Jednotná nákupná karta

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
Dreamer
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Re: JEdnotná nákupná karta

Príspevok od používateľa Dreamer »

Poukazky - lenze ty hovoris casto za inych, ako vies ze nezmenili nazor, ja hovorim za seba.

mBank - aj Zuno, ak pouzivas aktivne, tak aj vybery z bankomatov a pod. su zdarma, ale len sa opakujem.

Diktat - ja mozem pouzit peniaze ktore mi da lyojness z uctu KDEKOLVEK, opakujem KDEKOLVEK, ak by si to opat prehliadol, u partnerov lyoness, aj inde - pri vernostnom programe 1 obchodu, mozem nakupit len v danom JEDINOM obchode, uz neviem ako to inak napisat. Nizsie este priblizim nevyhodu tohto riesenia.

Fresh - to nie je pravda, v dargove mi napr. povedali ze je tam iny vlastnik, preto neplati lyoness, je to velky obchod aj s oddelenim masa, takze to nie je o tom ci sa im to oplati a ako velky je obchod.

Lyoness Slovakia - zo zaciatku neboli velki partneri, tak sa to tak nesirilo, kazdy desiaty dospely +- je pre teba malo?? Za rok ziskal 30 000 novych clenov, malo? Ak v rodine pouziva 1 osoba 1 kartu, nakupuje aj pre 2, 3, 4, 5 ludi, tak si to spocitaj - malo?

CC - cast odpovede je vyssie, Tesco ma rozny tovar, ja som netvrdil ze je nevyhodna, prave naopak, je mozne pouzivat aj CC aj lyoness cez poukazky a ziskat 2 zlavy za 1 nakup, to som pisal. Nevyhodne je mat 10 alebo 20 roznych kariet a musiet si sledovat kde prepadavaju body, musiet nakupit v kazdom jednom obchode, len 10 obchodov, nazbieram v kazdom 3€, musim v kazdom kupit tovar aj ked z daneho obchodu tovar nepotrebujem, pri lyoness ak nakupim v 10 obchodoch po 3€, mam 30€ na ucte.

CC2 - ty neveris ze 340 tisic je realnych, aktivnych, aj ze zavadzaju a 1.7 miliona aktivnych kariet - tomu veris? Ved ked odpicitame deti, starych, chorych v ustavoch a pod., tak kazdy druhy slovak by mal mat CC. Netvrdim ze neverim, ale je to nejak vela - mozno tym ze pri kazdom nakupe prehovaraju na CC to sposobilo, ale opakujem, ja tu neutocim na tesco, naopak, CC+lyoness znamena 2x peniaze spat.
mLuks
Addict
Addict

Príspevok od používateľa mLuks »

Poukážky - absolútne si prekrútil a zmenil pointu debaty o nich - čo to má spoločné s tým, že tvoja poukážka je prostriedkom k odmene a moja je odmenou? O tom som celý čas hovoril a začal si to prekrúcať na to, že sa s nimi platí, teraz že hovorím za iných. Chceš mi snáď nahovoriť, že klamem a zavádzam, keď tvrdím že tvoja poukážka je len prostriedkom odmene (jedným zo spôsobov ako získaš odmenu - aby si sa zase nechytil bludov) a moja je odmena?

banky - A ak to nevyužiješ v danom mesiaci aktívne, tak platíš. Pointa toho čo som napísal predtým sa nemení. Ale o tom tu nie je reč.

diktát - opäť si to prekrútil, tak aby si vyšiel z debaty ako víťaz. Ty síce môžeš peniaze ktoré ti dá lyoness použiť všade, ale ak chceš tie peniaze získať musíš nakupovať tam kde akceptujú lyoness. A toto je ten diktát. Tak ťa prosím, už to neprekrúcaj.

Fresh - má lyoness pre supermarkety, ak v dargove nie je fresh supermarket tak tam lyoness neplatí. S vlastníkmi to nemá nič, ak si myslíš že má, tak napíš mail do freshu. Vlastníkom každej pobočky (730) je predsa košická centrála, ako môže niekto iný vlastniť obchod a používať obchodnú značku? Jedine, žeby to bol nejaký zmluvný partner - ale to sú zvyčajne malé obchodíky, ako pri mne jeden.

LS - za 11 rokov je to malo. A veľkí partneri začali vstupovať až teraz, že? Proste pochop, že tie čísla sú malé na to, že tá firma je tu 11 rokov a je to také dokonalé, úžasné, prospešné a neviem ešte aké, jak to tu opisuješ. To akože čo je za argument, že jedna osoba čo má jednu kartu nakupuje pre 3-5 ľudí? Toto aplikujem na každý vernostný systém, hockoho a lyoness bude ešte menšie pri tom.

CC - tak najprv, ty si netvrdil, že je nevýhodná, ale tvrdil si že je nedokonalá - čo si myslím, že nie je pravda, lebo T má CC prepojenú so všetkými službami a body máš nie len za nakupovanie, ale aj za kredit, paušál, pôžičky, tankovanie, prípadne teraz sa konal T - Beh pre život, mohol si si nazbierať od 300 do 500 bodov za účasť. Zdá sa ti to nedokonalé? Možno aj preto je tak veľa CC v obehu, T dal za marketing veľa peňazí a teraz sa mu to všetko vracia, toto by cez lyoness nikdy nedosiahli. Viď ostatné obchody.
"Vernostne programy nefunguju dokonale, preco asi ked ma tesco, baumax, nay a ine okrem vlastneho programu aj lyoness?" - to sú tvoje slová

nikde som nepovedal, že neverím - zase prekrúcaš, domýšľaš ako stále - povedal som že 340tisíc -1 lebo ja kartu lyoness mám ale ju nepoužívam, tak isto môžeš aj ty zmeníš moje číslo, ak vieš o ľuďoch, ktorý majú CC a nepoužívajú ju - to je celé.

Čo sa týka počtu CC, len u nás v rodine zo štyroch máme traja CC a využívame ich. Ďalej, ja som napísal, že som človek zvnútra, vidím do toho a mám lepšie info ako keď si niekto na nete nájde veci.

Chcem sa teba opýtať, ako si zainteresovaný v lyoness? Si len obyčajný člen s kartou čo má pod sebou ďalších ľudí alebo si niečo viac? Pracuješ pre nich? Lebo vyhlasuješ tu veci, o ktorý podľa mňa obyčajný člen s ľuďmi pod sebou nemá šancu sa dozvedieť.

