Havaria letu MH17 na Ukrajine

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Gothar
Moderátor
Moderátor
Používateľov profilový obrázok

Re: Havaria letu MH17 na Ukrajine

Príspevok od používateľa Gothar »

xH4wK napísal:No nic, tak som si vylial srdce a dufam, ze si to par z tych <vloz nadavku sem> aj precita.
Precitat si mozu, ale oznacia ta za cloveka s vymytym mozgom od jednej alebo druhej strany :D
Ale k teme a k tomu ako prebieha "vysetrovanie" povstalcov:
http://zpravy.idnes.cz/tela-obeti-ukraj ... anicni_maq
Navzdory uvodnym reciam je evidentne, ze sa snazia zahladit stopy, pripadne na to uplne kaslu. O vysetrovani leteckych nehod a zabezpeceni miesta nehody nemaju ani paru. A navyse cierne skrinky uz zmizli, no vzhladom k priebehu nehody by asi ani nicomu nepomohli. V clanku je dobre spomenute, ze ide hlavne o to, aby sa miesto mohlo poriadne prehladat a keby sa nasiel kusok rakety, tak by to bol rozhodujuci dokaz.
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

KaptMichal napísal:jackb ale netvrdila ukrajina, ze BUK, ktori maju separatisti v rukach je poskodeny? Dalej ak UA mala v danej oblasti tri BUKy z isteho pohladu je vacsia pravdepodobnost, ze to urobili oni, nie? A separatisti vdaka fotke ukoristeneho BUKu im uz viac do karat zahrat nemohli... Nechcem vytvarat predcasne zavery ale zatial mi ako najpravdepodobnejsie moznosti pripadaju dve - bud to urobili separatisti ale omylom, kde potom istu spoluvinu nesie aj ICAO a ukrajinske urady, ze neuzatvorili FIR, alebo maju krv na rukach Ukrajinci, ktori dovody na takyto cin mali.
Pride mi velmi vtipne, ze inokedy sa letecke nestastia vysetruju roky a vcera hodinu-dve po pade lietadla uz vsetky "media" na svete vedeli, ze to urobili proruski separatisti s ukoristenym BUKom.
vzhladom na prorusku orientaciu Slovace by mala byt sprava od ruskej agentury povazovana za slovo Hospodinovo ;) ved kto by veril zido-fastickej junte (ze Porky nie je vojensky dostojnik a vacsina jeho kabinetu tiez nie, internetovym expertom na geopolitiku ani kusticek nevadi. naucili sa nove slovko, aj ked vedia prd makovy co znamena).

ale spat aspon ku pokusu o serioznost: sprava ITAR-TASSu vysla 29.6.. tak isto ako tweeteri rebelov. to ze to oni zmazali, a odstranili aj status o zniceni dalsieho (pravdepodobne ukrajinskeho) lietadla je fishy.
zeby Porosenko nevedel co od dlhej chvile a podla jednej z mnohych fotiek na nete by naplanoval diskreditovanie rebelov?
xH4wK

Príspevok od používateľa xH4wK »

Markoff napísal:m čo to je na aktuality.sk, nejaký zraz rusofilov, alebo čo :D
Ja nedokazem citat tie ich vymysly.. ako tam prekrucaju fakty a oznacuju rusko za tych dobrych a putina dobre ze nie za boha... je mi z toho na grc.
Billy
Star
Star

Príspevok od používateľa Billy »

Markoff napísal:inak ja tiež nechapem čo to je na aktuality.sk, nejaký zraz rusofilov, alebo čo :D
Ale vsak je tam aj zopar anti-rusofilnych ludi, pacia sa mi ako to tym trpakom prorusackym nakladaju.
Waagbistritz69
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Waagbistritz69 »

Z hodnoverného zdroja blízkeho spravodajským službám som sa dozvedel závažnú informáciu, že to lietadlo dal dole Rudolf Vaský pomocou dialkovo riadeného roxoru z ochudobneného uránu.
10509494_716228018424320_7456774685473310362_n.jpg
nová potrava pre konšp. teoretikov, niektorí tomu fakt veria.. lietadlo vraj viezlo už mŕtvych, lebo telá boli vraj bez krvi :roll:

btw a teraz vážne, medzi zosnulými aj dvaja fanúšikovia NUFC na výjazde za svojím klubom :?
10502235_874324942595521_9195550087807731512_n.jpg
deszka3
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa deszka3 »

xH4wK napísal: Ja nedokazem citat tie ich vymysly.. ako tam prekrucaju fakty a oznacuju rusko za tych dobrych a putina dobre ze nie za boha... je mi z toho na grc.
Akurat som cital aktuality a bolo mi zle ako diskuteri zboznuju Rusov a obvinuju USA a UA... Tlak mi asi stupil tak, ako ked citam komentare na Ficovom facebook fan page-i od zaslepenych dochodcov. Tak som prisiel sem precitat nazory normalnych ludi a ako vidim, tak nie som sam, ktory neveri kadejakym konspiracnym teoriam a ma plne zuby tych blbcov na aktualitach a na inych portaloch...
KaptMichal
King
King

