Havaria letu MH17 na Ukrajine
Re: Havaria letu MH17 na Ukrajine
Ja sa skor priklanam k nazoru ze je za tym UA. Je mozne, ze BUK mohli vlastnit obidve strany, ale separatisti sa nemohli tak rychlo naucit zaobchadzat s nim, ak uz by niekto strielal zo separatistickeho BUK tak to muselo byt par prizvanych skusenych kolegov z Ruska, a pochybujem ze ti by boli taki amateri, aby strielali na civilne lietadlo, kazdy predsa vie, ake mozu byt dosledky. Civilne lietadla tam normalne lietali aj predtym - preto mi nejde do hlavy, preco na zverejnenych nahravkach udajne separatista reaguje "co robilo to lietadlo nad Ukrajinou? Ved je tu vojna" po zostreleni.
Zato UA bola v ovela zufalejsej situacii ako to vykreslovali slovenske media, mala aj prostriedky a aj poriadne dobry motiv na zostrelenie.
Zato UA bola v ovela zufalejsej situacii ako to vykreslovali slovenske media, mala aj prostriedky a aj poriadne dobry motiv na zostrelenie.
skuki-mu tiez odpisem na podobne otazky inou otazkou:KaptMichal napísal:jackb povedz mi co by mohol mat z toho Putin? Komu (by) to prospelo? Ja som zo zaciatku myslel, ze povstalci to asi fakt pokaslali a zostrelili nieco co nechceli. Lenze ono to zacina vyzerat tak, ze UA mala dobre dovody nieco take spravit.
Ako pred 100 rokmi prospelo bosnianskym Srbom, ze zabili (s pozehnanim Srbskej vlasti) naslednika tronu?
Rovnako ich vycvicil a vystrojil Belehrad, tak Donbasskych cvici a podporuje Moskva. Takze za tym, ze tam vobec su ozbrojeni pobehajovia moze Putin. A to, ze dobyli SAM zakladnu a ukradli nosice BUK je dosledkom toho, ze tam Putin a jeho ludia rozputali obciansku vojnu.
A ten to dal prefikane urobit separatistom a na uzemi, na ktorom sa moze vina hadzat aj na Ukrajinu. Lebo svet uz mal dost fotiek z Cecenska, Abchazka a Osetska kde za jeho vlad masakrovali civilov. Teraz odmietol prijat utecencov, ktori od rozpadu Sajuzu hovoria, ze su Rusi, a potahuje si pipika nad fotkami spalenych deti z ukrajinskeho bombardovania.
To vidi kazdy rusofil a mava tym pod nosom. Lenze toto je len dosledok. Preco mi este nikto neodpovedal: co tam do riti ti civili robia? lebo tak isto sa vela ludi pyta "co do riti hlada linkove lietadlo nad vojnovou zonou"
skuki, tak ja si teda pozriem len to video, bez tych rusofilovych sraciek a poviem ti, co som pocul. lebo na prekladanie slovanskeho jazyka nepotrebujem dakeho zmrda, lestiaceho si na putlerovej fotke
plus ja som nenapisal, ze UA nema BUK. len. vsetci rusfoilni fasiti placu, ze Porosenkovu fasisticku juntu (a to netusia co junta znamena) podporuje zapad. hlavne zapadni zido-bankari. a co by mu povedal zapad, keby dal dole civiliny stroj, nech rovno aj rusky? takze by si kartari a ina rusofilna verbez mohli urobit poriadok v nazoroch na vec
ano, mam jasno od februara, kedy proruska vlada ukrajiny strielala na neozbrojenych demonstrantov ostrymi. to ze potom si car prisiel zobrat Krym (a tvrdil, ze to domobrana) a rozputal obciansku vojnu v Donbasse ma len utvrdzuje v tom, ze je to arcicurak.
//autoeditácia príspevku (19 Júl 2014, 7:58)
Skuki, vypocuj si co hovori chlapik v kukle
-
KaptMichal
King
jackb - ak kvoli tomuto lietadlu zacne vojna, tak potom mozno tvoj argument zacne byt relevantny. Pokial sa vojna nezacne, tak je viac nez jasne, ze najviac sa hodila tato katastrofa mafianskemu Porosenkovi.
Na Zapade to nie su ziadni lumeni, a ak by USA naschval zostrelila lietadlo s civilmi tak EU by drzala hubu a krok, pripadne by o tom ani nevedeli.
Na Zapade to nie su ziadni lumeni, a ak by USA naschval zostrelila lietadlo s civilmi tak EU by drzala hubu a krok, pripadne by o tom ani nevedeli.
skuki-mu tiez odpisem na podobne otazky inou otazkou:
Opäť pracuješ s neoverenými informáciami. A nechápem ako môžeš porovnávať tamten atentát s terajšou situáciou.Ako pred 100 rokmi prospelo bosnianskym Srbom, ze zabili (s pozehnanim Srbskej vlasti) naslednika tronu?
