League of Legends
Re: League of Legends
Ahoj, mam problem ked sa dam do queue tak normalne vyhladava hru ale neukaze mi to accept button, ked hram s kamosom duo tak on normalne v pohode ale proste ja nemozem prijat hru.
Skusal som repair uz asi 3 - krat, par hier to funguje a potom sa to zase pokazi, obcas mi to ani neukazuje invite alebo ked sa niekto pripoji do miestnosti tak ho nevidim.
Vyzera to na problemy s internetom ale ako to ze repair vzdy na chvilku pomoze ?
Stretli ste sa uz niekto s tymto ?
Skusal som repair uz asi 3 - krat, par hier to funguje a potom sa to zase pokazi, obcas mi to ani neukazuje invite alebo ked sa niekto pripoji do miestnosti tak ho nevidim.
Vyzera to na problemy s internetom ale ako to ze repair vzdy na chvilku pomoze ?
-
iceman1414
Medium Star
Mne dali chat restricted na 7, po uplynutí na 19 a teraz zase na 19. Je možné, že ešte niekedy budem môcť používať chat normálne? 
Tiež sa mi to stalo, nakoniec som to mal na dakych 68games + a ptm už nič
pričom ked som dostal druhy krat 20+ som sa zaťal, nič som nepísal, no po takých 15stich som zasa dostal na 12+ a nechapal som prečo.....
tieto procesy sa spustia pri zapinani hry. Skus ten PMB.exe vypnut - mne to pomohlo. Najlepsie by bolo to odinstalovat z pcJacobs322 napísal:Ahoj, mam problem ked sa dam do queue tak normalne vyhladava hru ale neukaze mi to accept button, ked hram s kamosom duo tak on normalne v pohode ale proste ja nemozem prijat hru.
LolClient.exe
LolLauncher.exe
PMB.exe
rads_user_kernel.exe
a pri pickovani nevytazuj net. (stahovanie ci torrent napr.)
Inak, moje skúsenosti.
Akýkoľvek soft na streamovanie (BroadCoast,.....) a soft ako MKJogo/ Iný Soft pre LoL zanášaju do LoL ďalšie súbory/configy/registre... čo spôsobuje nestabilitu LoLka.
MKJOGO... po odinštalovaní---chat bugy,skin bugy,zvýšená nestabilita klienta........ pomohlo iba ručné prečistenie registrov.
BroadCoast... po odinštalovani---Náhle FPS dropy, pár dní to bolo 60(začiatok hry) od mid game dropy na zo 60-20....pomohol iba reinštal OS... teraz hrám s tými istými settings a začínam 180+... koniec hry(40minutovka) kolíše medzi 120-60+
Dalšie softy.... stále sa vyskytol problém s LoL.
Otázka na záver:
Viete akési info o dátume/patchi spustenia novej mapy? Popr. link na Blog/forum ktoré sa o tom zaoberá atd...
Akýkoľvek soft na streamovanie (BroadCoast,.....) a soft ako MKJogo/ Iný Soft pre LoL zanášaju do LoL ďalšie súbory/configy/registre... čo spôsobuje nestabilitu LoLka.
MKJOGO... po odinštalovaní---chat bugy,skin bugy,zvýšená nestabilita klienta........ pomohlo iba ručné prečistenie registrov.
BroadCoast... po odinštalovani---Náhle FPS dropy, pár dní to bolo 60(začiatok hry) od mid game dropy na zo 60-20....pomohol iba reinštal OS... teraz hrám s tými istými settings a začínam 180+... koniec hry(40minutovka) kolíše medzi 120-60+
Dalšie softy.... stále sa vyskytol problém s LoL.
Otázka na záver:
Viete akési info o dátume/patchi spustenia novej mapy? Popr. link na Blog/forum ktoré sa o tom zaoberá atd...
aah tak ma napadlo LoLko už som nehral vyše pol roka a účet zbytočne stojí tak ak by mal niekto zaujem tak sa ozvite napíšem nejáke info o tom učte 
http://www.lolking.net/summoner/eune/25235035
http://www.lolking.net/summoner/eune/25235035
Zdarec, mam otazku.
