Majstrovstvá sveta 2014 vo futbale v Brazílii
-
redliner
King
- Kontaktovať používateľa:
Re: Majstrovstvá sveta 2014 vo futbale v Brazílii
Messi najlepší hráč MS 
Dostal aspon cenu utechy 
-
audiotrack
VIP
by ma zaujímalo, na základe čoho (a kto) ho vybraliredliner napísal:Messi najlepší hráč MS
To s tym posunutym komentarom na STV bola katastrofa, rovnako zruinovali aj finale LM. Proste prepnut na ORF1, inak sa to nedalo. Nechapem, ako to, ze si to nevedia fixnut, uz po jednom spackanom LIVE zapase na to mohli dojst.
Veľká škoda toho posunutého zvuku. Diváci ako ja, ktorí nemali možnosť prepnúť na iný kanál mali určite celkom skazený zážitok z futbalu. Vedieť, že nie je alebo je gól ešte predtým ako hráč kopne na bránku je dosť oničom.
Nj to bolo katastrofalne. To nikto nekukal v stvcke. Musela to byt par sekundova robota posunut to.
No lebo je to Messi a väčšina novinárov sú len casual fans, nie experti. Si zober, že v NHL minulý rok zvolili Ovečkina do all star teamu aj ako ľavé aj ako pravé krídlo, aký trapas.audiotrack napísal: by ma zaujímalo, na základe čoho (a kto) ho vybrali
Čo taký Merčiak, čo ten vie, recitovať encyklopedické štatistiky z wikipedie... Nehovoriac, že sleduje všetky športy, takže sa nedá ísť do hĺbky pri každom.
Druhá strana mince sú tréneri a kapitáni. Zase poviem príklad, keď viem o hráčoch, ktorí sa na tréningoch pýtajú, že ako vlastne stoja v tabuľke.
Neidealizujme si tu, jedna vec je vedieť hrať futbal, druhá vec byť fanúšikom a tretia vec skutočným odborníkom.
Mna ten zvuk tak stval ze som to ani nepozeral iba pocuval
proste to nemalo zmysel a ked nieco zakrical tak som zdvihol hlavu a videl celu situaciu
nechapem ako to ze to nedokazu opravit ked uz tak islo to finale LM
-
Sarger
Guru wannabe
Keď sa chce všetko sa dá, lenže sme na Slovensku tak vidíš aké to tu je.
To ti verim, ja som to vydrzal par minut, nastastie som mohol prepnut na CT, ktore ale nebolo v HD, takze som mal taktiez skazeny zazitok, i ked to nebolo tak zle.x_master napísal:Veľká škoda toho posunutého zvuku. Diváci ako ja, ktorí nemali možnosť prepnúť na iný kanál mali určite celkom skazený zážitok z futbalu. Vedieť, že nie je alebo je gól ešte predtým ako hráč kopne na bránku je dosť oničom.
Treba napisat staznosti priamo do RTVS, ked ich bude dost, nebudu to moct ignorovat a snad to aspon nabuduce nepokazia.
-
audiotrack
VIP
RTVS o tom vie, veď na svojich stránkach uverejnili aj verejné ospravedlnenie
Inak to nebolo zas tak tragické ako všetci hovoríte. To posunutie netrvalo ani celý prvý polčas, potom to opravili
Inak to nebolo zas tak tragické ako všetci hovoríte. To posunutie netrvalo ani celý prvý polčas, potom to opravili
Ale blbost ved cely zapas bol posunuty zvuk.
Celý zápas bol zvuk posunutý, dalo sa to vidiet teda pocut ešte pri Gotzeho gole.
To ze to vedia, aj vedeli viem, niekto z RTVS napisal na FB na jednej stranke ze to riesia, ale nepodarilo sa im to. Mne slo o to, aby na to nezabudli, lebo ako aj ini pisali, nestalo sa to prvykrat.audiotrack napísal:RTVS o tom vie, veď na svojich stránkach uverejnili aj verejné ospravedlnenie
Ze to nebolo tak tragicke? Videl som asi 5 min. a pocul som ako skonci kazda akcie par sekund predtym ako som to videl - v druhom polcase som videl len jednu akciu, ale stale to bolo posunute, aj ked mozno o nieco menej, ale taka sekunda to bola.
Bol to skandal, lutujem ludi ktori sa na to 4 roky tesili a museli to sledovat takto, ved to uz bolo sledovanejsie s vypnutym zvukom. Toto bol len posledny zly krok RTVS, ktora zaplatila obrovske peniaze za HD na satelite, sucasne plati za HD v DVB-T, urcite zaplatila vela penazi aj za samotne HD prenosy MS v hokeji, futbale a tour de france, ale zo vsetkych prenosov na satelite a v DVB-T boli v HD asi len polovica - az po zaciatku tour to zacali prepinat, mnoho zapasov MS - hokej aj futbal boli len v SD na tychto platformach, aj semifinale a zapas o bronz v hokeji.
Som zvedavy co spravia ked im koncesionari hromadne poslu namiesto koncesionarskych poplatkov list s ospravedlnenim ze za take sluzby platit nebudu.verejné ospravedlnenie
Tak som si to ospravedlnenie precital, to nemyslia vazne - tak alibisticke:
"Zvukový posun sme začali okamžite riešiť a ešte počas prvého polčasu sme problém odstránili."
Ciste klamstvo, hanba!
"Podobný problém zaznamenali aj iné európske televízie"
Ini spravili chybu, aj my sme na to mali pravo, doslova tak sa to da chapat.
"Pripomíname, že RTVS počas MS v Brazílii za mesiac odvysielala 63 bezproblémových prenosov v HD"
Kde odvysielali tych 63 prenosov v HD, v par kablovkach a u par IPTV operatorov? V DVB-T a na satelite (skylink) odvysielali len mozno polovicu v HD! Na zaciatku ked isli 3 zapasy denne, isli 2 v SD a 1 polnocny v HD ktory sledovalo minimum ludi. Pritom to platili z nasich poplatkov a satelit dokonca specialne kvoli MS.
NEM-ARG - bola v druhom polčase červená karta ?
Nepadla červená v zápase.