Havaria letu MH17 na Ukrajine
-
xH4wK
Re: Havaria letu MH17 na Ukrajine
Krajina ktora zautoci na suverennost inej krajiny a podporuje a zbroji separatistov podla mna nie je dobra krajina.
-
vladenko007
VIP
Ja neviem čo si mám o tomto všetkom myslieť. Ten expert aj na záver povedal že najväčší prospech by s toho mala Ukrajina. Vysvetlil aj prečo. Putin je skúsený politik na takéto niečo by určite súhlas nedal. Ale stále mi nejde do hlavy prečo bolo lietadlo navedené presne nad dá sa povedať nad BUK.
Ten kto naviedol takto lietadlo musel podľa mňa dostať k tomuto rozkaz. Ak sa nemýlim tak presne tieto lety nelietajú presne nad tým územím ale sú malinko odklonené.
Ten kto naviedol takto lietadlo musel podľa mňa dostať k tomuto rozkaz. Ak sa nemýlim tak presne tieto lety nelietajú presne nad tým územím ale sú malinko odklonené.
Putin by si určite už nechcel viac špiniť svoje meno keď je cely svet proti nemu nedáva mi to zmysel to už je len pokus doraziť ho....
-
xH4wK
Nie je pravda, zeby dany let mal nejaky specialny letovy plan alebo letel inak ako by mal...
pre priklad:
PS: Mne sa normalne zda, ze tych pro-russia diskuterov si rusi normalne platia...
pre priklad:
PS: Mne sa normalne zda, ze tych pro-russia diskuterov si rusi normalne platia...
- Prílohy
-
- _76348118_ukraine_flight_paths_624[1].gif
- (38.38 KiB) 344 stiahnutí
mame tu aj mapku a v tom spiknuti by muselo byt aj proamercike polsko, lebo ten manever urobil kapitan MH17 uz na strednym Polskom.
A tiez podla fightradaru sa veselo lieta nad severnym Irakom, ktory je kalifatny, nad Syriou a aj napriek ofenzivy v Gaze aj do Telavivu, ktory by bol pre pripadny palestinsky BUK v zone dostrelu.
Moj osobny nazor je, ze nad tymito zonami sa lietat moze preto, lebo sa nepredpoklada, ze okrem rucnych Igiel, ci americkych naprotivkov, ktore sluzia proti nizkoletiacim cielom, by mali ozbrojenci pristup ku sofistikovanej technike s velkym vyskovym dostupom akou BUK je.
A tiez podla fightradaru sa veselo lieta nad severnym Irakom, ktory je kalifatny, nad Syriou a aj napriek ofenzivy v Gaze aj do Telavivu, ktory by bol pre pripadny palestinsky BUK v zone dostrelu.
Moj osobny nazor je, ze nad tymito zonami sa lietat moze preto, lebo sa nepredpoklada, ze okrem rucnych Igiel, ci americkych naprotivkov, ktore sluzia proti nizkoletiacim cielom, by mali ozbrojenci pristup ku sofistikovanej technike s velkym vyskovym dostupom akou BUK je.
Nie som az taky expert na taketo zbrojne systemy, ale myslim ze bez velitelskeho by to neslo. Velitelske vozidlo vyhodnocuje data z radaru a vybera, na ktory ciel sa vlastne bude palit. Cize museli by mat vsetky tieto tri vozidla. Niekde som sa takisto docital, aj ked to ako lajk nemozem potvrdit, ze vsetky tie zabery vozidla/vozidiel zo systemu BUK, ktore zverejnili povstalci, alebo ktore sa objavili ako video po pade MH17 su zabery len dobijacieho vozidla. Tj. vozidla ktore zabezpecuje prepravu dodatocnej municie, nahradnych dielov a podobne. Zabery ostatnych vozidiel zatial nikto nezverejnil.jackb napísal: mozno aj bez velitelskeho by to slo, ale to radarove tam musi byt. a to su uz dve vozidla na ukradnutie. skoda, ze ITER-TASS bola 29.6. skupa na slovo o tom, ci ukradli cely, alebo aspon dvojtretinovy set vozideil, alebo len nosic a radarove udaje musel poskytnut niekto iny...
o posadke som tu uz polemizoval... ale napadlo mi, ci ludia ktori na vojne u "mrakoj..ov" teda u protileteckych jednotiek by aj dlllho po vojencine boli schopni obsluhy.
Mne sa zas zda ze niekto si tu zas plati druhu stranu...xH4wK napísal:PS: Mne sa normalne zda, ze tych pro-russia diskuterov si rusi normalne platia...
-
xH4wK
Mna platia Nemci, neviem kto plati teba.
Nazor si robim podla dostupnych faktov, nie podla emocii alebo trendov, pripadne aby som vyzeral ze viem nieco viac ako ostatni.. konspiracie mi preto vacsinou nedavaju zmysel a ignorujem ich.
