Nedôveryhodné internetové obchody, podvodníci, scam, krádež

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
icefiresr
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Re: Nedôveryhodné internetové obchody, podvodníci, scam, krá

Príspevok od používateľa icefiresr »

S dorucenim na pumpu som mal problem aj ja. Meskali 3 dni. Asi este maju tento system nevychytany, inak si to neviem vysvetlit.
Hensym
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Hensym »

Dobre vedieť, mohol som sa tu informovať pred tým. ;)
Asi tú zásielku vozí po ceste, kým mu nedôjde benzín... Potom ide natankovať a rovno to vyloží.
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

mas moznost nezobrat si to?
Hensym
VIP
VIP

Doručenie na pumpu je iba s platbou vopred, čiže je to zaplatené. Mám samozrejme zo zákona možnosť vrátiť tovar. Ale o to nejde, nechám si to. Ja som si bral sluchátka, a bratovi darček, už vie o tom, že ho dostane neskôr. Len som sem písal, aby ostatní videli, že tento typ dopravy asi nebude vždy kóšer. :)
jimmy_xp
King
King

Príspevok od používateľa jimmy_xp »

Z datartu už tiež nehodlám brať tovar. Objednal som chladničku v utorok (samozrejme bola na sklade v hojnom počte), zaplatil prevodom. Vo štvrtok mi chlapík volá, že mi bude doručená v sobotu o druhej poobede (termín som si overoval ešte v závere telefonátu). Už to ma vytočilo, že som musel tak dlho čakať a trápiť sa doma s polofunkčnou chladničkou v tých tropických horúčavách. Ešte mi v telefóne hovoril, že starú vezmú jedine suchú, vyčistenú a že ju mám odmraziť už v piatok večer. Nadišla sobota, dve hodiny... pol tretej a nikto nič (a ešte spomínal, že pol hodky pred dodávkou ma budú kontaktovať). Celý nasraný som vytočil linku a zdrbal toho na druhej strane, že čo to má znamenať. Že sme sa dohodli na druhú a nikto nič. A že to nie je nejaká posratá telka, čo sa dá doručiť kedykoľvek, ale chladnička, čo je nevyhnutnosť v týchto horúčavách. Na to mi odpovedal, že som si dohodol termín od 2hej do 8mej - samozrejme som kvalitne vybuchol a povedal, že nemám čas na nich čakať celý deň, aby sa mi tie potraviny ešte viac pokazili (nebolo ich veľa a aj tak som musel polovicu vyhodiť). Okej, do 10 - 15 minút sa ozve. Prd z toho. Za cca 45 minút sa ozval kuriér, že do pol hodiny je tu. A samozrejme keď to doniesli, tak sa s tým nejebali, drbli do nej tak, že skoro prerazili vzadu výmenník o okennú parapetu. Penil som. Keď odišli, opravil som to, vyvážil chladničku do roviny a skonštatoval, že z datartu už nikdy nič nekúpim!
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Z Datartu jedine osobne a hneď si tovar aj osobne brať.

Ja tak kupoval len mobil.. pozrel som si, že ho majú na miestnej pobočke na stave, tak som si ho na obed objednal a zvolil som osobný odber na pobočke. Po práci som nabehol na pobočku, o mojej objednávke samozrejme nemali ani šajnu, tak som zobral mimo objednávku za tú istú cenu. A až o týždeň neskôr mi volali, že tovar je pripravený na vyzdvihnutie..

:)
CheZteR
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa CheZteR »

tiez som od nich bral zrkadlovku a nacakal som sa jak vol, chcel som pofotit medzinarodny maraton mieru v Kosiciach ale nestihol som to ...
Hensym
VIP
VIP

Tak vidím, že nie som jediný. Mimochodom, ďalší deň ubehol, tovar stále "na ceste do predajne".

// ďalší deň, nič. Nepríde zajtra tak ich z*ebem. Som trpezlivý, ale dva víkendy na to čakať nebudem.

// dnes mi na infolinke povedali, že sluchátka sú už od Utorka na pumpe, že musela nastať chyba, asi u kuriéra, a neohlásil to. Rovnako, že mi ne e-mail odpovedali, a z nejakého dôvodu mi neprišla správa. Zdá sa mi to až moc naivné a nepravdivé, ale som rád, že už tu mám tovar, tak som to ďalej nerozpitvával. Nákup v Datart-e už iba osobne, každopádne. :)
D_I_C_K
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa D_I_C_K »

Zdravas....chcem sa opytať či niekto nema skusenosť so shopom http://www.teniskysk.com ...podozrivo dobre ceny ...postovne vychadza 15 na slovensko ..dikees
skuki
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa skuki »

