Problem s virusom
Problem s virusom
Dobry den chcel by som sa opytat uz 4x mi antivirak nasiel ten isty virus JS:Boaxxe-E vcera 2x a dnes tak tiez neviete coto sposobuje dal som uplnu kontrolu a nic nenaslo a dnes zase naslo ten virus.
Re: Problem s virusom
Až ho najbližšie nájde, tak sa skús pozrieť, kde ho našlo, v ktorom súbore..
C:/Users/Doma/AppData/Local/Temp/scopped_dir_16
pred 2h zase
pred 2h zase
Vymaž celý obsah toho priečinku Temp, prípadne cez Ccleaner daj vyčistiť dočasné súbory..

mam tam neaku zlozku Avast nema to neaky suvis s doplnkom avast co mam na chrome mozem to kludne vymazat cely obsah zlozky Temp?
Zložka Temp slúži na dočasné ukladanie súborov bežiacich programov, nemajú žiadny vplyv na ich chod, resp. po ich zmazaní si vedia vytvoriť nové.
Programy po vypnutí by mali tieto súbory vymazať, ale nie vždy sa to deje a preto veľkosť tej zložky iba rastie a rastie a rastie a potom raz-za-čas treba ju vymazať, aby sa Ti uvoľnilo pár MB až GB voľného miesta na disku (podľa toho, ako často to čistíš).. to práve robí aj CCleaner..

Programy po vypnutí by mali tieto súbory vymazať, ale nie vždy sa to deje a preto veľkosť tej zložky iba rastie a rastie a rastie a potom raz-za-čas treba ju vymazať, aby sa Ti uvoľnilo pár MB až GB voľného miesta na disku (podľa toho, ako často to čistíš).. to práve robí aj CCleaner..
Vymazal som to a pockam ci nieco najde aj dnes zatial dakujem