Chcem kúpiť auto
-
Arkaz
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Chcem kúpiť auto
Alfy pozeram.aj ja no vraj ich benzinaky neboli moc podarene a udajne zeru olej
-
RATZINGER666
Darca
dudo: no napravy nevrzgaju... tazko povedat, moze vrzgat nejaka kravina, ulozenie tlmica apod... okrem toho, za jazdy sa to moze spravat inak a nemusis to ani pocut...
lukas: urcite benzin... a ak 147, tak jedine 88kw verzie, su vo vsetkych ohladoch najlepsie... a ano, v podstate vsetky ich motory zvyknu zrat dost oleja... to vsak pri obhliadke nezistis... spolahlivost je priemerna, ale byvaju slusne vybavene...
lukas: urcite benzin... a ak 147, tak jedine 88kw verzie, su vo vsetkych ohladoch najlepsie... a ano, v podstate vsetky ich motory zvyknu zrat dost oleja... to vsak pri obhliadke nezistis... spolahlivost je priemerna, ale byvaju slusne vybavene...
@ratzinger :
ja to este ako neskuseny autickar neberem az tak detailne a tlmic som zakomponoval ako sucast celej nepravy
Viete niekto nieco o motoroch 1.9dCi 88kW? Spolahlivost, dynamika, spotreba...
Diky ratzi, budem pozerať po 88kw verziách.
Zadal som do filtra benzín do 3000€ a našiel som toto http://volkswagen-passat.autobazar.eu/2 ... 17795.html. Čo si o tom myslite?
Zadal som do filtra benzín do 3000€ a našiel som toto http://volkswagen-passat.autobazar.eu/2 ... 17795.html. Čo si o tom myslite?
-
RATZINGER666
Darca
ten ma tych 113 000km nalietanych mozno tak po poslednom stoceni... ten podvozok sa mi tiez nepozdava, to mal nejaky pilot...
btw:
btw:
lukas9206: taky Passat ma kamarat presne ten isty model spotreba 10l/100km
-
RATZINGER666
Darca
...tak potom jazdil ako prasa... podla tabuliek aj podla spritmonitou to vychadza do 8,5l...
...ale je pravda, ze na dvojliter bez vykonu je to trochu viac, ako by sa patrilo...
...ale je pravda, ze na dvojliter bez vykonu je to trochu viac, ako by sa patrilo...
jazdi uplne normalne v rodine sme mali oktaviu tiez s tymto motorom a zrala 9-9,5l
hlavne ked ide po okreskach tak 7 dostane sa do KE a hned je tam 10l
hlavne ked ide po okreskach tak 7 dostane sa do KE a hned je tam 10l
-
RATZINGER666
Darca
tak a kolko cakas, ze zozerie dvojliter v meste?
a este k tomu, ked to pozeras na tychto starych palubakoch?
Ja na dvojlitri robim priemerku okolo 7,5 - 8, v meste sa pod 10 spravit neda. 
-
RATZINGER666
Darca
ved to je jasne 
Ake skusenosti mate s hyundaiom i30? Mam ponuku na 1.4 benzin rocnik 2008. Bolo by to pre zenu, doteraz mala fabijku 1.4 a myslim, ze jej stacilo. Do prace to ma cca 30km, autom ale nechodi kazdy den. Rocny najazd si netrufam odhadnut ale isto menej nez 10k.
Čaute čo hovoríte na toto ?
http://www.darex.sk/kupujem-auto/1073814/AUDI-A4.html
alebo čo by ste odporúčili do 6000€ s automatom benzín
edit : nemusí to byť nutné automat a môže byť aj benzín plyn a nič malé typu fabia
http://www.darex.sk/kupujem-auto/1073814/AUDI-A4.html
alebo čo by ste odporúčili do 6000€ s automatom benzín
edit : nemusí to byť nutné automat a môže byť aj benzín plyn a nič malé typu fabia
-
Arkaz
Addict
Sa mi to zda alebo je ozaj kremova ta audina? Ze by nemecky taxik a na konte 300 000+ km ?
-
Scorpion90
King
Aj ked nevylucujem ze sa jedna o nemecky taxik, tato audina ma iny odtien, vid. foto
Nemohol by niekto kto je z BA ísť pozrieť na to audinu
Ja som z Prešova a to je dosť ďaleko na to aby som sa šiel len povozit. Určite by sme sa nejako dohodli
Ja som z Prešova a to je dosť ďaleko na to aby som sa šiel len povozit. Určite by sme sa nejako dohodli
-
Arkaz
Addict
terza som si detailnejsie pozrel tie foto a aj zadne sedacky su vysedene a volant celkom zosuchany neviem asi by som dal od toho ruky prec =/
-
RATZINGER666
Darca
zadne sedacky su vysedene?
kamarat, to auto ma 8 rokov a stoji 5 litrov, ja uz neviem, co od tych aut cakate...
kamarat, to auto ma 8 rokov a stoji 5 litrov, ja uz neviem, co od tych aut cakate...