Príspevok od používateľa KaptMichal »

zeby Porosenko nevedel co od dlhej chvile a podla jednej z mnohych fotiek na nete by naplanoval diskreditovanie rebelov?
A preco nie? Vo vojne je prave to umenie improvizovat a vyuzit kazdu prilezitost na dosiahnutie svojich planov. Jednoducho mozno cakali na nejaku prilezitost a plan bol uz nahrubo vymysleny... Nevidim v tom ziadny problem.
Este k Porosenkovi - je to az smiesne, cely tento "protest". Zevraj sa zacalo protestovat proti skorumpovanej vlade, ktora bola babkami oligarchov. Odrazu vsak Ukrajincom novy oligarcha a miliardar nevadil a zvolili ho za prezidenta? Srsly? A to ani nechcem hovorit o tom, ako media masirovali ludi obrazkami z plnych futbalovych stadionov, kde porosenko vystupoval, ktore boli v skutocnosti viac ako poloprazdne. Ale uz je na kazdom aby vedel filtrovat informacie.
Tak som prisiel sem precitat nazory normalnych ludi a ako vidim, tak nie som sam, ktory neveri kadejakym konspiracnym teoriam a ma plne zuby tych blbcov na aktualitach a na inych portaloch
Neviem ci nie si nahodou blbec ty, ked kazdu inu ako zapadnu teoriu nazyvas konspiracnou.
butthead
Darca
Darca

Príspevok od používateľa butthead »

21.07.2014, 17:00 - 19:00 relácia: V prvej línii, téma: Záhada letu MH17 /pád Malajzijského lietadla nad Ukrajinou plný otáznikov/, hosť: Ľubomír Krupár – bývalý riaditeľ vojensko-civilného letiska Sliač a zástupca veliteľa – hlavný inžinier tretieho zboru letectva protivzdušnej obrany, moderuje: Boris Koroni slobodnyvysielac.sk
jackb
Redeemer
Redeemer

Havaria letu MH17 na Ukrajine

Ku osobe Porosenka ako oligarchu:
Ja mam za to, ze ho zvolili lebo je tak bohaty, ze ho nikto tak lahko nepodplati. Ma dost svojich prachov na to, aby kradol. Velmi pritiahnute za vlasy: ako Babis v Cechach. Z pozicie miliardara-politika. Nie vodcu statu. To je nieco ine.

BH, kedy sa da cakat v archive?
peter99
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa peter99 »

rusi uz povedali dost zapadu

konecne
xH4wK

Wau, najinteligentnejsi post storocia... peter99

Nevadi.. aj tu na fore sa najdu pro-russia people zjavne

Inak tu je zatial najpravdepodobnejsia verzia relativne dobre zhrnute doterajsie 'fakty'

http://www.businessinsider.com/malaysia ... ign=buffer
hrban
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hrban »

:lol: :lol: :lol:
lol hlavne tá časť, že treba zaškolený tým na to aby zostrelili lietadlo a potom ten koniec, že asi omylom zostrelili :D. kua keď niekto strieľa z takého niečoho, tak kur*a vie rozpoznať civilné lietadlo od armádneho stroja :D
A navyše krásne ako zo všetkého vinia rusko, hlavne začiatok toho všetkého, to, že si ukrajina nevedela poradiť s protestami nemá s ruskom nič spoločné, rusi to len urýchlili, pichli do osieho hniezda, ale skôr či neskôr by sa tá ukrajina i tak rozpadla. Ja neviem prečo niekto sympatizuje buď s jedným alebo s druhým. doje*** to ako rusi, tak aj američania, aj EU, aj Ukrajina. Teda hlavne ukrajina, že si nevedela dať rady s protestmi a riešili to hneď tvrdým potlačovaním a ''oddelenie'' sa od ruska. A dobre vedeli, že východ ukrajiny je pro-ruský a že sa im to kur*a nebude páčiť...Ale mali to mať, teraz sú v sračkách, z ktorých sa bez pomoci nevyhrabú.
peter99
Zablokovaný
Zablokovaný

co najingeligenejsi post?? zapad s ruskom aj vychodom vydrbaval a teraz im to vracaju.
Steju
King
King

Príspevok od používateľa Steju »

hrban napísal::lol: :lol: :lol:
lol hlavne tá časť, že treba zaškolený tým na to aby zostrelili lietadlo a potom ten koniec, že asi omylom zostrelili :D. kua keď niekto strieľa z takého niečoho, tak kur*a vie rozpoznať civilné lietadlo od armádneho stroja :D
ú.
Vidím že ty si tiež jeden zo shootyho obrázku... Ale nie, ty určite vieš ako vyzerá prehľadový radar v TELARe 9K37 a ako vyzerajú signály na jeho planžete a samozrejme vieš o IFF a ADS-B odpovedačoch...