Rovnako ich vycvicil a vystrojil Belehrad, tak Donbasskych cvici a podporuje Moskva. Takze za tym, ze tam vobec su ozbrojeni pobehajovia moze Putin. A to, ze dobyli SAM zakladnu a ukradli nosice BUK je dosledkom toho, ze tam Putin a jeho ludia rozputali obciansku vojnu.
Keď sa niekde nebojuje a UA armáda začne ostrelovať mesto mimo bojov tak prečo by z tamdial tí ľudia utekali? A čo ak sympatizujú so separatistami a nechcú odísť? Opäť vidíš A a žiadne B.A ten to dal prefikane urobit separatistom a na uzemi, na ktorom sa moze vina hadzat aj na Ukrajinu. Lebo svet uz mal dost fotiek z Cecenska, Abchazka a Osetska kde za jeho vlad masakrovali civilov. Teraz odmietol prijat utecencov, ktori od rozpadu Sajuzu hovoria, ze su Rusi, a potahuje si pipika nad fotkami spalenych deti z ukrajinskeho bombardovania.
To vidi kazdy rusofil a mava tym pod nosom. Lenze toto je len dosledok. Preco mi este nikto neodpovedal: co tam do riti ti civili robia? lebo tak isto sa vela ludi pyta "co do riti hlada linkove lietadlo nad vojnovou zonou"
Ok, po tomto nemá zmysel ďalej diskutovať.skuki, tak ja si teda pozriem len to video, bez tych rusofilovych sraciek a poviem ti, co som pocul. lebo na prekladanie slovanskeho jazyka nepotrebujem dakeho zmrda, lestiaceho si na putlerovej fotke
plus ja som nenapisal, ze UA nema BUK. len. vsetci rusfoilni fasiti placu, ze Porosenkovu fasisticku juntu (a to netusia co junta znamena) podporuje zapad. hlavne zapadni zido-bankari. a co by mu povedal zapad, keby dal dole civiliny stroj, nech rovno aj rusky? takze by si kartari a ina rusofilna verbez mohli urobit poriadok v nazoroch na vec
ano, mam jasno od februara, kedy proruska vlada ukrajiny strielala na neozbrojenych demonstrantov ostrymi. to ze potom si car prisiel zobrat Krym (a tvrdil, ze to domobrana) a rozputal obciansku vojnu v Donbasse ma len utvrdzuje v tom, ze je to arcicurak.
Fašista na druhej strane je odpad ale UA fašista (ten v kukle) je ok? Ide o to čo hovoril ten redaktor, ktorý píše pre Sunday Times a má dlhoročné skúsenosti v tejto oblasti a vie rozoznať profesionálov od "normálnych" vojakov. A vôbec to nie je žiaden rusofil.//autoeditácia príspevku (19 Júl 2014, 7:58)
Skuki, vypocuj si co hovori chlapik v kukle
nechcem tu davat nejaké konšpiračné teórie, ale je to minimálne na zamyslenie: Boeing-777, let MH17, 17.7.1997 zacalo lietat, spadlo presne po 17 rokoch 17.7.2014, 2+1+4=7
nejak privela sedmičiek, žeby náhoda?
nejak privela sedmičiek, žeby náhoda?
-
DeJF
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Áno náhoda.
jasná vec 
A akože čo, máme tu teraz začať veriť v nejaké nadprirodzenô?
Markoff nezasieraj relatívne serióznu debatu takýmito debilinami. Na to máš iné portály.
-
vladenko007
VIP
Tu píše pri tomto videu MALAYSIAN AIRLINES CRASHES IN UKRAINE ale to nevyzerá ako zostrelenie raketou. Nejaké fake? Ale sedieť by som tam nechcel.
https://www.facebook.com/photo.php?v=14 ... =2&theater
//autoeditácia príspevku (19 Júl 2014, 15:12)
Topky: Tajomstvo zostreleného boeingu údajne viezlo mŕtvých ľudí. Telá boli bez krvi.
No a máme tu konšpiráciu.
Topky: Tajomstvo zostreleného boeingu údajne viezlo mŕtvých ľudí. Telá boli bez krvi.
akými debilinami veď to sú fakty
vladenko to video som už videl niekde predtým, určite to nie je z Ukrajiny
To je havaria z minuleho roku ked sa nakladnemu lietadlu pri vzlete posunul naklad dozadu. Navyse to je Boeing 747, ked si vsimnes tak ma 4 motory a 777 ma iba 2.vladenko007 napísal:Tu píše pri tomto videu MALAYSIAN AIRLINES CRASHES IN UKRAINE ale to nevyzerá ako zostrelenie raketou. Nejaké fake? Ale sedieť by som tam nechcel.![]()
Original tu:
Fakty to su, ale nemaju nic spolocne so zostrelenim. Dneska je 19 + 7 = 28, 8/2 = 4, 7 - 4 = 3. HL3 confirmed.Markoff napísal:akými debilinami veď to sú fakty
neoverena informacia o SAM zakladni? ved ju do sveta priniesla ITAR-TASS
civilisti odmietajuci odist? tak ich moze ich domobrana, ci ako si hovoria poslat do bezpecia. V '44 u nas evakuovali Nemci vychodoslovenske mesta pre pripad prichodu frontu a rovnako povazske mesta so zbrojarskou vyrobou a Martin. takze preco sa domobrana nepostarala o svojich?
