Vojna na Ukrajine (Protest na Ukrajine)

Diskusie na politické témy...
jackb
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Re: Protest na Ukrajine

Príspevok od používateľa jackb »

ja nechcem. ale podla mna by mali. a mal by ich vyhnat tak usati, ako aj nim vyzbrojeni.
ked nemeckej vojska evakuovali za vojny vychodniarske mesta, ale aj priemyselne centra ako Martin a vidiek, tak preco nemoze sv. Vladimir Spionaznij vo svojej nekonecnej dobrote zachranit svojich, ktori chcu ku nemu?

slovenske fasisticke partaje place za zbombardovane Srbsko, ci odtrhnute Kosovo kde "legitimna vlada branila svojich". preco potom obhajuju, ze Vladino aj teroristi nechaju "svojich" zabijat? :nono:

nie je preto stale vacsia svina Uskatec? Porky bojuje s teroristami, no ma v ceste kralikarne plne nevinnych. a Vladik sa na tom super bavi, lebo tym Petro pada do hovna.
Andi_Cibula
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andi_Cibula »

Ruská neúcta k životu vlastných občanov a odpor k elementárnej slušnosti je priam povestná, to sa tomu ešte niekto diví ?
"Nás mnogo".
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

jackb napísal:ja nechcem. ale podla mna by mali. a mal by ich vyhnat tak usati, ako aj nim vyzbrojeni.
ked nemeckej vojska evakuovali za vojny vychodniarske mesta, ale aj priemyselne centra ako Martin a vidiek, tak preco nemoze sv. Vladimir Spionaznij vo svojej nekonecnej dobrote zachranit svojich, ktori chcu ku nemu?

slovenske fasisticke partaje place za zbombardovane Srbsko, ci odtrhnute Kosovo kde "legitimna vlada branila svojich". preco potom obhajuju, ze Vladino aj teroristi nechaju "svojich" zabijat? :nono:

nie je preto stale vacsia svina Uskatec? Porky bojuje s teroristami, no ma v ceste kralikarne plne nevinnych. a Vladik sa na tom super bavi, lebo tym Petro pada do hovna.
Ja ti neviem karle, ale pol mega ludi je uz v Rusku, dalsie statisice asi odisli na zapad Ukrajiny, neviem o tom, ze by tam niekto nasilu drzal civilistov. V Slavyansku ich vela po opusteni separatistov neostalo. Ty si myslis, ze Ukrajinsky Rusi budu utekat pred nazi gardou?

momentalne sa zvacsa bojuje mimo miest. Vynimkou bol Slavyansk, ten ale nebol dobity ale obkluceny a bombardovany. Tam zilo cca 120 000 ludi, momentalne je tam kolko ludi? Na Donetsk a Lugansk sa momentalne neutoci. A asi sa uz ani nebude...

//autoeditácia príspevku (15 Júl 2014, 23:47)
Andi_Cibula napísal:Ruská neúcta k životu vlastných občanov a odpor k elementárnej slušnosti je priam povestná, to sa tomu ešte niekto diví ?
"Nás mnogo".
http://sk.wikipedia.org/wiki/Gladio
:psssst:
jackb
Redeemer
Redeemer

nechal som sa uniest paralelnou diskusiou na temu "mrtvi civili na ukrajine", ktoru vediem s jednym teraz uz neaktivnym userom fora. myslel som, ze aspon tu prideme ku tomu, preco sa prave na vychodnej ukrajine berie "tak vela civilnych obeti".
zelovoc
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

jackb napísal:nechal som sa uniest paralelnou diskusiou na temu "mrtvi civili na ukrajine", ktoru vediem s jednym teraz uz neaktivnym userom fora. myslel som, ze aspon tu prideme ku tomu, preco sa prave na vychodnej ukrajine berie "tak vela civilnych obeti".
berie sa ich pre ten isty dovod ako v Cecensku. UA Armada je slaba a dokaze akurat nepresne bombardovat. Rusi vtedy zrovnali Groznyj so zemou, ani nie tak preto, lebo chceli ako preto lebo inak nevedeli. Hufnica, minomet, raketomet niesu najpresnejsie zbrane, su to zbrane co sa hodia na nicenie zivej sily protivnika. Pouzivat to na civilistov je imho vojnovy zlocin. tvoj nazor je aky? (skus to bez privlastkov ako usati a putler a podobne for the sake of discussion prosim)

situacia pre UA jednotky sa zhorsuje kazdym dnom (ci je to autenticke, bohvie ale vyzera ze hej):
http://vineyardsaker.blogspot.co.uk/201 ... ating.html
jackb
Redeemer
Redeemer

suhlasim. aj podla mna je to vojnovy zlocit. ci uz ho puziva prezident Ruska na Cecencov, alebo prezident Ukrajiny na Luhancanov, alebo iny vrchny velitel na inych civilov, ktori pocituju, ze nie su doma v krajine, ktorej pas maju.
zelovoc
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

vyzera to ze sa cely juzny ukrajinsky front zrutil. Armada ustupuje ako vie, aj do Ruska

https://slavyangrad.wordpress.com/2014/ ... 4-16-2014/
http://vineyardsaker.blogspot.cz/2014/0 ... thern.html

v nasich mediach ticho... to hovori za vsetko

USA zaviedli jednostranne sankcie
http://rt.com/usa/173360-us-sanctions-russia-ukraine/

nemozem si pomoct, ale eskaluje to :/
Solo_Kamen
King
King

Príspevok od používateľa Solo_Kamen »

Počkat, počkat... asi som takto po ránu už slušne nevyspaný ale... armáda západnej ukrainy ustupuje do ruska? Čakal som vela vec=i ale toto nebola jedna z nich.