A aby som to uzavrel, lebo nemám sa už chuť s tebou naťahovať, pri tvojom zmysle pre prekrúcanie a domýšľanie. Používam vernostný program T preto, aby som ti ukázal, že L nie je tak dokonalé, výhodné ako si o ňom napísal na prvej strane, v tvojom prvom poste. Tam si nespomenul žiadne nevýhody ani zlé stránky tohto systému, ani to, že keď pod seba nikoho človek nevezme tak, dokopy viac vyťaží z termiňáku v banke ako z L. Až potom keď sa ľudia začali do teba obúvať si začal vyhlasovať, že L má aj nevýhody atď.
To či dostanem cash, alebo kupony a poukážky ako odmenu je irelevantné, lebo ak do toho obchodu chodím pravidelne, tak majú tie kupony a poukážky rovnakú hodnotu ako pre teba reálne peniaze. Ty reálne peniaze rozflákaš hockde, ja svoje kupóny a poukážky len v tom obchode, ale nevadí mi to, lebo aj tak som v tom obchode každú chvíľu. Inak by som si vernostnú kartu nevybavoval.
Dreamer
Hardcore addict
Hardcore addict

LuksKE

Poukazky - "tvoja poukážka je prostriedkom k odmene a moja je odmenou" - ANO, to je pravda, mas pravdu, mas, nemyslim ze som toto niekde spochybnil, ale FAKTOM je ze ty (resp. iba CC clen) raz plati peniazmi, potom poukazkami ktore ziska ako odmenu, potom peniazmi, potom poukazkami. Ja (resp. clen lyoness) najskor zaplati poukazkami, potom z odmeny na lyoness peniazmi, potom poukazkami, potom peniazmi - JEDINY rozdiel je prva platba ktoru mame obaja davno za sebou, uz sa len strieda platenie poukazkami a peniazmi, tak co ma tvoj fakt v uvodzovkach vyssie spolocne s tym, co je vyhodnejsie, je to predsa jedno ako zaplatime raz na zaciatku!?

banky - ak nebude ucet aktivne pouzivat, ja nic nemusim platit, nemusim doplnkove sluzby pouzit, ale pri kamennych bankach, ak klient nebude aktivne pouzivat, v niektorych aj ked bude, musi platit aj za zakladne vedenie uctu. Rozdiel je jasny, ja nemusim, on musi.

diktat - absolutne nic neprekrucam, su to ciste fakty, ved som pisal aj priklad, bonus je len mala cast rozpoctu, asi 1-2%, takze ja (CLEN lyoness) ked nakupim u 5 clenoch lyoness a u kazdeho ziskam 2€, mam 10€ za ktore nakupim kdekolvek, aj ked tam neziskam dalsie peniaze spat, no zo zbytku rozpoctu 98-99%, mozem stale nakupovat u partnerov lyoness a ziskat tam dalsie peniaze spat. NECLEN lyoness nakupi v 5 obchodoch ako billa, nay, baumax.. vsade ziska po 2€ v bodoch, vyuzit ich musi IBA v tychto obchodoch, nema ziadnu moznost vyuzit to inde, preto je to diktat.

Fresh - nechce sa mi to zistovat, vo Freshi v Dargove mi povedali ze ma ineho vlastnika a preto tam neplati lyoness, ak mi klamali, je mi to jedno, ak ta to prilis trapi, zisti si to ty, ale mne to pride logicke, taktiez tam neplatia vsetky akcie z letaka, alebo maju ine, tiez kvoli inemu vlastnikovi.

LS - vkladas mi slova do ust, nerob to, nepovedal som ANI RAZ ze lyoness je dokonaly, uzasny! Naopak som aj v tejto diskusii napisal nevyhody lyoness a aj ze ma aj dalsie, co som povedal je, ze je to najlepsia dostupna alternativa pre mna a jedina karta ktora vracia peniaze spat z nakupu a nikdy neprepadnu a stale to plati, CF karta dava tiez len body ktore sa daju vymenit za peniaze, no len z neakcioveho tovaru, co je absolutne neporovnatelna a vysoko nevyhodna moznost, taktiez body tu mozu prepadnut a je nutne to sledovat.

CC - za svojimi slovami si stojim, aj ked si ich vytrhol z kontextu, islo mi o to, ze aj napriek vlastnemu programu maju tie obchody aj moznost pouzit lyoness - prisposobuju sa tomu, ze niektori zakaznici uz nechcu nosit desiatky kariet v penazenke a nechcu zbierat body a nechcu sledovat ci a kedy im prepadnu, chcu 1 kartu pouzivanim ktorej ziskaju realne peniaze v roznych obchodoch bez dalsich krokov, automaticky.

Ja tiez mam info zvnutra, ale to nechajme, k tebe, mate v rodine 3x CC a vyuzivate ich, my tiez mame 3x lyoness a pouzivame ich - ale v inych rodinach, aj u mojich clenov, znamych (asi 10) maju v rodine skoro vsetci len 1x lyoness, no nakupuju pre celu rodinu, takze nakupia tovar za priblizne rovnaku sumu ako vy traja u CC, takze realne je to akoby mal lyoness aj niekolkonasobne viac clenov, takze aj ked niektori ju nepouzivaju, to cislo moze byt v tomto smere aj vyssie (ak pocitame pocet nakupov alebo sumy).

Ak by ste doma pouzivali okrem CC aj lyoness a tesco poukazky, mohli by ste mat okrem 1-2% za CC aj 1% cashback a 2x 0.5% ako priatelsky bonus, takze ak by ste vacsie nakupy robili u tretieho reg. clena, za tento nakup by ste mali realne 2% na vase lyoness ucty v peniazoch k bodom za CC. Ak je za vacsinu tovaru na CC len 1%, tak by ste celkovo mali az 3x viac penazi/bodov za tieto velke nakupy - a teraz mi povedz ze 1% na CC je supervyhodne, ale 3% za CC+lyoness je nevyhodne a ze sa neoplati pouzit aj poukazky za 3x vyssi cashback.

Co konkretne mas na mysli ze tvrdim co bezny clen nevie? NEPRACUJEM pre lyones, mam len 10 priamych clenov ktorych poznam, rodina znami, nemam ziadneho clena ktoreho nepoznam osobne, mam ale info od clenov nadomnou, ktori, da sa povedat ze pracuju pre lyoness, ale nie v tom pravom zmysle slova.
pri tvojom zmysle pre prekrúcanie a domýšľanie. Používam vernostný program T preto, aby som ti ukázal, že L nie je tak dokonalé, výhodné ako si o ňom napísal na prvej strane, v tvojom prvom poste.
Pozri si prvy stranku, slovo dokonale som pouzil len raz, tu je citat a dokaz ze KLAMES, ani raz som nenapisal ze lyoness je dokonaly:

Dreamer napisal: "Tak usetris o 1 cent menej. Jasne ze to nie je dokonale, ale v mnohych obchodoch, aj potravinach plati bezna karta a nezabudaj ze mozes pouzivat AJ CC AJ Lyoness."
keď pod seba nikoho človek nevezme tak, dokopy viac vyťaží z termiňáku v banke ako z L.
Tak opat fakty, v lyoness ziskam 1-2% u kazdeho partnera - minus clenstvo 0€, v banke je mozne ziskat 0.5% vsade - minus clenstvo, asi 5€, co je viac prosim nechajme na ostatnych.

