tablet a mshdc
-
Daniel9911
Professional
tablet a mshdc
Ahojte synovcovi kúpili rodičia tablet Prestigio Multipad 7.0 HD PMP3970B tak som mu objednal micro sd kartu s kapacitou 8GB. Lenže problém je v tom, že mi pri aplikáciach neukazuje tu sd kartu ale len int. pamat ako SD kartu. Je tam Android 4.1.1, ktorá by už mala podporovať presunutie suborov na SD kartu. Keď tu kartu vložim do telefonu tak funguje bez problemov tam mam Android 4.2.2. Ma či mal niekto podobný problém ? alebo riešenie ?Ďakujem za odpoveď / už som písal aj do Prestigio na podporu ale ešte mi neodpísali./
-
K-u-b-i-a-k
Addict
Re: tablet a mshdc
Pokiaľ viem presúvanie aplikácii je možné až od 4.2 
-
Daniel9911
Professional
ahha takže mám smolu a SD karta je tam zbytočná
tak už len počkať kým Prestigio sa rozhodne vydať aktualizáciu na ten typ tabletu
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
gl with that..pri tychto lacnych tabletoch je aktualna verzia androidu, ktora je v nich nahrata konecna
-
hrban
Addict
na tie tablety tuším ale vyšli nejaké upravené romky ak sa nemýlim. Niekde na xda-developers som to tuším zahliadol.
-
guess.whoo
Redeemer
jedine tak, ale nic oficialne na 90% nebude
-
hrban
Addict
na 100% nie je nič oficiálne
na xda sa to rozoberalo
ale bol tam nejaký postup tuším presne na tento tablet.
-
Daniel9911
Professional
tak som zvedaví čo odpíše Prestigio, ak nebude aktualizacia systemu tak brutalne zbytočne tam je slot pre micro sd kartu. Ale dik za odpoveďe.
-
Bad.boy
Medium Professional
Tablet je rieseny tak, ze svoju vlastnu pamat povazuje za SD pamat, cize vsetky data pcha tam (internal SD). Tvoja karta je external SD a tablet s nou pracuje normalne (filmy, mp3 atd.) avsak samotne data aplikacie k nej nemaju pristup. Su 2 riesenia a oba vyzaduju root.
Prve je changnut internut a externu pamat (obabrat tablet aby si myslel ze externa karta je vlastne interna a pchal data tam). Na XDA ja na to urcite kopa navodov ked pohladas.
Druha moznost je program ako https://play.google.com/store/apps/deta ... lApp&hl=sk
Program presunie data apky na externu SD a na internej na ne necha len odkaz. Nevyhoda vsak je, ze takto presunute apky treba spustat cez tento program.
Prve je changnut internut a externu pamat (obabrat tablet aby si myslel ze externa karta je vlastne interna a pchal data tam). Na XDA ja na to urcite kopa navodov ked pohladas.
Druha moznost je program ako https://play.google.com/store/apps/deta ... lApp&hl=sk
Program presunie data apky na externu SD a na internej na ne necha len odkaz. Nevyhoda vsak je, ze takto presunute apky treba spustat cez tento program.