Nedôveryhodné internetové obchody, podvodníci, scam, krádež
Re: Nedôveryhodné internetové obchody, podvodníci, scam, krá
S dorucenim na pumpu som mal problem aj ja. Meskali 3 dni. Asi este maju tento system nevychytany, inak si to neviem vysvetlit.
Dobre vedieť, mohol som sa tu informovať pred tým. 
Asi tú zásielku vozí po ceste, kým mu nedôjde benzín... Potom ide natankovať a rovno to vyloží.
Asi tú zásielku vozí po ceste, kým mu nedôjde benzín... Potom ide natankovať a rovno to vyloží.
mas moznost nezobrat si to?
Doručenie na pumpu je iba s platbou vopred, čiže je to zaplatené. Mám samozrejme zo zákona možnosť vrátiť tovar. Ale o to nejde, nechám si to. Ja som si bral sluchátka, a bratovi darček, už vie o tom, že ho dostane neskôr. Len som sem písal, aby ostatní videli, že tento typ dopravy asi nebude vždy kóšer. 
Z datartu už tiež nehodlám brať tovar. Objednal som chladničku v utorok (samozrejme bola na sklade v hojnom počte), zaplatil prevodom. Vo štvrtok mi chlapík volá, že mi bude doručená v sobotu o druhej poobede (termín som si overoval ešte v závere telefonátu). Už to ma vytočilo, že som musel tak dlho čakať a trápiť sa doma s polofunkčnou chladničkou v tých tropických horúčavách. Ešte mi v telefóne hovoril, že starú vezmú jedine suchú, vyčistenú a že ju mám odmraziť už v piatok večer. Nadišla sobota, dve hodiny... pol tretej a nikto nič (a ešte spomínal, že pol hodky pred dodávkou ma budú kontaktovať). Celý nasraný som vytočil linku a zdrbal toho na druhej strane, že čo to má znamenať. Že sme sa dohodli na druhú a nikto nič. A že to nie je nejaká posratá telka, čo sa dá doručiť kedykoľvek, ale chladnička, čo je nevyhnutnosť v týchto horúčavách. Na to mi odpovedal, že som si dohodol termín od 2hej do 8mej - samozrejme som kvalitne vybuchol a povedal, že nemám čas na nich čakať celý deň, aby sa mi tie potraviny ešte viac pokazili (nebolo ich veľa a aj tak som musel polovicu vyhodiť). Okej, do 10 - 15 minút sa ozve. Prd z toho. Za cca 45 minút sa ozval kuriér, že do pol hodiny je tu. A samozrejme keď to doniesli, tak sa s tým nejebali, drbli do nej tak, že skoro prerazili vzadu výmenník o okennú parapetu. Penil som. Keď odišli, opravil som to, vyvážil chladničku do roviny a skonštatoval, že z datartu už nikdy nič nekúpim!
Z Datartu jedine osobne a hneď si tovar aj osobne brať.
Ja tak kupoval len mobil.. pozrel som si, že ho majú na miestnej pobočke na stave, tak som si ho na obed objednal a zvolil som osobný odber na pobočke. Po práci som nabehol na pobočku, o mojej objednávke samozrejme nemali ani šajnu, tak som zobral mimo objednávku za tú istú cenu. A až o týždeň neskôr mi volali, že tovar je pripravený na vyzdvihnutie..

Ja tak kupoval len mobil.. pozrel som si, že ho majú na miestnej pobočke na stave, tak som si ho na obed objednal a zvolil som osobný odber na pobočke. Po práci som nabehol na pobočku, o mojej objednávke samozrejme nemali ani šajnu, tak som zobral mimo objednávku za tú istú cenu. A až o týždeň neskôr mi volali, že tovar je pripravený na vyzdvihnutie..
tiez som od nich bral zrkadlovku a nacakal som sa jak vol, chcel som pofotit medzinarodny maraton mieru v Kosiciach ale nestihol som to ...
Tak vidím, že nie som jediný. Mimochodom, ďalší deň ubehol, tovar stále "na ceste do predajne".
// ďalší deň, nič. Nepríde zajtra tak ich z*ebem. Som trpezlivý, ale dva víkendy na to čakať nebudem.
// dnes mi na infolinke povedali, že sluchátka sú už od Utorka na pumpe, že musela nastať chyba, asi u kuriéra, a neohlásil to. Rovnako, že mi ne e-mail odpovedali, a z nejakého dôvodu mi neprišla správa. Zdá sa mi to až moc naivné a nepravdivé, ale som rád, že už tu mám tovar, tak som to ďalej nerozpitvával. Nákup v Datart-e už iba osobne, každopádne.
// ďalší deň, nič. Nepríde zajtra tak ich z*ebem. Som trpezlivý, ale dva víkendy na to čakať nebudem.