Inak povedané pre partiu pochybne vycvičených vodkou posilnených žoldnierov by takýto omyl vôbec nebol nereálny.
xH4wK

hrban napísal::lol: :lol: :lol:
A navyše krásne ako zo všetkého vinia rusko, hlavne začiatok toho všetkého, to, že si ukrajina nevedela poradiť s protestami nemá s ruskom nič spoločné, rusi to len urýchlili, pichli do osieho hniezda, ale skôr či neskôr by sa tá ukrajina i tak rozpadla. Ja neviem prečo niekto sympatizuje buď s jedným alebo s druhým. doje*** to ako rusi, tak aj američania, aj EU, aj Ukrajina. Teda hlavne ukrajina, že si nevedela dať rady s protestmi a riešili to hneď tvrdým potlačovaním a ''oddelenie'' sa od ruska. A dobre vedeli, že východ ukrajiny je pro-ruský a že sa im to kur*a nebude páčiť...Ale mali to mať, teraz sú v sračkách, z ktorých sa bez pomoci nevyhrabú.
hrban ... ze k*rva vie rozpoznat ? Podla coho to usudzujes ?
To zariadenie nema ziaden zoom ze vidis ake lietadlo tam je.. ani nevie samo o sebe ziskat ziadne extra data, ak nema podporu od nejakeho radaroveho systemu tak nevidis prd, 'vidis' len ze tam nieco je.. takze ano je celkom realna pravdepodobnost (vzhladom na to, ze separatisti nemaju pristup k nejakym riadnym radarovym systemom), ze ho zostrelili nestastnou 'nahodou' ked si mysleli, ze strielaju po ukrajinskom vojenskom lietadle.
Zodpovednost za tento incident samozrejme nesie strana ktora ich zbrojila..
Je to ako ked das dietatu pistol.
jackb
Redeemer
Redeemer

xH4wK, suhlasim

hrban, nevedela si poradit s protestami? v mojej dimenzii prave majdanisti vyhrali. ci?

petrik, ty si na profesuru z geopolitiky ;)
vladenko007
VIP
VIP

Príspevok od používateľa vladenko007 »

To zariadenie nema ziaden zoom ze vidis ake lietadlo tam je.. ani nevie samo o sebe ziskat ziadne extra data, ak nema podporu od nejakeho radaroveho systemu tak nevidis prd, 'vidis' len ze tam nieco je.. takze ano je celkom realna pravdepodobnost (vzhladom na to, ze separatisti nemaju pristup k nejakym riadnym radarovym systemom), ze ho zostrelili nestastnou 'nahodou' ked si mysleli, ze strielaju po ukrajinskom vojenskom lietadle.
http://www.ta3.com/clanok/1043856/host- ... emoch.html

9:30 sekunda ten expert vraví že to má rozpoznávanie či sa jedná o priateľa alebo nepriateľa. Tiež to musí mať veliteľské vozidlo. A vraj zaškolenie nieje tak jednoduché na to aby si s toho barz kto strieľal.
peter99
Zablokovaný
Zablokovaný

neni som, geo stvorka :D ale vyznam sa do toho a hovorim ze rusko je dobra krajina, ne ako usa svine
jackb
Redeemer
Redeemer

vladenko007 napísal:
http://www.ta3.com/clanok/1043856/host- ... emoch.html

9:30 sekunda ten expert vraví že to má rozpoznávanie či sa jedná o priateľa alebo nepriateľa. Tiež to musí mať veliteľské vozidlo. A vraj zaškolenie nieje tak jednoduché na to aby si s toho barz kto strieľal.
mozno aj bez velitelskeho by to slo, ale to radarove tam musi byt. a to su uz dve vozidla na ukradnutie. skoda, ze ITER-TASS bola 29.6. skupa na slovo o tom, ci ukradli cely, alebo aspon dvojtretinovy set vozideil, alebo len nosic a radarove udaje musel poskytnut niekto iny...
o posadke som tu uz polemizoval... ale napadlo mi, ci ludia ktori na vojne u "mrakoj..ov" teda u protileteckych jednotiek by aj dlllho po vojencine boli schopni obsluhy.
Noobsz DJ
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Noobsz DJ »

peter99 ty tu píšeš, že sa vyznáš a že Rusko je dobrá krajina? Ty si kde na takýto blud prišiel? Žil si tam niekedy? Máš tam niekoho? Ja som tam nežil, no mám kamaráta, ktorý pochádza z Ruska a momentálne žije v meste UFA. A to všetko čo mi porozprával sa v žiadnej dobrej krajine nemôže diať. Tak si láskavo odpusti tie tvoje chytré poznámky, ako sa vyznáš a neviem čo ďalej. Podľa tvojho vyjadrovania a biednej gramatiky usudzujem, že si len nejaký šušňák.
Napísať odpoveď