windows 8

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
snopy
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

windows 8

Príspevok od používateľa snopy »

zdravím stalo sa už niekomu že sa mu vo win 8 samovolne zmenilo heslo užívatela ? ... situácia je taká že na NB kde bol predinštalovany win 8 bol avast ten som odstránil a nahodil som eset po reštarte už bolo heslo zmene a dokonca som aj skušal navod na odstránenie hesla cez program bootovany cez usb a aj tak nejde ... vlastne teraz by sa už mal automaticky prihlásiť lebo heslo som odstránil ale ked sa spustí win rovno vypíše že heslo nieje správne (ani nečaká kým ho zadám) :( dakujem za pomoc kto by vedel

//autoeditácia príspevku (06 Jún 2014, 17:05)
http://www.aiosys.sk/resetovanie-hesla- ... ndows.html išiel osm podla tohto na odstránenie hesla
michaela.r
Novice
Novice

Re: windows 8

Príspevok od používateľa michaela.r »

dobry den mala by som jednu otazku.Kupila som si notebook z windows 8.za posledne 2tyzdne mi vzdicky pisalo restartovat windows update .urobilo mi to 2x za sebou a vzdzcki sa mi z pc vsetko stratilo .no teraz sa mi stratil nejaky program pre ktory nemozem stahovat subory z internetu .vzdycki mi pise ze je to ryziko pre moj pc .len mi to pise anglicky tak si neviem radi .nepustilo ma to na fb vymazalo mi to vsetki konta gmail,skype,microsoft. to uz mi funguje normalne len nejde mi stahovat z netu .vedel by mi niekto pomoct prosim?
Napísať odpoveď