Zdravím. Mám skútra 125ku asi pred 2 a pol mesiacom sa na nej menila klukovka. Všetko išlo pohode. až pred týždnom som zaznamenal vysokú teplotu prakticky ručička bola v červenom. ventilátor hučal ako besny. ked som prišiel domov tak som do chladiča dolial asi 0,8l kvapaliny ale stále teplota išla rýchlo hore. asi po 2 dnoch som odvzdušnil systém a všetko išlo pohode dokonca ručička nebola ani v oranžovom (stále normál) dneska ráno som spravil asi 80km a stále pohode. ked som prišiel z jazdy pozeral som kvapalinu a dolial som asi 2 deci (kdo by dolieval další liter ked pred týždnom ten liter skoro dal

) no neviem koľko tam bolo predtým ale ako som dolial a išiel sa znova voziť tak znova ručička na červenom. ked som prišiel tak som sa nasral a rozobral kapotáž a čo nevidím v nádobke skoro nič -_- je možne aby sa tak rýchlo stracala kvapalina ? motorka nieje utečená ani do oleja neuniká. Ako by som mohol zistit že nedajbože presakuje cez hlavu bez toho aby som ju musel rozobrať ? zajtra idem doliať další liter lebo musím isť kúpiť

. Koho by napadlo že chladiacej to bude žrať viac ako benzinu
PS: po výmene klukovky som už najazdil okolo 2000km
Neviete čo by s tým bolo ? Za každú radu Ďakujem.