Ukoncime to tvojimi slovami, nech ostatni posudia ci si nahodou neprotirecis. :wink:
Poukážky sú nevýhodné. Nevydáva sa z nich, čiže ťa to núti kupovať veci, ktoré by si si normálne nekúpil len preto aby si natiahol cenu nákupu na hodnotu poukážky -> míňaš viac, ako by si míňal keby si platil peniazmi či kartou. A ktorý Slovák si v dnešnej dobe môže dovoliť rozhadzovať peniaze len preto aby z 30€ nákupu dostal späť 30centov?
Až na to, že pán B si najprv musí zameniť hotovosť za poukážky, ak chce mať za 100€ nákup 2€, čo tu väčšina označila ako nepraktické.
To či dostanem cash, alebo kupony a poukážky ako odmenu je irelevantné, lebo ak do toho obchodu chodím pravidelne, tak majú tie kupony a poukážky rovnakú hodnotu ako pre teba reálne peniaze.
V poslednom citate pises, ze poukazky maju pre teba rovnaku hodnotu ako peniaze, ked tam nakupujes pravidelne, uz nie su vyhodne, ale ak tam iny nakupuje pravidelne a kupi si tie iste poukazky, uz su zrazu nevyhodne, ako si napisal skor. :)
mLuks
Addict
Addict

už prestaneš prekrúcať?

Poukážky: rozdiel je v každej jednej platbe, už to konečne pochop že tvoje tescolyoness poukážky sú prostriedkom ku cashbacku a moje CC poukážky sú odmenou. Ja môžem platiť v T hocičím (hotovosťou, gastráčmi, kartou) a pri vyučtovaní dostanem CC finančné poukažky za svoje body, tieto poukážky si môžem položiť doma, platiť hocičím a znovu pri vyučtovaní dostanem CC finančné poukážky za body. Celú tu knižku môžem vyhodiť, nemusím nič z toho použiť, ale aj ak mi zas pri vyučtovaní prídu CC fin. poukážky a kupony. Stále môžem platiť hocičím (hotovosť, gastro, karta, CC fin. poukážka, Tesco poukážka), ale svoju odmenu (CC fin. poukážky + kupony) stále dostanem. Ty ak chceš v T (ale aj omv a ďaší), získať svoju odmenu, musíš si zakúpiť lyoness poukážky a s nimi isť zaplatiť. Inak tú odmenu nedostaneš, potom zase si musíš zakupiť lyoness poukážky aby si mal odmenu, ak natankuješ na omv, za hotovosť či kartu, tak odmenu nemáš, ak zaplatiš v T hoovosťou, kartou či gastráčmi, či CC fin. poukážkami odmenu nedostaneš. Stále musíš (v T, omv a ďalší kde beru len poukážky) platiť lyoness poukážkou, ak chceš svoju odmenu, zaplatíš v týchto prevádzkach inak? Odmenu nedostaneš.

banky - nemusíš využiť doplnkové služby? Mi chceš povedať že ty nereazlizuješ ani jednen výber z bankomatu? Ty hotovosť vôbec nepoužívaš? ...predsa ak vyberieš peniaze z bankomatu, a vtom mesiaci nevyužiješ učet aktívne, tak za ten výber platiš ... už len kvôli svojim poukážkam vyberáš hotovosť

diktat - vysvetlíš mi čo majú tie bludy o tom kde koľko získaš spoločné s tým, že ak chceš niečo získať tak musíš isť nakúpiť ku lyoness partnerovi?

LS - No, ale vypisoval si len výhody nevýhody si začal vypisovať až keď sme ti začal argumentovať, až potom to malo aj nevýhody a bolo to aj nedokonalé, z čoho pramení aj tá tvoja citovaná veta, prečo si tie nevýhody a to že to nie je dokonalé nenapísal hneď v prvom poste. Keby sa tým tu nikto nezaoberal, tak si niekto povie, že aha aký super systém, čo nie je pravda.

CC - stojíš si za svojími slovami? čiže podľa teba je nedokonalé, že vernostná karta nezbiera body len z nákupov ale aj zo všetkých služieb a a aktivít reťazca. A k tomuto:
prisposobuju sa tomu, ze niektori zakaznici uz nechcu nosit desiatky kariet v penazenke a nechcu zbierat body a nechcu sledovat ci a kedy im prepadnu, chcu 1 kartu pouzivanim ktorej ziskaju realne peniaze v roznych obchodoch bez dalsich krokov, automaticky.
hneď prvý riadok tejto strany, tvoje slová:
lenze ty hovoris casto za inych, ako vies ze nezmenili nazor, ja hovorim za seba.
hovoríš za seba? nezdá sa mi. Ako ty vieš že obchody sa prispôsobujú? Na tento svoj konštrukt, ktorý si teraz vypustil, dufam, že máš aj papierové vyhlásenia obchodov. Prečo ty hovoríš za obchody? Ty hovor za seba. Ja môžem povedať, že je to len marketingový ťah obchodov, "aha ľudia, aj u mňa platí tá vaša karta" - a ude to mať takú istú hodnotu ako tvoja veta. Ale ako rád hovoríš, nechajme ostatných nech posúdia, či hovoríš len za seba :)

chytil si sa len slova "dokonalé" lebo to si presne nespomenul, ale slovo "výhodné" si už odignoroval z tej vety, lebo to si spomínal x-krát, ja neklamem - ty sa snažíš veci prekrútiť, ak z tej vety vymažem slovo "dokonalé" stále bude dávať rovnaký zmysel a mať pointu. Dokáž mi, že klamem aj so slovom "výhodné".

Že fakty, na prvú banku ktorú som klikol mi pri termínovanom učte vybehlo bezplatné založenie a vedenie = členstvo 0€ úrok 0,80%, povieš si nič moc, no záleží od sumy akú tam dáš, stále mi to môže vyrobiť viac, ako keby som sám fungoval v L. Alebo ešte lepší príklad, stavebko v PSS členstvo 0€ + 2,5% urok, + štátna premia 8,5%. Necajme ostatných nech posúdia, kde človek získa viac, či keď bude sám fungovať v L, alebo keď si peniaze odloží inde.

