neviem sa nikde dopátrať, či je to dáka show v PL, alebo len prechádzali naprieč krajinou. V každom prípade by som aspoň rád zistil názov, nech si môžem pozrieť tie výtvory
Hľadám názov motozrazu ?
Hľadám názov motozrazu ?
Dnes šiel otec cez PL, diaľnica smer Krakow a vravel, že išlo oproti nemu asi 200 áut (čísla mali polepené ale od 1-2000) .. všetky boli vtipne a šialene upravené, ... jeden vyzeral ako muchotrávka, ... samá haluz
neviem sa nikde dopátrať, či je to dáka show v PL, alebo len prechádzali naprieč krajinou. V každom prípade by som aspoň rád zistil názov, nech si môžem pozrieť tie výtvory
-
RATZINGER666
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: Hľadám názov motozrazu ?
neboli to ti drbnuti holandania?
No takže boli to asi anglické značky (teraz neviem či myslel SPZ alebo značky áut) staré autá, na jednom že bol umelý trávnik, potom prerobený autobus z ktorého sa vystrkovali ludia, na ďalšom bol hojdací koník, ...
ale minimálne, že 200 áut stretol. Tak to bude niečo väčšie 
teraz to dávali na JOJke v správach
boli na Slovensku a cez Vyšné Nemecké idú na Ukrajinu .. a podľa reči sú to nejakí nemci 
-
RATZINGER666
Darca
no tak vidite 
-
Fabo
Hardcore addict
Minuly rok som nejakych podobnych stretol v Monacu... no, zaujimavy pohlad hore kopcom ku kasinu