Chcem kúpiť auto

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
Arkaz
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Chcem kúpiť auto

Príspevok od používateľa Arkaz »

narazal som na to podozrenie ze je to nemecky taxik. vacsinou zadne sedacky su ako nove no tu je vidno ako by sa casto vozili ludia aj vzadu.
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RATZINGER666 »

tak zdvihni telefon a spytaj sa na povod... ale ta farba nie je ani zdaleka kremova, je biela...
robo1152
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa robo1152 »

z darexu by som asi auto nebral, ked som kupoval auto bol som tam pozerať jedneho accorda 2,4 benzin automat, aj keď mal navonok nejake nedostatky ale povedal som si, že skúsim ako natom bude po motorickej stranke, bol som tam cca hodinu a pol pred záverečnou, potom čo som pol hodinku behal okolo auta a nikto si ma nevšimol som išiel za predajcom či by mi ju mohol ukázať zvnútra a či by bola možná prípadne aj jazda... predajca na mňa vybehol, že o hodinku zatvárajú a či mám vážny záujem alebo si to len pozriem, preveziem sa a nakoniec to nezoberiem, lebo nato nemá čas... po tomto som sa otočil... podľa mňa rovnaký bordel ako triAčka akurát tam sú až moc doterní...
Arkaz
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Arkaz »

Tak po mojom dlhom hladani som zatial nic nenasiel. Uz mi po rozume beha zase nieco male ako som mal doteraz (punto) a to konkretne Mercedes A model W168. Rocnik 2000+. Ma niekto skusenosti s tymto autom ? Len benzin 1,4 alebo 1,6 a najlepsie automat (nie poloautomat).
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

len preboha Acko nie, to je najporuchovejsi Mercedes vsetkych cias... a vlastne to ani nie je Mercedes, montovalo sa to v Polsku a s Mercedesom to ma spolocnu akurat hviezdu na kapote...
jozoo
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa jozoo »

Ľudia, nechcem sa Vás nijako dotknúť, ale ja už jednoducho neviem tomu pochopiť, prečo rozmýšľate vždy len o takých autách, ako napr. AUDI, VW, BMW, ŠKODA, SEAT, MERCEDES a neviem ešte aké iné Česko - nemecké limuzíny a pod. , keď predsa sami vieme, že ako je na našom Slovensku dnes veľmi ťažko, čo sa týka po ekonomickej stránke, veď predsa v tomto štáte jeden odrbuje a klame druhé jak sa len dá!!!!

Robte si čo chcete, ale ak Vám môžem poradiť, tak už v žiadnom prípade nepozerajte na také nemecké dristy, ako to tu robíte podľa Vašich uvažovaných linkov, pretože práve takéto autá idú najviac na odbyt, a hlavne tie, čo majú 10 rokov a viac, tak práve tieto už majú každé a jedno auto nielenže pretočené tachometre, ale už dokonca ani podľa servisnej knižky, či technického preukazu ani boh nevie, že odkiaľ to auto v skutočnosti je, a či je naozaj v takom pôvodnom stave, ako sa navonok zdá

Radím Vám, ak chcete mať čo najpodctivejšie auto, tak lepšie bude, keď si utiahnete opasky, a budete radšej pozerať po nejakých malých a lacnejších autách, ako je napr. Fabia, Ibiza a pod., lebo práveže takéto auta majú najmenej stočené km, a neviem aké ešte iné nepravdivé stavy.
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

...zastrel sa, prosime Ta...
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa guess.whoo »

RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

fuuuha, tak toto uz ano... ale je to dovoz, tak nezabudni pripocitat registracny poplatok... a ak ho chces, poponahlaj sa, je to fesak a uz su tam dva navrhy na cenu...kilometre su otazne pri takom aute, ale podla stavu by som mu viac ako 150 000km netipol... takisto by som skontroloval, ci tam nie je druhy lak...
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

no vsak akurat toto, ze je to 96kw tam sa tusim plati 300e ze? keby mal stiahnutych iba tych 60-70k tak pohoda.
Scorpion90
King
King

Príspevok od používateľa Scorpion90 »

Ked som si nastavil na autoscoute podobne parametre ako ma ta Audina hore, tak mi naslo vsetky auta v cenovej hladine 5-6000+. Takze tych stocenych km bude asi kapanek viac. Za 2500-3000 idu A4 s 270-400 000km
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

zeby to bol tiez znova taxik prelakovany? to by dal za to potom okolo 1500-2000? a samotne auto kupil za 500e?
to mi tiez nesedi. jedine ze by mal stocenych tych 200 000+- ale ten interier vyzera byt v spickovom stave
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

scorpion: nemozes, preboha, urcovat najazdene kilometre podla ceny...

guess.whoo: interier vyzera vyborne, to by musel byt komplet vymeneny... okrem toho to vyzera na sukromnu inzerciu... registracny poplatok vychadza na 327e, plus TK, EK, KO a preklady, cca dalsich 300-400e
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

nechcem sa previezt dokopy 280km a zistit, ze je to srot.. do telefonu mi isto nepovie nic konkretne.
stale by to bola ale priliz dobra cena na to, ako to auto vyzera a aku ma vybavu...Bratislavcan co by to siel pozriet? :D
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

ved zavolaj, popytaj sa, dohodni stretnutie, dohodni servis a uvidis... 280km je nic...
jozoo
Zablokovaný
Zablokovaný

Ach jaj, no dobre, keď si nedáte povedať, tak si robte čo chcete, ale nezabúdajte na to, čo som Vám povedal, že 90% týchto áut je len jeden podvod na druhý, ale dobre, tak uvažujte :lol: :D

a prečo??? pretože dnes už aj tie najnovšie autá, ktoré vôbec vyzerajú ako nenápadné a 100% spoľahlivo čisté bez žiadnych špekulantských zlepšovákov môžu v skutočnosti veľmi sklamať!!

Pozrite si radšej ako to v praxi vyzerá:
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

prestan sem pisat kraviny, nikoho to tu nezaujima
jozoo
Zablokovaný
Zablokovaný

RATZINGER666 napísal:prestan sem pisat kraviny, nikoho to tu nezaujima
Už keď chceš nejakú limuzínu, tak radšej uvažuj o nejakých dostupnejších variantách, ako len o dajakých osratých šunkách, napr. si všímaj skôr niečo také, aj keď viem, že limuzína bez turba nie je pravá limuzína: http://skoda-octavia.autobazar.eu/16-cl ... 93161.html

A navyše OCTAVIA to nie je dajaký VW PASSAT, aby silou mocou musela mať práve motor TDi!
Boccaccio
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Boccaccio »

guess.whoo napísal:nechcem sa previezt dokopy 280km a zistit, ze je to srot.. do telefonu mi isto nepovie nic konkretne.
stale by to bola ale priliz dobra cena na to, ako to auto vyzera a aku ma vybavu...Bratislavcan co by to siel pozriet? :D
Ten inzerat je FAKE, fotky nie su ani z BA a ked chcete to auto, tak musite najprv zaplatit a auto vam "poslu". :roll:
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

nj, dalo sa to cakat, moc dobra cena...
Napísať odpoveď