Chcel som začať točiť videa, stream... no ako som predtym písal, po nainštalovaí broadcast software som mal problemy z LoL ktorým pomohol iba reinštal windowsu.
Stranka http://eune.op.gg/ ponúka replay, a tým pádom, môžem nahrať replay,a ptm si ho pustiť, a cez nejaký nahrávací program nahrať niektoré momenty.
Moja otazka? Aky program mi odporúčate na nahranie tohto replayu, niečo na descop zachytenie, no zasa niečo kde nebude pri každom videu logo appky a aby tento program v ničom neovplyvnil nastavenia Lolka atd.
Chcel som začať točiť videa, stream... no ako som predtym písal, po nainštalovaí broadcast software som mal problemy z LoL ktorým pomohol iba reinštal windowsu.
Stranka http://eune.op.gg/ ponúka replay, a tým pádom, môžem nahrať replay,a ptm si ho pustiť, a cez nejaký nahrávací program nahrať niektoré momenty.
Moja otazka? Aky program mi odporúčate na nahranie tohto replayu, niečo na descop zachytenie, no zasa niečo kde nebude pri každom videu logo appky a aby tento program v ničom neovplyvnil nastavenia Lolka atd.
-
Yos
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Nahrat z hry? = BaronReplays - https://ahri.tw/en/
Nahrat z replayu? = Shadowplay - Only Nvidia
= Fraps
Nahrat z replayu? = Shadowplay - Only Nvidia
= Fraps
Fraps nechcem... only Nvidia tiež nie, shadow play skusim, thx.
Shadowplay je iba pre nvidie to myslel tým only nvidia
Nj, to som po tom čo som si to naťukal do googla zistil, mal som opraviť môj komentdasti555 napísal:Shadowplay je iba pre nvidie to myslel tým only nvidia
No teda susilt som ten punkbooster vypnut v procesoch tak uvidim ci to este bude vyhadzovat tie errory atd.. Este napisem, dik za tip.PsychoS napísal:
tieto procesy sa spustia pri zapinani hry. Skus ten PMB.exe vypnut - mne to pomohlo. Najlepsie by bolo to odinstalovat z pc
LolClient.exe
LolLauncher.exe
PMB.exe
rads_user_kernel.exe
a pri pickovani nevytazuj net. (stahovanie ci torrent napr.)
//autoeditácia príspevku (13 Júl 2014, 17:03)
No nijak vyrazne to nepomaha, nevadi uz som napisal aj na support snad tam nieco vyriesia.
Inak poculi ste niekto o / pouzivate CurseVoice ? Celkom dobry addon do lolka, neovplyvnuje hru len umozni zvukovo sa spojit so spoluhracmi.
Som si to stiahol ale nie je to moc zname takze este asi budem musiet pockat
Hmmm doba kedy to bolo IN... už prešla 
Tak ale je to dost uzitocne, skoda ze to nikto nepouziva.
-
Hotwire
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Skor si myslim ze to ludia prestali pouzivat pretoze to sposobovalo critical errory behom zapasov. 
Hmmm, je to možne.
Ako som už písal vyššie, akýkoľvek soft k LoL ktorý nieje od riotu spôsobuje a aj bude spôsobovať problémy, takže si každý 2krát premyslí, či niečo také používať.
//autoeditácia príspevku (15 Júl 2014, 21:42)
Fajn ten riot chat ban system ma už ****.
Hrame ranked 5vs5 chytime čechov, hra konči pre nas 40:7 napišem aby začali trenovať na normalkach, že to ešte na rankedy nieje... každy z mojho teamu hodi smaila.. a ty češi začnu nadavať, ok ignore.... a čo sa nestane? Oni nam daju report, ok to nieje problem... len problem čo ma dorazil je to, že teraz mam chat ban na 35 hier a ty dalši z teamu na 100, čo to do pi*e ma byť, nwm či sa oplati pisať na support, čo si o tom myslite? To ako ked sme premade team a dohodnem sa z dalšimi 4rmi, že dam report jednemu hračovy tak ma instant chat ban? wtf!
Predtym ked som občas flamil, bolo fajn, teraz ked sa krotim a všetko beriem s nadhľadom dostavam chat ban len za to, že napišem aby niekto nerobil niečo čo nema a robi to.... nasledne jeho premade parťak začne pi*****, riešim to ignorom, no efektivnosť tu bola, lebo už danu vec typek nerobi, ale samozrejme som sa mylil ja....
