SSD vs. starší PC
-
Daniel9911
Professional
SSD vs. starší PC
Ahojte kúpil som si včera SSD Kingston V300 do staršieho PC sice sa mi to zdá byť rýchlejšie win startup trvá 24 sekúnd len sa chcem spýtať či sa nedá ešte zrýchliť ?. Moja zostava je : AMD Athlon X2 6000 + Dual Core 3.01Ghz ,, 4 GB Ram Corsair 800Mhz,,MSI K9N SLI , Palit Geforce 9800 GT 512 MB, 256 bit. 1x Kingston V300 , 1x Seagate Barracuda 1 TB 7200.12. Ssd mam v prvom slote Sata 0, a nikde som nenašiel Ahaci mode asi mam starší PC.
Re: SSD vs. starší PC
Co s AHCI? To je len o rozpoznani, tj. emulacia ata/sata portu. Zbytocna investicia ssd do takeho pc.
-
Daniel9911
Professional
zbytočne či nie pokazil sa mi systémový disk tak som kupil SSD.
Čistý Win8 bez servis packu štartuje do 8 sekúnd
Len pochybujem , že existujú ovládače pre tvoju dosku , ale skúsiť to môžeš
Len pochybujem , že existujú ovládače pre tvoju dosku , ale skúsiť to môžeš
Ovladace pre jeho dosku niesu potrebne kedze W8 ma v sebe integrovane ms_sata driver ktori funguje s ssd lepsie ako ten ofiko od amd
Ja som myslel hlavne pre čipset , zvuk a sieťovku. Ak ich Win8 nemá v sebe , tak asi smola ...
Už pre Vistu a Windows 7 sú s tímto Nvidia čipsetom 570 SLI obrovské problémy , pretože neexistujú všetky ovládače , napr. na sieťovú kartu atď. Pochybujem , že na Win8 to bude lepšie
Už pre Vistu a Windows 7 sú s tímto Nvidia čipsetom 570 SLI obrovské problémy , pretože neexistujú všetky ovládače , napr. na sieťovú kartu atď. Pochybujem , že na Win8 to bude lepšie
u amd chipsetov sa ovladac chipsetu nestahuje, stahuje sa iba radic sata a usb filter ktori imho netreba
zvuk by mal ist a lan tiez, w8 pridal kopu 3rd driverov napr od realteku
Je tam NVIDIA čipsetpeter99 napísal:u amd chipsetov sa ovladac chipsetu nestahuje, stahuje sa iba radic sata a usb filter ktori imho netreba