Pre všetkých, ktorí hľadajú NÁZOV PESNIČKY
Re: Pre všetkých, ktorí hľadajú NÁZOV PESNIČKY
Takže hľadám názov jednej pesničky konkrétne som ju počul v Grécku a hrali ju v telke na jednom hudobnom kanály lenže ani ten neviem ako sa volal len viem že bol Poľsky. Zazrel som aj kúsok videa bolo z trocha futbalovou tematikou keďže som tam zazrel aj nejakú loptu , speváci tam boli černosi + jeden typek ktorý sa úplne podobal na Arasha lenže mal dlhé vlasy a také okuliare priehľadne , video bolo v skôr v takom africkom duchu by som povedal a spievali v jazyku ehmm neviem skôr mi to znelo ako arabčina alebo niečo také ..preto som si aj najskôr myslel že to spieva Arash ale u neho som nič nenašiel.. 
-
K-u-b-i-a-k
Addict
Kvalita nič moc, ale snáď to niekto pozná 
- Prílohy
-
- Nezname.mp3
- (285.59 KiB) 692 stiahnutí
-
BookEditor
Light Professional
Poprosím názov
K+
-
Sarger
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Tu to máš..
Dosť ma prekvapuje, že pri súčastných appkach typu Shazam táto téma ešte existuje.
Dosť ma prekvapuje, že pri súčastných appkach typu Shazam táto téma ešte existuje.
Čaute, neviete niekto, čo by to mohlo byť za skladbu? http://clyp.it/d3u0sexm Vďaka
Ahojte, vie mi niekto prosím pomôcť s touto skladbou? K+
Caute, neviete co to je za pesnicku?
https://www.facebook.com/photo.php?v=15 ... permPage=1
Sarger: no co som skusal par pesniciek zistit cez Soundhound, tak nic nenašlo
https://www.facebook.com/photo.php?v=15 ... permPage=1
Sarger: no co som skusal par pesniciek zistit cez Soundhound, tak nic nenašlo
tak este raz, nevie niekto nazov pesnicky cas 03:05?
http://auto.sme.sk/c/7254259/takto-sme- ... skode.html
http://auto.sme.sk/c/7254259/takto-sme- ... skode.html
nevie niekto čo za pesnička mu tam hrá na konci? za odpoveď K+ dik
-
K-u-b-i-a-k
Addict
zdravim vas
potreboval by som zistit nazov hudby ktora začina vo filme Kandidát v 20 min:30 sec (pri tej stavke v podniku)
dakujem
potreboval by som zistit nazov hudby ktora začina vo filme Kandidát v 20 min:30 sec (pri tej stavke v podniku)
dakujem
Hladam nemecku pesnicku este z roku 2005. Ked som bol v lete v Chorvatsku davali ju tam stale, asi na MTV. Bol to rap/hip-hop, ale cela v nemcine. Mala taky chytlavy refren, ktory mi utkvel v pamati. Skusil som hladat na internete najvacsie nemecke hity leta 2005, ale nenasiel som ju medzi nimi. Diky
-
Runes
Addict
Nemecko rap 2005 chytlavi refrenMarkoff napísal:Hladam nemecku pesnicku este z roku 2005. Ked som bol v lete v Chorvatsku davali ju tam stale, asi na MTV. Bol to rap/hip-hop, ale cela v nemcine. Mala taky chytlavy refren, ktory mi utkvel v pamati. Skusil som hladat na internete najvacsie nemecke hity leta 2005, ale nenasiel som ju medzi nimi. Diky
zdravim hľadam pesničku kde v refrene bolo nečo ako unbeliable unbeliable..
skor nie ako ano lebo tu pesničku som občas počul v radiu hrať takže skor niečo moderne niečo "čerstve" to bude
Zdravím, neviete niekto názov pesničky ktorá hra na konci videa? za odpoveď K+ dik 
-
DanielDevil
Addict
je to Bon Jovi
Ani za boha si neviem spomenúť na názov jednej známej pesničky so saxofónom z obdobia 80-90 rokov.. jedná sa o rýchlu disko pesničku, kde sa strieda saxofón a klávesy. Ak dobre pamätám, videoklip je z nejakej diskotéky, chlapík na klávesách tam robí kdejaké grimasy a disko svetlá pekne blikajú - nič pre epileptikov. Veľmi sa v nej nespieva, len ten klávesák medzi refrénom trochu akože repuje, mám pocit, že sa jedná o európskeho interpreta.
Už pol dňa googlim, našiel som kdejaké saxofónové hity ako Lili was here a spol.,, ale k tej mojej pesničke sa neviem pregoogliť a preyoutubovať..
Už pol dňa googlim, našiel som kdejaké saxofónové hity ako Lili was here a spol.,, ale k tej mojej pesničke sa neviem pregoogliť a preyoutubovať..
Brm, také ?