Inak tými sankciami ubližujeme sebe rovnako ako rusom, takže v tom nevidím nejaký velký význam. Iba bude viac dusno na oboch stranách. USA to zrejme buď vyhovuje alebo iba nepocitujú celkové následky týchto sankcií. Dúfam, že druhá možnost je pravda.
zelovoc
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Solo_Kamen napísal:Počkat, počkat... asi som takto po ránu už slušne nevyspaný ale... armáda západnej ukrainy ustupuje do ruska? Čakal som vela vec=i ale toto nebola jedna z nich.

Inak tými sankciami ubližujeme sebe rovnako ako rusom, takže v tom nevidím nejaký velký význam. Iba bude viac dusno na oboch stranách. USA to zrejme buď vyhovuje alebo iba nepocitujú celkové následky týchto sankcií. Dúfam, že druhá možnost je pravda.
spravy su samozrejme nepotvrdene, ale tak o tomto sa v SME nedocitas.

1. The overall headcount of the surrounded junta group is about 5 thousand, out of which about 2-2.5 thousand are combat capable.
2. A number of detachments are completely uncontrollable by now and are simply scattering, the detachments who are trying to break through Marinovka have the highest combat readiness (primarily the paratroopers from the 79-th brigade). A general deserted in one of the units (the number of the brigade isn't provided – it appears like this is the 24-th mechanized brigade), the unit is completely uncontrollable, the communication links are disrupted.
3. Today, dozens of the junta soldiers are dropping their weapons and run through the border with the Russian Federation, the today's 20 who were driving to Gukovo were precisely driving for the wounded junta soldiers. The overall number of the defected by the evening has tentatively exceeded 100 people. The wounded are sent to hospitals and infirmaries, the healthy are dealt with by the competent authorities.
4. Overall, the enemy group is starting to show tendencies of decay, not everybody will be able to get out, the losses will be significant, according to the messages from the witnesses, a genuine clusterfuck is ongoing...
http://cassad-eng.livejournal.com/28469.html#cutid1
butthead
Darca
Darca

Príspevok od používateľa butthead »

Tak ako je to ? Je tu dalsi dovod na zacatie vojny ?
http://svobodnenoviny.eu/sestreleny-let ... provokace/

Neda sa verit nicomu, hlavne nie massmedialnym presstitutkam.
skuki
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa skuki »

Video so separatistami a pri ich bojovom nasadení:
butthead
Darca
Darca

jackb
Redeemer
Redeemer

bh, ved ty si odisiel, lebo si ludia nevazia Vyzierac a teraz tu postujes idotiny z Hliny?

sa uz nad sebou zamysli a nevnucuj ludom tie proruske sracky, prosim

plus ta neucta ku mrvym je az uchylna. sa spamataj!
hlina z bh-ovho linku napísal:A 17. júla urobil nad Varšavou neobvyklý manéver, ktorým sa stočil viac na sever a smeroval priamo nad Donbass.
Ja ten diplom z geografie vratim! Lebo ked sa pozeram mapu, tak ked lietadlo toci nad Varsavou na severu, tak sa Donbassu vyhne zo sever... Ale Mozajev asi prepisuje zaklady navigacie.
aj to je dokaz, ake sracky to su!
ramaya
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa ramaya »

"Bez toho, aby sme obviňovali niekoho za skutočnosti, ktoré viedli k havárii lietadla, vyzývame všetky strany na východe Ukrajiny, aby zastavili nezmyselné straty na životoch, aby sa zdržali akéhokoľvek zvyšovania napätia a dohodli sa na okamžitom zastavení bojov," uviedla Ashtonová vo vyhlásení pre médiá.
Takéto vyhlásenie pani Ashtonovej malo prísť pred pár mesiacmi. Čoskoro bude vymenovaná nová Európska komisia a Ashtonová končí vo funkcii , tak teraz sa už nebojí a dovolí si kritizovať aj Kyjev. Teraz je už príliš pozde , toto sa nemuselo stať , keby Kyjev nepodporovali vojnový štváči z USA a EÚ.

Čoskoro nastane ešte väčší problém ---> Čo robiť s rozbitou a ekonomicky zdevastovanou Ukrajinou ??
Politici , ktorý to spôsobili postupne ako vždy odídu a vymenia ich iný politici a zostane len nevyriešiteľné utrpenie ľudí.

