Cyklisticke potreby z LIDLa
Cyklisticke potreby z LIDLa
Boli teraz v akcii nejake cyklisticke veci a u nas v LIDLi este maju dost cyklistickych triciek s kratkym rukavom a kratkych nohavic. Oplati sa ich kupit ? Su dobre ? Mate niekto skusenosti ? Su totiz za celkom dobru cenu. Mam horsky bike a take nohavice, ktore maju tu makku vlozku na zadku by sa mi zisli, lebo mam dost tvrde sedlo. Su to ale tie obtiahnute, nie volne. Nosia sa take aj na horsky bike ? Alebo by som bol na smiech v takom obleceni na horskom bicykli ? V takomto obtiahnutom cykloobleceni vidavam len cestnych cyklistov, tak zato sa pytam.
Re: Cyklisticke potreby z LIDLa
Asi málo chodíš po lese, keď si takých ešte nevidel.. 
No to je síce pravda, nechodil som veľmi po lese ... ale chystám sa na také väčšie túry chodievať na bicykli, tak chcel som aspon také cyklistické tričko.
-
mirak2
Hardcore addict
pomer cena/kvalita je pozitivne prekvapujuci. nosit to nie je ziadna hanba 
nosit to nie je hanba, ale na horaku som videl v obtiahnutych kratasoch celkom malo ludi.. zvacsa sa volia zjazdarske kratase. Vyzeraju ako klasicke kratase a su z materialu, ze ak padnes v lese z bajku, neroztrhnu sa..
ja mám tieto veci z LIDLa a tiež aj klasické zo športu a nevidím žiadny zásadný rozdiel. Za tú cenu sa fakt oplatia. A na horskom vidím v takýchto veciach pomerne dosť ľudí, teda možno okrem zjazdárov.