Ako som už písal vyššie, akýkoľvek soft k LoL ktorý nieje od riotu spôsobuje a aj bude spôsobovať problémy, takže si každý 2krát premyslí, či niečo také používať.
//autoeditácia príspevku (15 Júl 2014, 21:42)
Fajn ten riot chat ban system ma už ****.
Hrame ranked 5vs5 chytime čechov, hra konči pre nas 40:7 napišem aby začali trenovať na normalkach, že to ešte na rankedy nieje... každy z mojho teamu hodi smaila.. a ty češi začnu nadavať, ok ignore.... a čo sa nestane? Oni nam daju report, ok to nieje problem... len problem čo ma dorazil je to, že teraz mam chat ban na 35 hier a ty dalši z teamu na 100, čo to do pi*e ma byť, nwm či sa oplati pisať na support, čo si o tom myslite? To ako ked sme premade team a dohodnem sa z dalšimi 4rmi, že dam report jednemu hračovy tak ma instant chat ban? wtf!
Predtym ked som občas flamil, bolo fajn, teraz ked sa krotim a všetko beriem s nadhľadom dostavam chat ban len za to, že napišem aby niekto nerobil niečo čo nema a robi to.... nasledne jeho premade parťak začne pi*****, riešim to ignorom, no efektivnosť tu bola, lebo už danu vec typek nerobi, ale samozrejme som sa mylil ja....
riot maximalne pozrie chat z tej hry možno ti to zmenia ale niekedy su aj "trollovia" ktori len tak daju offensive language alebo harrasment či čo to je tomu sa neubraniš
riot "program" to bere tak: aha 8x offensive language na jedneho hrača a da ti ban - lebo ten program nikto nesleduje stale takže asi takto to neak hodnoti
riot "program" to bere tak: aha 8x offensive language na jedneho hrača a da ti ban - lebo ten program nikto nesleduje stale takže asi takto to neak hodnoti
pokial viem, tak RIOT pisal, ze novy system posudzuje aj to, kto ten report dal...ja som uz Xkrat dostal report od premade ludi, ktori zjavne boli trollovia a flameri a zasluzili by si prave oni ban a nikdy som z takychto reportov nedostal ban ani ban na chat...
u RIOT support neobstojis...staci jedna jedina hra, kde porusujes pravidla a je jedno, ze v dalsich 10 si bol neopravnene reportnuty...2 roky dozadu som dostal permanent ban...9z10 reportov bolo neopravnene...napriklad ma reportla polka enemy teamu za "offensive language" napriek tomu, ze som za celu hru nepovedal nic, ani jednu spravu a uz vobec nie v ALL chate...
z RIOTu to uzavreli tak, ze v jednej hre, kde som bol reportnuty pouzivam slovo na F...a tym to konci, to ze dalsich 9 reportov bolo neopravnenych ich nezaujimalo...
za posledne 2 roky odkedy mam novy ucet som nemal jeden jediny ban...napriek tomu, ze sa spravam stale rovnako...akurat nepouzivam slovo na F a D...
podla mna akykolvek automaticky system bude lepsi nez ked LOL komunita bude votovat ci niekoho potrestat alebo mu odpustit...to je to iste, ako keby pravoplatne odsudeni vazni za vrazdu si nasledne sami mali odhlasovat, aky dlhy trest dostanu...skoncilo by to tak, ze by sudcovia skoncili v base a vrahovia na slobode...
to iste bolo v LOLku a tribunale...ludia, ktori dostali reporty nasledne hlasovali na tribunale...a mackali len PUNISH aby dostali co najrychlejsie IP za hlasovanie...ked RIOT zrusil IP za hlasovanie, tak pocet ludi, ktori hlasuju v tribunale klesol na take mnozstvo, ze tam boli pripady 2 roky starych reportov...v reale bola hra plna toxickych hracov, kedze ich nemal kto potrestat, aj ked ich ludia stale dokola reportovali...prave preto RIOT vypol tribunal a momentalne pripravuju novy automaticky system...
