co s peniazmi?

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
wladas
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Re: co s peniazmi?

Príspevok od používateľa wladas »

No lenze tych 7 ci kolko rokov je prave to minimum. Ked vyberes skor tak sa nedoplatis.
DEVZYO1G
Addict
Addict

Príspevok od používateľa DEVZYO1G »

je dost mozne ze nejake stavebne sporenie uz mam, musim sa spytat rodicov :D
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

k
wladas napísal:No lenze tych 7 ci kolko rokov je prave to minimum. Ked vyberes skor tak sa nedoplatis.
Nemá ani 20. 7 rokov nie je tak veľa ako by sa mohlo zdať, keď tam ani nebude veľmi prihadzovať, iba sporadicky, tak po 7 rokoch tam spoko-loko bude mať aspoň 5-ku a to je nová kuchyňa alebo kúpeľna.

EDIT: karmista, ty možno kupuješ čínske šity z merkury marketu za 100€ v akcii a vybavenie máš dvojplatničku na plynovej bombe, ale v panelákovom byte nie je problém kuchyňa na mieru so spotrebičmi za 2000 alebo v rodinnom dome trocha veľkorysejšie riešienie za 5-ku.
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Tak ja napriklad pocitam, ze ked pride na kupu nehnutelnosti, tak tych ~10 co po tych rokoch vytiahnem zo sporenia pojde okamzite prec - kuchyna, kupelna, nabytok...

Inak suhlasim s tym, ze vlozit na stavebne. Urok je tam stale vcelku slusny aj ked neuvazujes statnu premiu, plus po ukonceni moznost ziskat vyhodny uver. Doba trvania sa mi zda min. 6 rokov, co aj ked uz sporenie nema, je stale v pohode pre chalana v jeho veku, povazujem za dost nepravdepodobne ze sa bude potrebovat osamostatnit skor ako v tych 23 rokoch. Plus ak uz to stavebne sporenie ma - tak potom je to o to jednoduchsie.
Napísať odpoveď