veriť. Už na brazílčanoch proste vidno, že si želajú koniec toho utrpenia
Inak fanúšikovia fakt úžasní. Keď sa nedarí tak ich zadupme, spálme, dobime. Keď sa darí tak vrieskajme na štadióne jedna radosť. Takích čo fandia len keď si hore to je hnus.
Tak ale je rozdiel prehrať a prehrať. Ako som spomínal a nejaké indivíduum to nevedelo zniesť, tento výsledok bude voda na mlyn protestov proti MS ako takých. Ešte sa máme na čo tešiť
Header - to je take prave slovenske 
-
theBliZZard
Star
Som jediny ktory nieco take cakal? Po predchadzajucich vystupeniach Brazilie a s tym ze hrali bez Silvu a Neymara, som realne cakal 0:3 az 0:5 ... ale ani 1:7 ma az tak velmi neprekvapilo. Sice som fanusikom Brazilie, ale cely tento sampionat nehrali nic ... ten team nie je zly, ale uz to nie su hraci ako Cafu, Dunga, Roberto Carlos, Rivaldo, Ronaldo, ...
/Hughito, neuveris, ale pozeral som ten zapas v bare a ked dali Nemci na 0:2, tak som (samozrejme zo srandy) povedal, ze to skonci 1:7
... ale tak skutocne som cakal ze Brazilcania dostanu vyprask. Ale je to jedno, moj predsampionatovy tip finale Nemecko - Belgicko mi uz nevyjde 
/Hughito, neuveris, ale pozeral som ten zapas v bare a ked dali Nemci na 0:2, tak som (samozrejme zo srandy) povedal, ze to skonci 1:7
No škoda, že si to sem nenapísal aj pred zápasom, že by ťa 1:7 neprekvapilo.. 
A ja blbec som včera šiel spať už o pol9, keby som bol toto vedel, tak to potiahnem dlhšie.. 
-
guess.whoo
Redeemer
inak nikto nic nepise k vykonu rozhodcu. podla mna to bolo katastrofalne a tak jednoduchy zapas by dokazal lepsie odpiskat aj sudi z okresnej triedy. hned zo zaciatku dve chyby pri prvom rohu a potom faule na Gustava. Nasledne niekolko zakrokov este za nerozhodnuteho stavu, ktore boli na kartu boli pustene a vyvrcholilo to zakrokom na Luiza a jeho reakciou.
Je mi jasne, ze rozhodca zbytocne nechcel davat karty pred finale, ale minimalne Mueller a Luiz mali dostat po zltej ak nie po cervenej. On sice zasiahol loptu, no ak by ju netrafil a trafil by Luizovu nohu tak mu ju naisto dolame na viacerych miestach
Je mi jasne, ze rozhodca zbytocne nechcel davat karty pred finale, ale minimalne Mueller a Luiz mali dostat po zltej ak nie po cervenej. On sice zasiahol loptu, no ak by ju netrafil a trafil by Luizovu nohu tak mu ju naisto dolame na viacerych miestach
Suhlasim, rozhodcu som spoznal hned na zaciatku, ked hned odpiskali roh a neodpiskali faul na Lucasa tusimze. Niektore veci mohol/mal odpiskat, ale tak co uz, uz je po tom.guess.whoo napísal:inak nikto nic nepise k vykonu rozhodcu. podla mna to bolo katastrofalne a tak jednoduchy zapas by dokazal lepsie odpiskat aj sudi z okresnej triedy. hned zo zaciatku dve chyby pri prvom rohu a potom faule na Gustava. Nasledne niekolko zakrokov este za nerozhodnuteho stavu, ktore boli na kartu boli pustene a vyvrcholilo to zakrokom na Luiza a jeho reakciou.
Kroos by mal udajne prejst do Realu, comu by som sa velmi potesil, kedze ako tu uz niekto pisal, v Bayerne je celkom tlacenka v strede pola a nedostava sa mu az tolko priestoru ako by chcel alebo by si zasluzil.