Vojna ešte žiadnej krajine nepriniesla prosperitu s výnimkou USA , pretože na území USA sa žiadna vojna nikdy nekonala
butthead
Darca
Darca

jackb, nevnucujem, ale som rad, ze to citas :) to ze som sa sem vratil je moja vec a ked ta to hneva, tak si poplac doma pod paplonom.

aka neucta ? nevies asi citat, uz nielen kvoly geografii by si mal diplom vratit, alebo je to odmena za to ako dobre ta vycvicili ? drzat hubu a krok ?

http://flightaware.com/live/flight/MAS1 ... /EHAM/WMKK
tu vidis v strede polska manever, nech uz je dovod akykolvek, je fakt ze sa mohol udiat kvoly burke a pri mnozstve letov vo vzdusnom priestore nad Europou, inu moznost nemali. ale opat sme v konspirativnej rovine, kedze informacna vojna je vyrovnana zhruba na oboch stranach tabora

moj nazor je taky, ze ak by to lietadlo odpalkovali co su na tej tzv. ruskej strane, by hned vysli na javo ine dokazy ako ta nahravka, u ktorej sa da autentickost lahko vyvratit... urcite si myslim, ze USA monitoruje situaciu z vesmiru kamerami s vysokym rozlisenim a maju prehlad.

http://www.ta3.com/clanok/1043856/host- ... emoch.html
jackb
Redeemer
Redeemer

butthead napísal: http://flightaware.com/live/flight/MAS1 ... /EHAM/WMKK
tu vidis v strede polska manever, nech uz je dovod akykolvek, je fakt ze sa mohol udiat kvoly burke a pri mnozstve letov vo vzdusnom priestore nad Europou, inu moznost nemali. ale opat sme v konspirativnej rovine, kedze informacna vojna je vyrovnana zhruba na oboch stranach tabora
ale oni tocili na juh, nie na sever ako pise tvoj zdroj... takze asi tolko.
a tema o lietadle je vo Volnej diskusii, kde ju GothaR presunul dnes rano http://www.hojko.com/havaria-letu-mh17- ... 88712.html
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa ephramko »

Neviem, co sa vam na tej drahe letu nezda. Nad Ukrajinou OSN nevyhlasila bezletovu zonu a nenasadila svoje jednotky. Bezne cez Ukrajinu vedu koridory dopravnych civilnych lietadiel. XY lietadiel preletelo v ten isty den presne tou istou trasou. Navyse je kazda trasa letu naplanovala a schvalena Europskou agenturou pre bezpecnost leteckej dopravy este pred samotnym vzletom lietadla.

USA, Rusi, Cinania...vsetci maju automaticke obranne systemy, ktore su schopne zaznamenat odpalenie rakiet, typ rakety, prepokladane miesto a cas dopadu. A nasledne dalsie obranne systemy, ktore sa maju pokusit o znicenie rakety. Na Ukrajinsko-Rusku hranicu je momentalne namierene obrovske mnozstvo satelitov. Okrem toho je beznou praxou, ze spravodajske sluzby sleduju pohyb rakiet a odpalovacich zariadeni. Uz za studenej vojny mali oba tabory vypracovane bojove plany, pri ktorych by znicili vacsinu balestickych rakiet nepriatela este na zemi pred odpalenim.

Podla mna este pred tym ako trosky lietadla dopadli na zem sa uz v Pentagone a Kremli vedelo odkial bola raketa vypalena a co trafila. A podla mna aj, kto ju vypalil.

Ak hrate niekto sach alebo aspon poznate pravidla, tak mi toto pripomina klasicke obetovanie pesiaka za ucelom "nalakania" cennejsej figurky. Problem je, ze my pesiaci v tejto globalnej sachovej partii medzi USA a Ruskom ani netusime, kto teraz tahal figurkou a obetoval "pesiaka" (lietadlo plne nevinnych ludi).
KaptMichal
King
King

Príspevok od používateľa KaptMichal »

ephramko - trasu letu rozhodne neplanuje EASA ale pilot rsp. vo vacsich aerolinkach zamestnanci na to urceni.
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa ephramko »

Narazal som na to, ze EASA nevydavala ziadne varovania ani odporucania co sa tyka vzdusneho priestoru na hraniciach Ruska a Ukrajiny. Ked sa bojovalo o Krim, tak varovanie vydala. Trasa toho lietadla sa mi zda OK, pilot nejako divne nemenil smer letu alebo co, ako niekto spominal vyssie. Navyse v ten den presne cez ten isty koridor leteli aj ine linky Malaysian Airlines + mnohe lietadla hlavnych EU dopravcov.
KaptMichal
King
King

Príspevok od používateľa KaptMichal »

pochybili hlavne ukrajinske urady a ICAO, ktore nevydali ziadny zakaz na prelet danych oblasti... Bol sice vydany notam, ze lietat sa mohlo az od FL320 ale ako vsetci vidime nepomohlo to. Ono v tomto treba vidiet ekonomickej suvislosti, kedze za to, ze lietadlo prelieta nad krajinou musi spolocnost platit a Ukrajine by takto odchadzali velke peniaze.
Napísať odpoveď