Ahoj,
Po kliknutí pravou myškou na tento počítač - spravovať mi vyhodí nasledovné okno (príloha)
Win7 Pro x64 sp1 SK
K tomuto suboru nieje prideleny program
-
hrban
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: K tomuto suboru nieje prideleny program
Preinštaluj win rovno nanovo, toto neopravíš
aspoň nie s tvojími znalosťami PC.
To máš určite nejakú obskurnu divnu cracknutu verziu. Nahod tam normálny systém a nebudeš mať problémy
beardie,
asi veľa pozeráš horory
Neviem ako ty, ale ja mám original Win7.
Pokiaľ niekto nemá k veci nejakú radu, prosím nech nepíše. Zbytočne sa naťahuje téma.
Ďakujem.
//autoeditácia príspevku (20 Júl 2014, 13:05)
Pýtal som radu a nie hodnotenie nejakých znalostí.
Ináč ak máš väčšie znalosti ako ja, tak prečo nenapíšeš normálne riešenie?
To bola potom odpoveď ako za korunu ... cenzurované
Pokiaľ niekto nemá k veci nejakú radu, prosím nech nepíše. Zbytočne sa naťahuje téma.
Ďakujem.
asi veľa pozeráš horory
Neviem ako ty, ale ja mám original Win7.
Ďakujem.
//autoeditácia príspevku (20 Júl 2014, 13:05)
Win som práveže nainštaloval nanovo včera a dnes neviem z akého dôvodu, po akej "akcii" mi to začalo robiť ... a neviem ako vieš, aké mám znalostihrban napísal:Preinštaluj win rovno nanovo, toto neopravíšaspoň nie s tvojími znalosťami PC.
Pýtal som radu a nie hodnotenie nejakých znalostí.
Ináč ak máš väčšie znalosti ako ja, tak prečo nenapíšeš normálne riešenie?
To bola potom odpoveď ako za korunu ... cenzurované
Ďakujem.
-
hrban
Addict
- Kontaktovať používateľa:
pomrdané registre, asi toľko k chybe, ako k tomu došlo za večer neviem ale oprava registrov je nadlho. A navyše ak sú registre v tých miestach domrdané, tak toho bude viac čo nebude fungovať. Preto tá rada preinštaluj ešte raz nanovo. Alebo si inštaloval nejakú appku čo ti prevŕtala registre alebo chyba počas inštalácie winu.
Úroveň znalostí PC usudzujem z toho, že si nevieš vygoogliť chybu a nájsť riešenie a pýtaš sa tu na fóre.
Úroveň znalostí PC usudzujem z toho, že si nevieš vygoogliť chybu a nájsť riešenie a pýtaš sa tu na fóre.
Vyriešené ... v registroch.