V poslednom citate pises, ze poukazky maju pre teba rovnaku hodnotu ako peniaze, ked tam nakupujes pravidelne, uz nie su vyhodne, ale ak tam iny nakupuje pravidelne a kupi si tie iste poukazky, uz su zrazu nevyhodne, ako si napisal skor.
Až na to, milý Dreamer, že tie prvé dva citácie sú o tvojich tescolyoness poukážkach, ktoré si ty musíš kupovať aby si v T dostal cashback (odmenu) a v tej poslednej spomínam svoje CC fin poukážky, ktoré mi prídu poštou vo vyúčtovaní, ako moja odmena za vernosť. To nie sú tie isté poukážky.
Opäť pekný príklad, ako sa snažíš prekrúcať slová, vytrhávať z kontextu a zhadzovať diskutujúcich keď dochádzajú argumenty ale nie neprotirečím si, nevyšlo ti to. :)

// edit
ale v inych rodinach, aj u mojich clenov, znamych (asi 10) maju v rodine skoro vsetci len 1x lyoness, no nakupuju pre celu rodinu, takze nakupia tovar za priblizne rovnaku sumu ako vy traja u CC, takze realne je to akoby mal lyoness aj niekolkonasobne viac clenov, takze aj ked niektori ju nepouzivaju, to cislo moze byt v tomto smere aj vyssie (ak pocitame pocet nakupov alebo sumy).
A toto je čo za konina? Keď si riaditeľ školy spraví lyoness karu a pôjde nakupovať tovar do školskej jedálne, kde sa stravuje 500 detí, tak tým pádom má už lyoness 340 500 členov? A ak pripočítame a odpočítam a vydelíme, vynasobíme, zderivujeme, tak citron bude oranžový a bude mať aj zips. Proste je 340tisc za 11 rokov málo ak si iný obchod dokázal vybudovať oveľa početnejšiu základňu verných za tretinový čas. Spomenul si na mrago toho, že T ma rôzny tovar, ale tvoja karta sa dá použiť na ešte rôznejšie veci a aj tak je jej málo.

K CC + L - sa ti už vyjadrovať nebudem, lebo už som ti niekoľko krát za seba vysvetlil, že pre mňa je maximálne nevýhodné zameniť hotovosť za tescolyoness poukážky a s týmito tescolyoness poukážkami aj platiť. Povedali to aj mnohí useri tu na fóre. A prosím, nezačni mi tu za omieľať že platím CC fin. poukážkami z vyúčtovania a že si tým protirečím a neviem čo...lebo nemáš pravdu aj keď sa na hlavu postavíš a ušami kývať budeš.

Co konkretne mas na mysli ze tvrdim co bezny clen nevie?
Napr. to s obchodmi, že sa prispôsobujú, to že majú obchody vyššie zisky a viac zákazníkov vďaka lyoness, to že obchody, ktoré odídu z L stratia veľa zákazníkov. O tomto bežný člen nevie. Toto sú info zvnútra a preto sa ťa pýtam, ako si v L zainteresovaný, píšeš, že nijak si len člen a tieto info má od členov nad tebou, tak sa ťa pýtam kto sú oni, ako sú v L zainteresovaný, ako pre nich "pracujú", že si dovolia vyhlasovať takéto veci. Píšeš, že máš info zvnútra, ale nie nenechám to tak, rozpíš sa o tom, nie o tých bludoch.
Dreamer
Hardcore addict
Hardcore addict

Chcel si to ukoncovat a opat len opakujes, ja uz nebudem, vsetko je v mojom poslednom prispevku vyssie, nech si ho kazdy precita a spravi si nazor. Na vsetko ostatne som odpovedal niekolkokrat predtym.
mLuks
Addict
Addict

No predsa ak úmyselne prekrútiš moje slova tak, aby si zo mňa spravil blbca, že si protirečím, tak na to zareagovať musím. A ak úmyselne neprekrúcaš, tak potom máš problém s chápaním.
V tom poste som rozdiely vysvetlil jasne, debilnejšie to už napísať neviem. Jasne som určil kedy o akom type poukážky píšem, jasne som zdôraznil čo musíme obaja spraviť preto aby sme získali svoje odmeny a kde môžme získať svoje odmeny. To len aby si zase neprekrúcal, nevykrúcal a podobne. Ukázal som ti, že ty si práve ten kto si tu protirečí. A celý čas sa opakujem preto, lebo ty nechápeš, alebo nechceš pochopiť. Nakoniec, v tom poste sú aj nové otázky.

Ale ako veľmi rád hovoríš, nechajme ostatných...
Dreamer
Hardcore addict
Hardcore addict

Ja predsa vidim o co ti ide, aj som napisal ze to chapem, ale je podla mna len ucelne ze v jednej situacii ti poukazky vyhovuju, v druhej ich krituzujes, pritom ide prakticky o rovnaku situaciu, v oboch pripadoch sa nakupuje v rovnakom obchode, v rovnakej budove, s rovnakymi poukazkami, resp. s rovnakymi peniazmi, lisi sa len prvy nakup.
To či dostanem cash, alebo kupony a poukážky ako odmenu je irelevantné, lebo ak do toho obchodu chodím pravidelne, tak majú tie kupony a poukážky rovnakú hodnotu ako pre teba reálne peniaze. Ty reálne peniaze rozflákaš hockde, ja svoje kupóny a poukážky len v tom obchode, ale nevadí mi to, lebo aj tak som v tom obchode každú chvíľu.
Opat citat, len k tomu diktatu, inde si pisal ze ja som odkazany na poukazky, no ja mozem ist do inych obchodov, inych potravin kde plati lyoness karta a nemusim pouzivat poukazky vobec a odmenu ziskam - no ty tu dokazujes, ze prave ty si odkazany na pouzivanie poukazok a bez pouzitia poukazok odmenu nevyuzijes nikdy, dokonca niekde si pisal ze mna lyoness nuti nakupovat len u jeho partnerov, no ty nakupujes u jedineho, tak komu kto co diktuje?
Nie je to klamstvo, lebo ja som písal na T a v T si bez poukážky nepípneš.
Takze bez pouzitia poukazky si v tescu ani ty nepipnes.

Inak to ako v urcitych specifickych situaciach ti poukazky vyhovuju a v inych nie je az trapne, nehnevaj sa, predsa aj ja aj ty musime tie poukazky pouzit.