Nazor si robim podla dostupnych faktov, nie podla emocii alebo trendov, pripadne aby som vyzeral ze viem nieco viac ako ostatni.. konspiracie mi preto vacsinou nedavaju zmysel a ignorujem ich.
Pre mna je konspiracia obvinovat z toho rusov.
z tej tweeterovej fotky to moze byt luncher so zabudovanym radarom...eMPiko napísal: Nie som az taky expert na taketo zbrojne systemy, ale myslim ze bez velitelskeho by to neslo. Velitelske vozidlo vyhodnocuje data z radaru a vybera, na ktory ciel sa vlastne bude palit. Cize museli by mat vsetky tieto tri vozidla. Niekde som sa takisto docital, aj ked to ako lajk nemozem potvrdit, ze vsetky tie zabery vozidla/vozidiel zo systemu BUK, ktore zverejnili povstalci, alebo ktore sa objavili ako video po pade MH17 su zabery len dobijacieho vozidla. Tj. vozidla ktore zabezpecuje prepravu dodatocnej municie, nahradnych dielov a podobne. Zabery ostatnych vozidiel zatial nikto nezverejnil.
a to vyhodnotenie... prave to by byt ani nemuselo. ak tam naozaj bol transportny let UA armady, tak mozno stacil len navadzac, ktory videl nizkoletiaci ciel a ten v 10km nie... ale su to moje osobne laicke spekulacie. fakt som zvedavy, co na to povedia v tom vysielaci zajtra...
wladas, ja som im dal asi zle cislo uctu. este ani šekel mi Mojše neposlal
-
xH4wK
Kludne si ver comu len chces.. ja riesim povacsine fakty, ty si ries pre mna za mna 'bozie cesty su nevyspytatelne'wladas napísal:Pre mna je konspiracia obvinovat z toho rusov.
-Rusi zacali konflikt v Kryme
-Rusi zbroja separatistov a udrzuju konflikt nadalej
-Rusi dodali BUK a zaskolili separatistov v jeho pouzivani
-Separatisti upratuju dokazy a tela z miesta dopadu..
Podla poslednych informacii je najvacsia pravdepodobnost, ze separatisti zostrelili MH17 v domneni, ze strielaju na Ukrajinske lietadlo..
Vzhladom na to, aki aktivny boli separatisti na socialnych sietach vobec by som sa nedivil keby strielali len tak aby co najrychlejsie mali dalsi 'zasah' ktorym by sa mohli pochvalit..
Kto je zodpovedny ak da malemu dietatu pistol a dieta niekoho zastreli..
Tot je moj nazor.
tak obyvatelia byvšijeho Sajuzu su velki konspiratoriwladas napísal:Pre mna je konspiracia obvinovat z toho rusov.
vot februarova verzia oblubeneho obrazku, ale vo verii ako ju zdielala kamaratka z Azerabajdzanu
http://www.hojko.com/download/file.php? ... 613821.jpg
-
Waagbistritz69
King
- Kontaktovať používateľa:
http://www.blisty.cz/art/73090.htmlxH4wK napísal:Mne sa normalne zda, ze tych pro-russia diskuterov si rusi normalne platia...
xH4wK: Tak da sa diskutovat ci to boli Rusi co zacali konflikt na Ukrajine.. Ukrajina je resp. bola jednym z hlavnych spojencov Ruska, nehovoriac o tom ze Rusko sa prave chystalo zapojit Ukrajinu do Euroazijskej unie - ked tu zrazu cistou nahodou pride ponuka z EU o blizsej spolupraci. Ak by sa konali volby a tam by sa zvolilo, ze chcu prozapadnu vladu - nepoviem ani slovo.. Lenze na majdane sa NASILIM dostala urcita skupina ludi k moci, nebola demokraticky zvolena - a s tym sa mali akoze proruski Ukrajinci a Rusi zmierit? Ak by ich aspon zapad ostro kritizoval a nenazyval bojovnikmi za demokraciu a podobne nezmysly, ktore si dnesna mladez len precita v novinach a okamzite privlastni, tiez som ticho.. Lenze zapad majdan skor podporil a urychlil nasilny prevrat. A ak niekto zaseje vietor, musi ratat s tym, ze zozne burku..