BBC o panovi zurnalistovi:
http://www.bbc.co.uk/blogs/blogcollegeo ... dia-battle
//autoeditácia príspevku (19 Júl 2014, 16:48)
http://komentare.hnonline.sk/komentare- ... E.facebook
http://en.itar-tass.com/world/738262ITAR-TASS napísal:DONETSK, June 29, /ITAR-TASS/. Self-defence forces of the Donetsk People’s Republic have taken control over a missile defence army unit equipped with Buk missile defence systems, the press service of the Donetsk People’s Republic told Itar-Tass on Sunday.
So far, no details are available about the number and condition of the missile systems taken over by the self-defence forces. The press service refused to comment.
The Buk missile defence system is a mobile medium-range surface-to-air missile (SAM) system designed to defend field troops and logistics installations against air threats in conditions of heavy electronic countermeasures and intense enemy fire.
civilisti odmietajuci odist? tak ich moze ich domobrana, ci ako si hovoria poslat do bezpecia. V '44 u nas evakuovali Nemci vychodoslovenske mesta pre pripad prichodu frontu a rovnako povazske mesta so zbrojarskou vyrobou a Martin. takze preco sa domobrana nepostarala o svojich?
BBC o panovi zurnalistovi:
http://www.bbc.co.uk/blogs/blogcollegeo ... dia-battle
//autoeditácia príspevku (19 Júl 2014, 16:48)
http://komentare.hnonline.sk/komentare- ... E.facebook
-
KaptMichal
King
jackb ale netvrdila ukrajina, ze BUK, ktori maju separatisti v rukach je poskodeny? Dalej ak UA mala v danej oblasti tri BUKy z isteho pohladu je vacsia pravdepodobnost, ze to urobili oni, nie? A separatisti vdaka fotke ukoristeneho BUKu im uz viac do karat zahrat nemohli... Nechcem vytvarat predcasne zavery ale zatial mi ako najpravdepodobnejsie moznosti pripadaju dve - bud to urobili separatisti ale omylom, kde potom istu spoluvinu nesie aj ICAO a ukrajinske urady, ze neuzatvorili FIR, alebo maju krv na rukach Ukrajinci, ktori dovody na takyto cin mali.
Pride mi velmi vtipne, ze inokedy sa letecke nestastia vysetruju roky a vcera hodinu-dve po pade lietadla uz vsetky "media" na svete vedeli, ze to urobili proruski separatisti s ukoristenym BUKom.
Pride mi velmi vtipne, ze inokedy sa letecke nestastia vysetruju roky a vcera hodinu-dve po pade lietadla uz vsetky "media" na svete vedeli, ze to urobili proruski separatisti s ukoristenym BUKom.
-
KaptMichal
King
hughito - toto video so sebejom je velmi cierny humor...
Podla mna tam ziadna konspiracia neni. Separatisti chceli zostrelit ukrajinske lietadlo, to sa im ale nepodarilo.
-
xH4wK
Ach.. naco sa vobec unuvat k debatam ? Ved diskuteri na aktuality.sk, pravda.sk a inych mienkutvornych weboch uz vedia pravdu, za vsetko moze USA, pripadne vlada ukrajiny..
No ale teraz vazne, zasnem aka hlupa slovac sa najde na internete v poslednej dobe, asi je to tym, ze cim dalej tym viac nevzdelancov ma pristup k lacnej IT technologii a internetu..
Normalne sa mi rozum zastavuje nad niektorimi teoriami ktore maju diskuteri odsuhlasene stovkami 'lajkov' od dalsich primitivov.
Oni su ti ktori vedia pravdu, ziadny odbornici, nie je potrebne presetrenie, oni vsetko vedia, oni su ti co maju videnia v tupych hlavach..
No nic, tak som si vylial srdce a dufam, ze si to par z tych <vloz nadavku sem> aj precita.
No ale teraz vazne, zasnem aka hlupa slovac sa najde na internete v poslednej dobe, asi je to tym, ze cim dalej tym viac nevzdelancov ma pristup k lacnej IT technologii a internetu..
Normalne sa mi rozum zastavuje nad niektorimi teoriami ktore maju diskuteri odsuhlasene stovkami 'lajkov' od dalsich primitivov.
Oni su ti ktori vedia pravdu, ziadny odbornici, nie je potrebne presetrenie, oni vsetko vedia, oni su ti co maju videnia v tupych hlavach..
No nic, tak som si vylial srdce a dufam, ze si to par z tych <vloz nadavku sem> aj precita.
ale no tááák, to je už trochu prešpekulované, tam tie 7 priam svietiaPascalwb napísal:
Fakty to su, ale nemaju nic spolocne so zostrelenim. Dneska je 19 + 7 = 28, 8/2 = 4, 7 - 4 = 3. HL3 confirmed.
inak ja tiež nechapem čo to je na aktuality.sk, nejaký zraz rusofilov, alebo čo