Kto prekruca, tu sa zhodneme, nech posudia ini...
mLuks
Addict
Addict

Ty sa takto sprostým len robíš alebo aj naozaj si?

v oboch pripadoch sa nakupuje v rovnakom obchode, v rovnakej budove, s rovnakymi poukazkami, resp. s rovnakymi peniazmi, lisi sa len prvy nakup.
Opäť zavádzaš a prekrúcaš. Hore som ti to vyboldoval, ty používaš lyoness poukážky ja clubcard finančné poukažky, to nie sú tie isté, preto sa líši každý jeden nákup. Tvoje sú prostriedok, ktorý musíš použiť k odmene, moje poukážky nemusím používať a aj tak dostanem odmenu stále.

Keď už tak rád vyhľadávaš moje citácie, tak si nájdi tú kde som napísal, že lyoness ti rovnako diktuje kde máš nakupovať, ako ostatné vernostné programy. Ja som nikde nenapísal, že iba lyoness diktuje, alebo že obchody nediktujú.
Opäť, buď to robíš naschvál, alebo si sprostý. Prekrúcaš a vytrhávaš z kontextu moje slová.

Ja si v tescu bez poukážky nepípnem? Na to si ako prišiel? Opäť si vytrhol z kontextu a prekrútil. Veď ja mám CC, nie nejakú mlm blbosť :D Asi si aj slepý, a vyboldvanú vetu v tom poste si prehliadol.
Stále môžem platiť hocičím (hotovosť, gastro, karta, CC fin. poukážka, Tesco poukážka), ale svoju odmenu (CC fin. poukážky + kupony) stále dostanem.

"aj ja aj ty musime tie poukazky pouzit."
Stále musíš (v T, omv a ďalší kde beru len poukážky) platiť lyoness poukážkou, ak chceš svoju odmenu, zaplatíš v týchto prevádzkach inak? Odmenu nedostaneš.
Už keď teraz nevidíš rozdiel, tak sa prejdi k očnému. Ja môžem celú obálku z CC vyúčtovania zahodiť do koša rovno ako mi príde, chodiť naďalej do T, platiť čímkoľvek, prikladať CC a o tri mesiace ma zase doma obálku s vyúčtovaním CC. Lebo ja zbieram body priložením CC nie tým, čím platím. Ty si zbieraš cashback tým, čím platíš, v týchto prevádzkach. Ty v T nemôžeš platiť svojou odmenou (cash) teda môžeš, ale tým pádom už nedostaneš cashback.

"Inak to ako v urcitych specifickych situaciach ti poukazky vyhovuju a v inych nie je az trapne"
Trápne je skôr to, že potom ako ti došli argumenty, sa ma snažíš zdiskreditovať tým, že poukazuješ na pasáže, kde si že vraj protirečím. Pritom, si buď tým pasážam nepochopil, alebo ich zámerne vytrhávaš z kontextu, prekrúcaš a nezmyselne spájaš.
Dreamer
Hardcore addict
Hardcore addict

Ty si bez poukazok nepipnes, trvam na tom, ako chces vyuzit odmenu ked nepouzijes poukazky? Ty nemozes vyuzit odmenu bez toho aby si taktiez platil poukazkami, vzdy musis platit aj poukazkami, tymi istymi ako ja. Len, samozrejme, v tom pripade, kedze ti to vyhovuje, su poukazky vyhodne, ked ja platim poukazkami, je to nevyhodne. Uplne jednoznacne si v tomto protirecis, ignorujes ked tvrdim ze ja poukazky nemusim pouzivat vobec, mozem nakupovat len tam kde plati karta a budem mat odmenu, ty bez pouzitia poukazok odmenu nevyuzijes.
mLuks
Addict
Addict

moja odmena su aj zlavove kupony, tzn. nemusim pouzit cc poukazky a svoju odmenu stale vyuzivam ked pouzijem zlavovy kupon... opat si mimo. Lenze rec bola o tom akym sposobom dosiahnes svoju odmenu, prekrutil si to zrazu na vyuzivanie odmeny, kto prekruca? Kto sa snazi zahybat? Kto sa snazi menit smer debaty? Preco sa nedrzis debaty ale v kazdom jednom poste pises o niecom inom, o niecon o com absolutne nebola rec a na svoje kostrukty aplikujes moje citacie z inych debat nesuvisiacich s tvojimi konstruktami a takto sa mi snazis dokazat, ze si protirecim. Namiesto toho aby si si obhajoval svoje "fakty", si zacal utocit ad hominem.

este kolko krat mam napisat, ze sa nejedna o tie iste poukazky, o rovnake poukazky. kolko krat aby si to uz prestal pouzivat? Uz len sposob akym ja ziskavam poukazky a akym ty je rozdielny. Co sa ti zda na tom rovnake?

Jediny kto prekruca a ignoruje si ty.
Dreamer
Hardcore addict
Hardcore addict

Rec nebola o sposobe dosiahnutia odmeny, to ty sa snazis debatu presmerovat tam kde ti vyhovuje. Poukazky su to rovnake, preco by neboli? Ty najdes svoje poukazky v schranke, ja tiez (pri jednej z moznosti ziskania), ty musis pri pokladni namiesto penazi pouzit poukazky, ja tiez.

Najskor si spochybnil poukazky, ze su zle, neprakticke, ked prislo na to, ze aj ty ich musis pouzivat, uz boli v tvojom pripade dobre, v mojom stale zle, nakoniec ty poukazky ani nepotrebujes, ved mas zlavove kupony - a poukazky ktore dostanes asi vyhodis, ze.
mLuks
Addict
Addict

Rec nebola o sposobe dosiahnutia odmeny - prečítaj si ešte raz celú ôsmu stranu odkedy si začal znovu mudrovať, čo sa tam píše, lebo mám pocit, že trpíš aj schizofréniou. akoby som si písal s inou osobou.

Poukazky su to rovnake, preco by neboli? - Ak máš na svojej poukážke ktorou získavaš cashback číslo svojej clubcard, tak sú rovnaké, ak nie tak nie sú. Máš ho tam? Je na tvojich napísané, že sú to "Tesco Clubcard poukážka"? Ak je, tak sú rovnaké, ak nie tak nie sú. ...mám pokračovať? Alebo daj sem fotku, tvojej poukážky, ja dám svojej a nech všetci vidia, či sa jedná o tie isté, rovnaké poukážky.