Inak vsetci, ktori sa tak radi vyjadrujete ku "konspiracnym teoriam rusofylov" - ste dost odveci.. Sami musite uznat, ze zostrelenie civilneho lietadla ci uz Rusmi alebo separatistami je z ich strany nelogicke a je uplne pochopitelne ze sa diskutuje aj o moznosti ze to spravila UA. Ak by aj nemali zariadenie na rozpoznanie nepriatela - uz len z charakteristiky letu ziska co i len trochu skusenejsi vojak (a tam musel byt niekto poriadne vycviceny) podozrenie, ze zrejme ide o civilne lietadlo.. Hlavne ak nemanevruje, a to ani pri zameriavani. Tym nevravim ze to nemohli byt separatisti, ale len to, ze precitat si noviny a okamzite robit zavery podla toho co sa v nich popise a este urazat ludi, ktori maju inu teoriu je trapne.
Inak vsetci, ktori sa tak radi vyjadrujete ku "konspiracnym teoriam rusofylov" - ste dost odveci.. Sami musite uznat, ze zostrelenie civilneho lietadla ci uz Rusmi alebo separatistami je z ich strany nelogicke a je uplne pochopitelne ze sa diskutuje aj o moznosti ze to spravila UA. Ak by aj nemali zariadenie na rozpoznanie nepriatela - uz len z charakteristiky letu ziska co i len trochu skusenejsi vojak (a tam musel byt niekto poriadne vycviceny) podozrenie, ze zrejme ide o civilne lietadlo.. Hlavne ak nemanevruje, a to ani pri zameriavani. Tym nevravim ze to nemohli byt separatisti, ale len to, ze precitat si noviny a okamzite robit zavery podla toho co sa v nich popise a este urazat ludi, ktori maju inu teoriu je trapne.
To je prvotná príčina všetkých týchto problémov. Som zvedavý keby sa niečo takéto udialo v Bratislave , že ako by sa to páčilo mnohým diskutujúcim ... Čo to má spoločné s demokraciou ?na majdane sa NASILIM dostala urcita skupina ludi k moci, nebola demokraticky zvolena
Ja napríklad ľavicu nemusím , a čo mám teraz ísť do Bratislavy hádzať molotovove koktejly pred Úrad vlády ?
lenze on Viki zmenil svoj postoj ku integracii z nicoho nic. O tom bol euromajdan. A az na vychod Ukrajiny a Krym nebolo vela ludi favorizujucich rusku orientaciu krajiny pred 7 rokmi aj pred tym. S jednym takym som sa mal cest rozpravat.L.O.L. napísal:xH4wK: Tak da sa diskutovat ci to boli Rusi co zacali konflikt na Ukrajine.. Ukrajina je resp. bola jednym z hlavnych spojencov Ruska, nehovoriac o tom ze Rusko sa prave chystalo zapojit Ukrajinu do Euroazijskej unie - ked tu zrazu cistou nahodou pride ponuka z EU o blizsej spolupraci. Ak by sa konali volby a tam by sa zvolilo, ze chcu prozapadnu vladu - nepoviem ani slovo.. Lenze na majdane sa NASILIM dostala urcita skupina ludi k moci, nebola demokraticky zvolena - a s tym sa mali akoze proruski Ukrajinci a Rusi zmierit? Ak by ich aspon zapad ostro kritizoval a nenazyval bojovnikmi za demokraciu a podobne nezmysly, ktore si dnesna mladez len precita v novinach a okamzite privlastni, tiez som ticho.. Lenze zapad majdan skor podporil a urychlil nasilny prevrat. A ak niekto zaseje vietor, musi ratat s tym, ze zozne burku..
hras vela hier, a americke filmy tiez niesu dobry zdroj informacii, kamarat. ako povedal pre TA3 odbornik na SAM, pilot civilneho letu nema signalizaciu "nepriatel-priatel", teda netusi ci ho zamerali.Hlavne ak nemanevruje, a to ani pri zameriavani.
//ano, moja chyba nedoruzmenie. ospravedlnujem sa
a ci je to trapne, alebo nie... ked to robia proruski diskuteri, tak je to fajn? ked toho rocna Pohoda bola podla nich zido-fasisticka a arcibiskup Bezak bol podla nich najvacsi zido-fasista? to je uplne spravne?
-
vladenko007
VIP
Otázka pre ľudí ktorý zdieľajú názor západu a USA.
Ide USA a EU čo sa týka Ukrajiny o prírodné zdroje a strategické miesto čo sa týka Ruských hraníc, alebo im ide o blaho Ukrajinského ľudu?
Ide USA a EU čo sa týka Ukrajiny o prírodné zdroje a strategické miesto čo sa týka Ruských hraníc, alebo im ide o blaho Ukrajinského ľudu?
