Tréning väzňa
Re: Trening vazna
Menej ako vo velkych knihkupectvach to asi nebude stat nikde. Ani chlieb v obchode na dedine nestoji menej ako v tescu.
Ale áno určite sa nájde..výhoda veľkých knihkupectiev je asi iba v tom že maju veľky výber a dobré služby keďže si potrpia na svoju povesť...ale knihy väčšinou kupujem z malých e-shopov ktoré ich maju často ako keby iba náhodou, ako napríklad aj v tomto pripade
http://www.knihysova.sk/kniha/trening-vazna-2-2561186
Ešte keby som tak našiel jednotku za podobnu cenu...
http://www.knihysova.sk/kniha/trening-vazna-2-2561186
Ešte keby som tak našiel jednotku za podobnu cenu...
Iiiha, tak s tymto som neratal
Diky teda za tip, mozno po nej siahnem aj ja. A ak nahodou najdes aj tu jednotku za taku cenu, tak daj vediet 
neni nahodou niekde na nete ta kniha v pdf ?
Určite je
Je ale treningovy plan je začierneny...anglicky original ale bude určite aj kompletny.
-
Soviet
Darca
- Kontaktovať používateľa:
No ako pokracujete chlopi? Dari sa vam ci ste to vacsina vzdali?
Moje aktualne stupne od 12.3 su:
Kluky: 5
Zdvihy noh: 4
Zhyby: 4
Drepy: 5
Kluky v stojke: 3
Mostiky: 3
Na niektorych cvikoch som sa zdrzal, alebo drzim dlhsie, bud pre nespravne vicenie z prvu, alebo bojujem s psychikou, kym to nevydrzim/nespravim dlhsie/viac
Vzdy sa posuvam na novystupen az ked 2x za sebou dosiahnem v pohode Pokrocily standard na danom cviku.
Moje aktualne stupne od 12.3 su:
Kluky: 5
Zdvihy noh: 4
Zhyby: 4
Drepy: 5
Na niektorych cvikoch som sa zdrzal, alebo drzim dlhsie, bud pre nespravne vicenie z prvu, alebo bojujem s psychikou, kym to nevydrzim/nespravim dlhsie/viac
-
Runes
Addict
ja uz daku dobu prerabam byt po veceroch a som tak doje.... ze som rad
respektive prave rameno zapastie mam dlhodobo presilene takze necvicim
ale dokoncim prerabku a cem zasa zacat/pokracovat
-
vendo
Guru
ja si napriklad progress takto nesledujem, takze ti neviem povedat
ked si nato spomeniem tak si aspon skontrolujem na ktorych uz som
ked si nato spomeniem tak si aspon skontrolujem na ktorych uz som
-
Soviet
Darca
A ako riesis teda ten progress po stupnoch? Drzis si v hlave info o tom, ze toto som uz zvladol, ci ako?
-
vendo
Guru
tak ja som si knihu precital raz a viem +/- ako dalej, nenazeram do nej pri kazdom cviceni 
momentalne som na
Kluky: 6
Zdvihy noh: 5 (podla knihy by som mohol ist na 6 ale nemam hrazdu)
Zhyby: 5 (kedze nemam hrazdu, ako nahrada mi sluzi skrina s ktorou je cvicenie dost problematicke)
Drepy: 7 (ale ide to pomaly lebo moje kolena nestoja za nic a bojim sa skor ako ze by som nevladal, takze tu postupujem velmi pomaly a opatrne)
momentalne som na
Kluky: 6
Zdvihy noh: 5 (podla knihy by som mohol ist na 6 ale nemam hrazdu)
Zhyby: 5 (kedze nemam hrazdu, ako nahrada mi sluzi skrina s ktorou je cvicenie dost problematicke)
Drepy: 7 (ale ide to pomaly lebo moje kolena nestoja za nic a bojim sa skor ako ze by som nevladal, takze tu postupujem velmi pomaly a opatrne)
-
Soviet
Darca
Ak ti nevadi jemne opadana omietka okolo dveri, tak mne uplne na vsetko dokonale sluzi momentalne hrazda co som kupil za cca 10eur
http://www.fitsport.sk/fitsport/eshop/1 ... veri-chrom
Jednoduche a mojich 73 drzi uplne
Ziadne vrtanie ani nic podobne.
http://www.fitsport.sk/fitsport/eshop/1 ... veri-chrom
Jednoduche a mojich 73 drzi uplne
-
vendo
Guru
ja si uz dlhsie planujem spravit vlastnu hrazdu z par kuskov zeleza, vyjde ma to +/- rovnako, pozvaram to, nasrobujem a bude
len este som sa spamataval z ukoncenia skoly (statnice a potom opijacky) tak som nato nemal cas, tak isto ako som nemal moc casu na cvicenie pocas ucenia
len este som sa spamataval z ukoncenia skoly (statnice a potom opijacky) tak som nato nemal cas, tak isto ako som nemal moc casu na cvicenie pocas ucenia
Budem za blbca kedze som lenivy celu knihu precitat. Ako casto je vhodne robit cviky z velkej setky pri jednom druhu? Obden? Alebo kazdy 3.? Lebo napr z klikov mi na druhy den idu explodovat ruky.
Ja to mam praveze tak s brusakmi. Klikov mozem spravit za den 150, na dalsi den zase 150 alebo bruch dam dokopy 100 a na druhy den ledva polovicu...
-
Juri1990
Medium Star
Ja podľa toho cvičím už rok a môžem povedať, že je to skvelé napriek tomu, že v niektorých oblastiach som stále slabý, konkrétne ruky. Ale to nie je problém plánu, i keď pri zhyboch by to chcelo premostenie medzi 1 a 2, ale stále existujú negatívne cviky 
Ahojte,
chcel by som sa Vás spýtať ako treba začať cvičiť teda povedané správny postup cvikov.Knihu som čítal len mi nieje jasné keď mám napr. kľuky a nohy tak pri kľukách začínam 1 stupňom 1 séria 10-15 opak. keď docvičím idem na druhý stupeň atď. alebo cvičím 1 stupeň týždeň a až potom prejdem na 2 stupeň.Alebo je to myslené tak , že v ten deň podľa plánu spravím 1 stup. potom hneď idem na 2 stup. atď až pokiaľ vládzem.
Za odpoveď ďakujem.
chcel by som sa Vás spýtať ako treba začať cvičiť teda povedané správny postup cvikov.Knihu som čítal len mi nieje jasné keď mám napr. kľuky a nohy tak pri kľukách začínam 1 stupňom 1 séria 10-15 opak. keď docvičím idem na druhý stupeň atď. alebo cvičím 1 stupeň týždeň a až potom prejdem na 2 stupeň.Alebo je to myslené tak , že v ten deň podľa plánu spravím 1 stup. potom hneď idem na 2 stup. atď až pokiaľ vládzem.
Za odpoveď ďakujem.
Ano, je to podla toho ako vladzes. Ak nejaky stupen nezvladas tak sa vrat na predosly.
tj cvicis urcity level pokial sa necitis na dalsi.
ok dakujemwladas napísal:Ano, je to podla toho ako vladzes. Ak nejaky stupen nezvladas tak sa vrat na predosly.