Ty najdes svoje poukazky v schranke, ja tiez (pri jednej z moznosti ziskania), ty musis pri pokladni namiesto penazi pouzit poukazky, ja tiez. - Ty svoje kúpiš/zameníš za hotovosť, 5€ hotovosť = 5€ poukážka, ja svoje dostanem v hodnote nazbieraných bodov, a už som to tu písal, že body nezbieraš len nakupovaním. Čiže hodnota mojich poukážok sa nemusí rovnať sume, ktorú som v T minul. Toto je podľa teba úplne rovnaké. Žiadny rozdiel. Samozrejme...

Najskor si spochybnil poukazky (spochybnil som len tvoje lyoness poukážky, nie všetky), ze su zle, neprakticke, ked prislo na to, ze aj ty ich musis pouzivat, uz boli v tvojom pripade dobre (to som tvrdil od začiaku ale o svojich CC poukážkach, opäť nie o všetkých), v mojom stale zle, nakoniec ty poukazky ani nepotrebujes (ano nepotrebujem ich preto aby som zskal odmenu, ty potrebuješ svoje pouážky v T aby si zskal svoju odmenu), ved mas zlavove kupony - a poukazky ktore dostanes asi vyhodis, ze. (použijem, ale nie som nútení ako ty)
Môj zlatý, ešte raz si prečítaj celú tému, evidentne si sa kdesi stratil.

ps: prekrúcanie ti neide, už to nechaj radšej tak...
Dreamer
Hardcore addict
Hardcore addict

(Ne)rovnake poukazky - OK, mozno opticky nie su identicke, to neznamena ze nie su rovnake, tak najskor okrem poradia kedy ich ziskame - ty po nakupe, ja pred nakupom, dizajnu, je uz rovnake vsetko:
- papier ktorym sa plati
- moznost platit vo vsetkych pobockach tesco na Slovensku
- nemoznost platit inde
- urcita platnost poukazky
body nezbieraš len nakupovaním. Čiže hodnota mojich poukážok sa nemusí rovnať sume, ktorú som v T minul.
Ja som si tiez T poukazky kupil za vyhru v sutazi lyoness, takze som ich ziskal tiez inym sposobom ako nakupovanie, poukazky nakupujem aj z penazi ktore ziskavam z priatelskeho bonusu, teda za to ze nakupuje niekto iny, znami, rodina.
(použijem, ale nie som nútení ako ty)
OK, takze si zoberme nase moznosti ked nam pridu odmeny, lebo sme obaja uz nakupovali, ze, ty mas ako odmenu poukazky, ja peniaze:
TY mozes:
a) pouzit poukazky v tescu
b) vyhodit

JA mozem:
a) kupit za peniaze poukazky a pouzit v tescu a ziskat dalsiu odmenu
b) minut peniaze u ineho partnera lyoness a ziskat dalsiu odmenu
c) minut peniaze v lyoness store a ziskat dalsiu odmenu
d) minut peniaze inde, neziskat dalsiu odmenu, ale ani nestratit povodnu
e) vyhodit peniaze
mLuks
Addict
Addict

To sú všeobecné znaky. Práve tie konkrétne znaky som ti vymenoval ja. A v tých konkrétnych znakoch sa líšia, práve tie konkrétne znaky ich robia rozdielnymi. Práve tie konkrétne znaky určujú, že jedna je CC fin. poukážka za body z CC a druhá je lyoness poukážka na získanie cashbacku. Čiže nie, nie sú to rovnaké poukážky aj keď sa na hlavu postavíš.

Ja som si tiez T poukazky kupil za vyhru v sutazi...znami, rodina.
Akurát, že pointa odstavca bola zas niekde inde a ty si z neho vyberieš len to o čom vieš mrmlať dookola...

OK, takze si zoberme...e) vyhodit peniaze
O tomto sa tu popísalo prvých sedem strán, vysvetľoval som ti to ja aj iní useri, tak si to prosím ťa prečítaj opäť, lebo keď ti to vysvetlím znovu, tak mi zase budeš vyčítať, že sa opakujem.

Inak prečo vlastne teraz len o poukážkach? Prečo si presmeroval debatu len na poukážky? V tom poslednom dlhom poste, som položil niekoľko otázok aj staronových, aj nových. Nech sa páči, realizuj sa.
Dreamer
Hardcore addict
Hardcore addict

Tie poukazky sa lisia asi tak ako dve 50 centove mince od jednej Eurovej.

Ty si ignoroval vela mojich faktov, preco mam ja reagovat na tvoje opakovane zavadzanie.

Aby sme sa posunuli, najskor zopakujem ze doteraz som pouzival CC clena domacnosti, ale pred par dnami som si zaregistroval vlastnu CC, takze...

...Odteraz mam vsetko to co ty a k tomu navyse vyhody lyoness, takze mam vyssiu odmenu ako ty, asi dvojnasobne vyssiu, aj bez priatelskeho bonusu a ak by som pocital aj ten, budem mat ovela viac ako ty, takze sa mi lyoenss jednoznacne oplati a je vyhodna a je ovela vyhodnejsia ako pouzivat len CC a mozem ju pouzivat aj inde, aj bez poukazok, takze mam opat ovela vyssie vyhody ako ty. (Poukazky si za peniaze vymenim priamo v tescu, takze nie su pre mna neprakticke, nestoji ma to ani cent)
mLuks
Addict
Addict

Keď sú tak rovnaké, tak prečo si zamieňaš hotovosť za lyoness poukážky? veď predsa ti stačí platiť CC poukážkami a budeš mať cashback tak tiež, že?

Každý tvoj fakt, som odargumentoval, asi preto to tu má, 9 strán. Ak máš nejaký fakt ku ktorému som sa ešte nevyjadril, tak sem s ním. A ja nezavádzam, pýtal som sa ťa normálne veci, ako to s tvojimi členmi nad tebou, ako sú zainteresovaný v L a odkiaľ majú tak presné info. - neodpovedal si. Taktiež som sa ťa pýtal či ti CC príde ako nedokonalý, napriek prepojeniu na všetko + aktivity - neodpovedal si, teda odpovedal, že si stojíš za svojím tvrdením a to tvrdenie bolo, že vlastné vernostné programy sú nedokonalé, lebo keby boli, tak by obchody nezavádzali lyoness.