@jackb: Nehram vela hier kamarat. Civilne lietadla sice maju iba transponder a nerozoznaju, ci su zameriavane, lenze vojenske to rozoznaju, a ked lietadlo pri zameriavani nemanevruje vznika podozrenie, ze je civilne. To ty si ma zle pochopil
-
hrban
Addict
- Kontaktovať používateľa:
@xH4wK: hej hej a odvolávaš sa na ten článok, ktorý písal nejaký, no ako to povedať, keby som zjedol písmenkovú polievku, tak by som vysral lepší článok ako ten dotyčný... ako neurážam fakty, ale text nemá ani hlavy ani päty, absolútne žiaden sled, len trieska od buka do buka, pripadá mi to ako by to písal niekto na základnej, resp niekto so skončeným len základným vzdelaním a nejakou učňovkou. Celá štylistika oničom. Žiadne naväzovanie predchádzajúceho odseku na ďalší...
Ako rád by som si prečítal nejaký poriadny článok, čo podporuje tvoju ideológiu ale henten, čo si postol, to isto nie je.
//autoeditácia príspevku (20 Júl 2014, 23:17)
//autoeditácia príspevku (20 Júl 2014, 23:32)
A aby som trošku objasnil situáciu na ukrajine a zlyhanie vlády. Tak si predstavte juh slovenska, početná maďarská menšina (to si predstavovať netreba, to tak je) a teraz by slovenská vláda niečím poriadne nasrala týchto maďaro-slovákov. A predstavme si, že maďarsko má armádu nezrovnateľnú so slovenskom. A slovenská vláda by s maďarskom odmietala akokoľvek komunikovať o probléme a sťažnostiach maďarskej menšiny. Dopadli by sme rovnako ako ukrajina, presne rovnaký scenár. A koho by sme potom mali obvyňovať ? Maďarov, že chránia záujmi ''svojich'' žijúcich na našom území, alebo vládu, ktorá ich nasrala a neriešila problém len to chceli silou utlačiť?
Btw ono pred tými demonštráciami ''ala molotov'' boli nepokoje bez násilia, len to nik nemedializoval lebo nič neobviklé, až kým sa nezačalo strieľať. A vtedy sa vynorili médiá a takí šašovia-politológovia/psychológovia ako vy, čo majú vo veciach ''jasno''.
Ako rád by som si prečítal nejaký poriadny článok, čo podporuje tvoju ideológiu ale henten, čo si postol, to isto nie je.
//autoeditácia príspevku (20 Júl 2014, 23:17)
ešte si dovolím citovať. Ono si to predstavuješ nejako jednoducho. Asi hráš veľa BF4. Ak niekto strieľal z BUK-u tak to bol kur*a profesionál o on hneď vie, že sa jedná o civilné lietadlo, to nie je, že pravé tlačítko na myške, zamieri, strelí po guličke na radari. Ešte raz strieľal niekto, kto mal vojenský výcvik a to nie len tak hocjaký a ten mal jasno čo letí.xH4wK napísal: hrban ... ze k*rva vie rozpoznat ? Podla coho to usudzujes ?
To zariadenie nema ziaden zoom ze vidis ake lietadlo tam je.. ani nevie samo o sebe ziskat ziadne extra data, ak nema podporu od nejakeho radaroveho systemu tak nevidis prd, 'vidis' len ze tam nieco je.. takze ano je celkom realna pravdepodobnost (vzhladom na to, ze separatisti nemaju pristup k nejakym riadnym radarovym systemom), ze ho zostrelili nestastnou 'nahodou' ked si mysleli, ze strielaju po ukrajinskom vojenskom lietadle.
Zodpovednost za tento incident samozrejme nesie strana ktora ich zbrojila..
Je to ako ked das dietatu pistol.
//autoeditácia príspevku (20 Júl 2014, 23:32)
A aby som trošku objasnil situáciu na ukrajine a zlyhanie vlády. Tak si predstavte juh slovenska, početná maďarská menšina (to si predstavovať netreba, to tak je) a teraz by slovenská vláda niečím poriadne nasrala týchto maďaro-slovákov. A predstavme si, že maďarsko má armádu nezrovnateľnú so slovenskom. A slovenská vláda by s maďarskom odmietala akokoľvek komunikovať o probléme a sťažnostiach maďarskej menšiny. Dopadli by sme rovnako ako ukrajina, presne rovnaký scenár. A koho by sme potom mali obvyňovať ? Maďarov, že chránia záujmi ''svojich'' žijúcich na našom území, alebo vládu, ktorá ich nasrala a neriešila problém len to chceli silou utlačiť?
Btw ono pred tými demonštráciami ''ala molotov'' boli nepokoje bez násilia, len to nik nemedializoval lebo nič neobviklé, až kým sa nezačalo strieľať. A vtedy sa vynorili médiá a takí šašovia-politológovia/psychológovia ako vy, čo majú vo veciach ''jasno''.
Čo s tým ma USA? Ide o to že Ukrajinci už nechcú byť závislí od Ruska, ale chcu byť súčasťou EU. Za všetkým treba hľadať USA a židov?vladenko007 napísal:Otázka pre ľudí ktorý zdieľajú názor západu a USA.