Ja by som tam určite nekupoval. V contact liste a ani na celej stránke nenájdeš žiaden priami kontakt. Podľa mňa je to odrb tak ako tie stránky kde predávajú Ray Bany za 15€ či koľko €. Majú podobný dizajn ako táto web stránka.
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa guess.whoo »

ale vyzeraju uplne ako origi..som si porovnaval svoje AF1 s tymi a nenasiel som rozdiel
Boccaccio
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Boccaccio »

guess.whoo napísal:ale vyzeraju uplne ako origi..som si porovnaval svoje AF1 s tymi a nenasiel som rozdiel
fotky... ale ktovie, co pride :)
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

to je tiez pravda
Dreamer
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Dreamer »

Aj na Facebooku sa siri tato "sutaz" o 42 palcový LED televízor od Sony:

TV Market Research Slovakia

http://best-offers-slovakia.com/sk2/100 ... id=M_30-65

Prieskum je na bielom pozadi, ale podrobnosti, teda ze ide o predplatne, su na ciernom pozadi nizsie, takze mnoho ludi to prehliadne. Kedze sa to tvari ako prieskum, ci sutaz a pravdepodobne je tam aj casovy limit, ide jednoznacne o podvod.

"Toto je predplatená služba bSmarter. Cena : 6,4 eur za týždeň. ..."
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Runes »

Dreamer napísal:Aj na Facebooku sa siri tato "sutaz" o 42 palcový LED televízor od Sony:

TV Market Research Slovakia

http://best-offers-slovakia.com/sk2/100 ... id=M_30-65

Prieskum je na bielom pozadi, ale podrobnosti, teda ze ide o predplatne, su na ciernom pozadi nizsie, takze mnoho ludi to prehliadne. Kedze sa to tvari ako prieskum, ci sutaz a pravdepodobne je tam aj casovy limit, ide jednoznacne o podvod.

"Toto je predplatená služba bSmarter. Cena : 6,4 eur za týždeň. ..."
takych projektov uz bolo ale fakt je ze dalsi a dalsi je lepsi a lepsi :) moja ex sa na taketo daco logla som s nimi potom pisal do jedneho mailu som potom napisal ze si budem uctovat za kazdu dalsiu spravu 25€ a ked mi odpisu tak suhlasia. To som skryl dole jak to maju oni vo zviku. Samozrejme ze odpisali konverzovali sme este asi 10 mailov kde sa vyhrazali sudom a neviem cim este. Potom som ich poprosil o zaslanie platby 250€ a upozornil ich ze 10 mailov dozadu s tym suhlasili. Od vtedy neodpisali :D ako je mi jasne ze pred sudom by nic take neobstalo ale ocividne ta osoba na druhej strane pochopil ze tlacit moze penaze nedostane. Oni hlavne potom vymahaju na zaklde IP pripadne telefoeho cisla a menej zdatny sa mozno aj poddrobia
Dreamer
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Dreamer »

Runes - Lenze ono to myslim funguje tak, ze ked vyplnis ten akoze vyskum, pre zaradenie do sutaze musis odoslat SMS, do par minut, preto mnohi nepatraju po podmienkach, chcu vyhrat tak poslu SMS, ale tym sa zaregistriju a myslim ze to potom kazdy tyzden stahuje 6.4€, mozno pride nejaka info SMS, da sa odregistrovat dalsou SMS, ale uz pri registracii tusim stiahne za prvu SMS tych 6.4€. No a malokto si bude vymahat par Eur, ak aj jeden z 20 ludi, tak mu to mozu kludne vratit, za tych 19 dostanu vyse 100 Eur a ak naleti za mesiac len kazdy 200-ty Slovak, to je 25000 krat 6.4 = 160 000 - a stale tu "sutaz" prerobia, no a ktovie kolko ludi tu SMS posle a ked si poriadne neskontroluje fakturu, poznam takych, tak ani nevie a mesacne im posiela cez 25€.

Inak pouzit na nich vlastnu taktiku bol dobry napad, ale ja som pri ich predoslej sutazi hladal mail, ale nenasiel som ho, len tel. cislo.

//autoeditácia príspevku (04 Nov 2014, 0:18)
Zaujimave, nahlasil som to a vysledok je tu...

"Stav
Submitted Včera
The ad was removed

Vlastník
TV Market Research Slovakia"
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Runes »

no to co som spominal ja bolo daco s vianocami a to si zapametalo tvoju IP a mail. a po case ti zacali poseilat faktury bolo to potom aj v mediach lebo ono to malo viac generacii boli vianoce potom dake hry potom dake basnicky a tak proste kazda stranka to mala lepsie a lepsie vymyslene. Ked toto maju ako audiotext tak pre nich lepsie
Erickk
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Erickk »

Zdravím, máte niekto skúsenosti s týmito dvoma stránkami? http://stereoboardmerch.backstreetmerch.com/ .... http://www.emp.de/
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

chce salku One Direction? :D :D
Napísať odpoveď