Gratulujem ti, že si sa stal členom nedokonalého vernostného programu, ako si to nazval. Už si si dohonil svoje ego? Pozdvihol si si ho teraz? Si rád? Super. Za spoločnosť ti môžem poďakovať, zvýšil si číslo aktívnych CC v obehu, určite budeš chcieť zbierať body a dostávať odmeny, tak sa k nám budeš rád vracať, zvýšiš aj toto číslo, zvýšiš aj tržby prevádzok, začo ti zamestnanci a brigádnici poďakujú. Ďakujeme.
Dreamer
Hardcore addict
Hardcore addict

Keď sú tak rovnaké, tak prečo si zamieňaš hotovosť za lyoness poukážky? veď predsa ti stačí platiť CC poukážkami a budeš mať cashback tak tiež, že?
Lebo chcem 2x vyssi cashback, aj za CC aj cez lyoness.
...to s tvojimi členmi nad tebou, ako sú zainteresovaný v L a odkiaľ majú tak presné info. - neodpovedal si.
Predsa som napisal ze pracuju pre lyoness - viac-menej, teda chodia na meetingy a pod.
Gratulujem ti, že si sa stal členom nedokonalého vernostného programu, ako si to nazval. Už si si dohonil svoje ego? Pozdvihol si si ho teraz? Si rád? Super. Za spoločnosť ti môžem poďakovať, zvýšil si číslo aktívnych CC v obehu, určite budeš chcieť zbierať body a dostávať odmeny, tak sa k nám budeš rád vracať, zvýšiš aj toto číslo, zvýšiš aj tržby prevádzok, začo ti zamestnanci a brigádnici poďakujú. Ďakujeme.
Nemas za co. :) Inak ta sklamem, nezvysim trzby, lebo aj doteraz som nakupoval v tescu, pouzival som poukazky a inu CC, teraz budem pouzivat poukazky a vlastnu CC, takze pre tesco ziadna zmena.
Taktiež som sa ťa pýtal či ti CC príde ako nedokonalý, napriek prepojeniu na všetko + aktivity - neodpovedal si, teda odpovedal, že si stojíš za svojím tvrdením a to tvrdenie bolo, že vlastné vernostné programy sú nedokonalé, lebo keby boli, tak by obchody nezavádzali lyoness.
Tu si v jednej vete odporujes. :) Mozem to ale doplnit, ano CC je nedokonaly, hlavne to prepojenie so vsetkym, je to zvazujuce, preto som clenom aj ineho nedokonaleho programu - Lyoness, ktory je ale vyhodnejsi v mnohych smeroch, o tom som uz ale pisal dost.
mLuks
Addict
Addict

Lebo chcem 2x vyssi cashback, aj za CC aj cez lyoness.
Ako môžeš mať dvakrát vyšší cashback, keď si tvrdil, že lyoness je jediná karta, ktorá ti dáva reálne peniaze a celý čas si mi tu obúchaval o hlavu, že ja si zbieram body a ty peniaze. Neprotirečíš si tak trošku? A ja som to napísal preto, aby si si uvedomil, že keď zaplatíš CC poukážkou, tak cashback na svoj účet nedostaneš, tzn., že tie poukážky nie sú rovnaké.

Predsa som napisal ze pracuju pre lyoness - viac-menej, teda chodia na meetingy a pod.
To ako si predtým odpovedal, nepovažujem za dostačujúcu odpoveď na veci, ktoré som v otázke položil. Ešte raz si prečítaj o odstavce o tom.

Relatívne zvýšiť môžeš, ale to sám uvidíš neskôr. ;)

"Tu si v jednej vete odporujes. :) Mozem to ale doplnit, ano CC je nedokonaly, hlavne to prepojenie so vsetkym, je to zvazujuce, preto som clenom aj ineho nedokonaleho programu."
Vedel som že sa toho chytíš :) Neodporujem, pretože si na to odpovedal tak ako si chcel, teda odvrkol a diskusiu nasmeroval inam, teda si vôbec neodpovedal na gro toho odstavca.

"Lyoness, ktory je ale vyhodnejsi v mnohych smeroch, o tom som uz ale pisal dost."
Prečo mne hovoríš, že ja mám nechať hodnotenie a rozhodovanie na druhých a ty si veselo vyhlasuješ čo je výhodnejšie a čo nie? A ešte že v koľkých smeroch.

"ano CC je nedokonaly, hlavne to prepojenie so vsetkym, je to zvazujuce"
Môžeš mi vysvetliť čo je na dobrovoľnom prepojení CC so všetkými službami zväzujúce? A čo je nedokonalé, na získavaní bodov z každej služby?
Dreamer
Hardcore addict
Hardcore addict

Prekrucas moje slova, tvrdil som ze s lyoness mam peniaze a nie body a niekde body prepadavaju, trvrdil som ze je nevyhodne zbierat body v mnohych obchodoch a sledovat ci a ktore prepadnu a pod.

Vies vsetko opakovat aj 10x, ale otazku nie, to co som napisal je dostacujuce, neviem co viac by som ti mohol napisat, pozri si video ako funguje lyoness.
Relatívne zvýšiť môžeš, ale to sám uvidíš neskôr. ;)
Pises tak ako ja - a tebe sa to nepacilo.

Odpovedal/neodpovedal, aj som to doplnil, neviem co viac chces.
Môžeš mi vysvetliť čo je na dobrovoľnom prepojení CC so všetkými službami zväzujúce? A čo je nedokonalé, na získavaní bodov z každej služby?
Tie body za pozicku su 1€ mesacne a 10€ za zalozenie, to pri sume tej pozicky, celkovej sume ktora sa zaplati ozaj minimalna a nuti nakupovat v tescu - a mozno inde je pozicka aj vyhodnejsia, taktiez mobilne sluzby, teraz mi moze vela ludi volat zdarma, no ked ja chcem usetrit, prejdem na tesco mobile a ti ludia mi uz zadarmo nezavolaju - musim volat ja im - nakoniec este prerobim, aj ked mam volania naoko lacnejsie - to bol len priklad.

V com je lyoness vyhodnejsi, uz som to pisal, ale tak ked inak nedas, v porovnani s tesco:

- moznost ziskat realne peniaze spat
- moznost ziskat peniaze spat v mnohych obchodoch, eshopoch, zlavovych portaloch...
- v mnohych obchodoch peniaze spat az 2%
- vernostna vyhoda (viac vo videu na lyoness strankach)
- priatelsky bonus 2x 0.5% z kazdeho nakupu pre rodinu/znameho, alebo pre seba od rodiny/znameho
- realne z jedneho nakupu v tescu moze rodina ziskat, ak ma:
a) akykolvek pocet kariet CC = 1-2%
b) len lyoness = 1-2%
c) kartu CC a lyoness = 2-4%

Vlastne tie 2% dava tesco malokedy, to 1-2% od lyoness je vzdy, takze skor su tie cisla 1% vs. 2-3%. Takze rodina moze mat aj bez pouzitia CC az 2%, teda dvojnasobok a s pouzitim CC je to az trojnasobok.

