Zdravím, rozhodol som sa sem napísať, lebo som už trochu zúfalý. Donedávna som mal starý router od tp-link, ktorý vytváral wifi sieť v dome. Mával som s ním problém, často sa stávalo, že internet aj napriek dobrému signálu z ničoho nič vypadol na istú dobu na všetkých zariadeniach, ktoré boli pripojené. Zo začiatku som myslel, že problémy sú u poskytovateľa, ale potom som zistil, že na PC, ktorý je pripojený z routra cez kábel, ide všetko super bez vypadávania. Usúdil som, že chyba bude asi v routri a kedže bol už dosť starý a aj slabý, tak som kúpil nový, silnejší od tp-link a to TL-WR841ND. Lenže problém pretrváva aj naďalej a jediné riešenie je vypnúť a zapnúť router čo problém dočasne vyrieši, ale potom to musím robiť znova a znova a znova čo nie je celkom praktické. Niekedy ide dobre 5 minút, niekedy polhodinu. Najčastejšie sa to stáva cez deň, neskoro v noci ide väčšinou bez problémov. Pripojený som stále, len nejde internet, niekedy aj vypíše "pripojený-žiadny prístup na internet". Stáva sa to aj pri plnom signále. Na internet cez WIFI som pripojený ja na NTB a dva-tri mobilné telefóny, lenže stáva sa to aj keď môj NTB je jediné pripojené zariadenie a nikto iný nie je doma.
Vopred ďakujem za každú radu!
Vypadávanie WIFI nového routra
Re: Vypadávanie WIFI nového routra
Preinštaluj ovládač na wifi kartu v NTB.
Mal som podobne problemy s routrom tp-link, iny model, neustale vypadky, aj po 5 min. niekedy, velmi caste vypadky, asi 10 za vikend, po preinstalovani firmware na DD-WRT problemy prestali uplne, ide bez vypadkov niekolko rokov. Vyskusaj...
Ďakujem za radu Dreamer, vyskúšal som a uvidíme ako to pôjde. 
Nie je zac, potom daj vediet.
Pracuje to perfektne, bez jediného vypadnutia, dokonca aj rýchlosť je o niečo lepšia. Ešte raz, ďakujem veľmi pekne 
To som rad ze to pomohlo, dik ze si napisal.