u RIOT support neobstojis...staci jedna jedina hra, kde porusujes pravidla a je jedno, ze v dalsich 10 si bol neopravnene reportnuty...2 roky dozadu som dostal permanent ban...9z10 reportov bolo neopravnene...napriklad ma reportla polka enemy teamu za "offensive language" napriek tomu, ze som za celu hru nepovedal nic, ani jednu spravu a uz vobec nie v ALL chate...
z RIOTu to uzavreli tak, ze v jednej hre, kde som bol reportnuty pouzivam slovo na F...a tym to konci, to ze dalsich 9 reportov bolo neopravnenych ich nezaujimalo...
za posledne 2 roky odkedy mam novy ucet som nemal jeden jediny ban...napriek tomu, ze sa spravam stale rovnako...akurat nepouzivam slovo na F a D...
podla mna akykolvek automaticky system bude lepsi nez ked LOL komunita bude votovat ci niekoho potrestat alebo mu odpustit...to je to iste, ako keby pravoplatne odsudeni vazni za vrazdu si nasledne sami mali odhlasovat, aky dlhy trest dostanu...skoncilo by to tak, ze by sudcovia skoncili v base a vrahovia na slobode...
ephramko: Človek je obžalovaný z 10 vrážd. Reálne však spáchal iba jednu a tú mu pred súdom aj dokážu. Podľa teba by teda mal ostať na slobode? Okrem toho ti tu postnem aj úryvok zo starého Terms of Use. Od 1. júla tohto roka bol tento odsek zmenený, ale aspoň vidíš, koľko ľudí to vôbec nečíta, keď sa potom stažovali, že prečo dostali ban (bez ohľadu na to či bol oprávnený alebo nie)
Ohľadom chat banov: http://forums.eune.leagueoflegends.com/ ... p?t=710527
Len taký dodatok ku tomu, že ten chat ban systém nie je úplne automatizovaný.
E. Suspension/Termination.
(1) By Riot Games. TO THE MAXIMUM EXTENT PERMITTED BY APPLICABLE LAW, RIOT GAMES RESERVES THE RIGHT TO SUSPEND, TERMINATE, MODIFY OR DELETE YOUR ACCOUNT AT ANY TIME FOR ANY REASON OR NO REASON, WITH OR WITHOUT NOTICE TO YOU, AND WITH NO LIABILITY OF ANY KIND TO YOU.
S týmto súhlasím. Odkedy je tribunal odstavený, tak mute button nepoužívam až tak často. V tribunale boli reporty z hier, ktoré boli staré niekoľko týždňov čo len znamenalo, že tribunal je neefektívny a preto je aj vypnutý (dúfam že na čo najdlhšiu dobu).podla mna akykolvek automaticky system bude lepsi nez ked LOL komunita bude votovat ci niekoho potrestat alebo mu odpustit
Ohľadom chat banov: http://forums.eune.leagueoflegends.com/ ... p?t=710527
Len taký dodatok ku tomu, že ten chat ban systém nie je úplne automatizovaný.
moj prispevok bol o tom, ako (ne)fungoval tribunal v praxi a tiez o tom, ze RIOTu to bolo uplne jedno (tym som reagoval na prispevok vyssie, kde sa chalan pytal, ci ma pisat RIOTu ohladom nepravoplatnych banov)...casedrix napísal:Človek je obžalovaný z 10 vrážd. Reálne však spáchal iba jednu a tú mu pred súdom aj dokážu. Podľa teba by teda mal ostať na slobode? Okrem toho ti tu postnem aj úryvok zo starého Terms of Use. Od 1. júla tohto roka bol tento odsek zmenený, ale aspoň vidíš, koľko ľudí to vôbec nečíta, keď sa potom stažovali, že prečo dostali ban (bez ohľadu na to či bol oprávnený alebo nie)
ja osobne som zvedavy s akym novym systemom RIOT pride, pri tych prachoch ktore zarabaju by konecne mohli nejaku cast investovat na "precistenie komunity" a nie zase prenasat zodpovednost na hracov...proste cela ta myslienka, ze ludia, ktori su v hre toxicki mozu nasledne hlasovat v tribunale bola uplna hovadina...
W. Churchil raz povedal, ze najvacsou ranou pre demokraciu je nazor priemerneho volica...