Vyhod bude asi viac, ale uz len to, ze KAZDY kto nakupuje v tescu moze pouzivat aj CC aj lyoness, znamena, ze usetri vzdy viac ked pouzije aj lyoness, zaroven nemusi nakupovat len tam, zlavu ma aj v mnohych dalsich obchodoch, to je podla mna jednoznacne vyhodnejsie, ale o tom sme sa uz bavili, ale podla teba 1€ nie je menej ako 2 az 3€, ze, takze dalej sa nedostaneme, asi.
mLuks
Addict
Addict

nič neprekrúcam, ty sa zamotávaš do vlastných slov
-tvrdil si, že tie poukážky (CC a L) sú rovnaké - napísal som ti, že keď sú rovnaké, tak načo si zamiešaš hotovosť za poukážky L, keď stačí platiť CC poukážkami z vyúčtovania a máš cashback - odpovedal si, že chceš mať 2x vyšší cashback, aj z L aj z CC - a natom som sa ťa opýtal ako môžeš mať 2x vyšší cashback, keď celý čas tvrdíš, že z CC cashback nedostívaš len body. Tak ešte raz, ako môžeš mať 2x vyšší cashback (ako si napísal) z používania L aj CC, keď L ti dáva cashback a CC len body?

A čo, že píšem ako ty? A čo, že sa mi to nepáčilo? To len ty máš právo takto "argumentovať", len ty máš právo takto odbíjať ľudí? Keď to robíš ty, tak je to oka ale keď ti to spraví iný tak je zle? A presne, v tomto som ti odpovedal presne tak ako ty odpovedáš na všetko, aspoň si sa priznal, že takto píšeš.

Chcem, že keď ti položím otázku, tak aby si odpovedal na jej gro, a nie aby si mlel o chobotinách ako teraz. Pýtal som sa na to, čo je nedokonalé a zväzujúce na CC a prepojení na služby. Začal si rozprávať o výhodách lyoness a o tom koľko % získa rodina. No čo má toto spoločné s otázkou ktorú som ti položil ja? Čo má toto spoločné s nedokonalosťou a zväzovaním CC? Čo, prosím ťa? Ako to súvisí s podstatou mojej otázky? CC si venoval páru viet a zvyšok o lyoness.

Tie body za pozicku su 1€ mesacne a 10€ za zalozenie
Ani nevieš o čom hovoríš, aspoň si choď na stránku naštudovať veci a tak argumentuj. Za vybavenie zmluvy máš 3000CC (30€), za riadne splácanie každý mesiac po 100CC (1€)
to pri sume tej pozicky, celkovej sume ktora sa zaplati ozaj minimalna a nuti nakupovat v tescu
ako ťa to núti nakupovať v T by ma zaujímalo? Keď si vybavíš pôžičku cez TFS a budeš chodiť nakupovať inde čo sa stane? Snáď mi nechceš nahovoriť, že v zmluvách sa zaviažeš aj nakupovať len v sieti T.
a mozno inde je pozicka aj vyhodnejsia
možno inde sú aj zľavy výhodnejšie ako s lyoness
taktiez mobilne sluzby, teraz mi moze vela ludi volat zdarma, no ked ja chcem usetrit, prejdem na tesco mobile a ti ludia mi uz zadarmo nezavolaju - musim volat ja im - nakoniec este prerobim, aj ked mam volania naoko lacnejsie - to bol len priklad.
:lol: A toto je zas čo za konina? ...ty si tak solidárny človek, že teba nezaujíma koľko ušetríš ty ale koľko ušetria ostatní. Ty radšej budeš platiť viac aby ti ostatní mohli volať zadarmo. Prečo by som sa ja mal prispôsobovať ostatným, veď keď niekto odomňa niečo chce tak nech mi volá, či píše. Mňa nezaujíma koľko on zaplatí, pre mňa a moju peňaženku je podstatné, že nájdem službu, ktorá postačuje mojím potrebám a zaplatím za ňu menej ako za tú aktuálnu. To či mi niekto bude volať zadarmo alebo už im to bude brať voľné minúty či kredit, je mne jedno, nie oni mi platia paušál ale ja si ho platím. A vravím, ak niekto odomňa niečo potrebuje, ak mi volá a je mu jedno či to má zadarmo alebo za to platí. Či tebe ľudia len prezváňajú?
Hlavne že sa tu biješ o každý cent z nákupu spať, ale teraz napíšeš, že radšej budeš platiť viac aby ostatní ti volali zadarmo, lebo keď budeš chcieť ty ušetriť, tak oni sa asi naštvú na teba a budú ti už len prezváňať.
A že kto si protirečí... - dosť blbý príklad, ktorým si sa len zhodil.

V com je lyoness vyhodnejsi, uz som to pisal, ale tak ked inak nedas, v porovnani s tesco:
Môžeš ma presne citovať (presnú citáciu) kde som sa pýtal na výhody lyoness na tejto poslednej strane? Kde som takúto otázku položil? Opäť si si z riti vytiahol svoj nejaký konštruk aby si si mohol napísať svoju pravdu a pohoniť si ego?

- moznost ziskat realne peniaze spat
- moznost ziskat peniaze spat v mnohych obchodoch, eshopoch, zlavovych portaloch...
- v mnohych obchodoch peniaze spat az 2%
- vernostna vyhoda (viac vo videu na lyoness strankach)
- priatelsky bonus 2x 0.5% z kazdeho nakupu pre rodinu/znameho, alebo pre seba od rodiny/znameho

Teraz neviem či je to smutné alebo úsmevné, že aj napriek týmto obrovským výhodám má lyoness len 340 tisíc členov za 11 rokov pôsobenia na Slovensku. Niekde sa stala chyba. Prečo sa o to ľudia nezaujímajú viac? Nelákajú ich výhody, nechcú ušetriť? Aj na začiatku, tejto témy povedal user, že lyoness pozná, ale že hľadá niečo iné, podobné. Prečo?

T má vlastné a lepšie akcie na udržanie zákazníkov a prilákanie nových ako 1-2% z nákupov späť.

No nie KAŽDÝ, chce byť súčasťou mlm systému z ktorého vyťaží niečo výraznejšie len vtedy ak tam bude ťahať ľudí pod seba. (a nie nehovorím za všetkých, hovorím len že nie každému ot vonia. viď ľudia z tejto témy, a opäť nehovorím za nich, len vyvodzujem záver na základe ich postov - takže sa nechytaj blbostí)

pre mňa 1€ nie je menej než 2-3€ rovnako ako pre teba šetrenie svojími peniazmi znamená, platiť viac za mobilné služy, len preto aby sa ti ostatní mohli dovolať zadarmo.
Napísať odpoveď