// dnes mi na infolinke povedali, že sluchátka sú už od Utorka na pumpe, že musela nastať chyba, asi u kuriéra, a neohlásil to. Rovnako, že mi ne e-mail odpovedali, a z nejakého dôvodu mi neprišla správa. Zdá sa mi to až moc naivné a nepravdivé, ale som rád, že už tu mám tovar, tak som to ďalej nerozpitvával. Nákup v Datart-e už iba osobne, každopádne.
-
D_I_C_K
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Zdravas....chcem sa opytať či niekto nema skusenosť so shopom http://www.teniskysk.com ...podozrivo dobre ceny ...postovne vychadza 15 na slovensko ..dikees
Ja by som tam určite nekupoval. V contact liste a ani na celej stránke nenájdeš žiaden priami kontakt. Podľa mňa je to odrb tak ako tie stránky kde predávajú Ray Bany za 15€ či koľko €. Majú podobný dizajn ako táto web stránka.
-
guess.whoo
Redeemer
ale vyzeraju uplne ako origi..som si porovnaval svoje AF1 s tymi a nenasiel som rozdiel
fotky... ale ktovie, co prideguess.whoo napísal:ale vyzeraju uplne ako origi..som si porovnaval svoje AF1 s tymi a nenasiel som rozdiel
-
guess.whoo
Redeemer
to je tiez pravda
Aj na Facebooku sa siri tato "sutaz" o 42 palcový LED televízor od Sony:
TV Market Research Slovakia
http://best-offers-slovakia.com/sk2/100 ... id=M_30-65
Prieskum je na bielom pozadi, ale podrobnosti, teda ze ide o predplatne, su na ciernom pozadi nizsie, takze mnoho ludi to prehliadne. Kedze sa to tvari ako prieskum, ci sutaz a pravdepodobne je tam aj casovy limit, ide jednoznacne o podvod.
"Toto je predplatená služba bSmarter. Cena : 6,4 eur za týždeň. ..."
Prieskum je na bielom pozadi, ale podrobnosti, teda ze ide o predplatne, su na ciernom pozadi nizsie, takze mnoho ludi to prehliadne. Kedze sa to tvari ako prieskum, ci sutaz a pravdepodobne je tam aj casovy limit, ide jednoznacne o podvod.
-
Runes
Addict
takych projektov uz bolo ale fakt je ze dalsi a dalsi je lepsi a lepsiDreamer napísal:Aj na Facebooku sa siri tato "sutaz" o 42 palcový LED televízor od Sony:
Runes - Lenze ono to myslim funguje tak, ze ked vyplnis ten akoze vyskum, pre zaradenie do sutaze musis odoslat SMS, do par minut, preto mnohi nepatraju po podmienkach, chcu vyhrat tak poslu SMS, ale tym sa zaregistriju a myslim ze to potom kazdy tyzden stahuje 6.4€, mozno pride nejaka info SMS, da sa odregistrovat dalsou SMS, ale uz pri registracii tusim stiahne za prvu SMS tych 6.4€. No a malokto si bude vymahat par Eur, ak aj jeden z 20 ludi, tak mu to mozu kludne vratit, za tych 19 dostanu vyse 100 Eur a ak naleti za mesiac len kazdy 200-ty Slovak, to je 25000 krat 6.4 = 160 000 - a stale tu "sutaz" prerobia, no a ktovie kolko ludi tu SMS posle a ked si poriadne neskontroluje fakturu, poznam takych, tak ani nevie a mesacne im posiela cez 25€.
Inak pouzit na nich vlastnu taktiku bol dobry napad, ale ja som pri ich predoslej sutazi hladal mail, ale nenasiel som ho, len tel. cislo.
//autoeditácia príspevku (04 Nov 2014, 0:18)
Zaujimave, nahlasil som to a vysledok je tu...
"Stav
Submitted Včera
The ad was removed
Vlastník
TV Market Research Slovakia"
Inak pouzit na nich vlastnu taktiku bol dobry napad, ale ja som pri ich predoslej sutazi hladal mail, ale nenasiel som ho, len tel. cislo.
//autoeditácia príspevku (04 Nov 2014, 0:18)
Zaujimave, nahlasil som to a vysledok je tu...
"Stav
Submitted Včera
The ad was removed
Vlastník
TV Market Research Slovakia"
-
Runes
Addict
no to co som spominal ja bolo daco s vianocami a to si zapametalo tvoju IP a mail. a po case ti zacali poseilat faktury bolo to potom aj v mediach lebo ono to malo viac generacii boli vianoce potom dake hry potom dake basnicky a tak proste kazda stranka to mala lepsie a lepsie vymyslene. Ked toto maju ako audiotext tak pre nich lepsie
Zdravím, máte niekto skúsenosti s týmito dvoma stránkami? http://stereoboardmerch.backstreetmerch.com/ .... http://www.emp.de/
-
guess.whoo
Redeemer
chce salku One Direction?