Havaria letu MH17 na Ukrajine
Re: Havaria letu MH17 na Ukrajine
pre mňa je veľmi zaujímave to sledovať - ako sa politici/média vyjadrujú proti povstalcom a Rusku
nebol zverejnený žiaden hodnoverný dôkaz ktorý by usvedčoval niektorú zo strán ale keby Obama, Kerry alebo iný pro západne orientovaní politici/média boli sudcami - uznali by aj teraz Rusko/Putina - vinných za túto haváriu
brainwashing ako vidím prebehol aj u niektorých na tomto fóre.. ej dlho som tu nebol a ani som sem nemal chodiť..
nebol zverejnený žiaden hodnoverný dôkaz ktorý by usvedčoval niektorú zo strán ale keby Obama, Kerry alebo iný pro západne orientovaní politici/média boli sudcami - uznali by aj teraz Rusko/Putina - vinných za túto haváriu
brainwashing ako vidím prebehol aj u niektorých na tomto fóre.. ej dlho som tu nebol a ani som sem nemal chodiť..
presne tak. Polka Ukrajiny este ani pred 100 rokmi nebola ruska. Tri roky po prvej vojne, bola v ramci Obcianskej vojny samostatna. Teda az na nemeckych vojakov v Kijeve a tak podobne. Ale nebola ruska. A pod Sajuzom boli Ukrajinci trnov v pate Moskve a dost velkym, ked ich zdecimovala Holodomorom. Snahy o samostatnost sa prejavili aj pocas druhej vojny, ked sa Ukrajinci pridavali na stranu Wermachtu. A aj sklonovani Benderovci boli ukrajinski nacionalisti. O represiach Staninom po vojne nemam znamost, ale asi nevladne nadsenie ani za Cernobyl, co bola politicka vina. A po pade Sajuzu? Sa striedaju dosadene proruske vlady, potlacaju sa prava, travia sa predstavitelia opozicie... aj bez Rotshielda by mali byt Ukrajinci nasrati na Moskvu a vsetko proruske a to poriadne.Markoff napísal: Čo s tým ma USA? Ide o to že Ukrajinci už nechcú byť závislí od Ruska, ale chcu byť súčasťou EU. Za všetkým treba hľadať USA a židov?
Stilo, presne tak. Vsetci co nefavorizujeme Putina mame v hlavach nasrate. To nam uz povedali pred tebou. Ale dakujem, ze si to aspon mne pripomenul
Stilo, presne tak. Vsetci co nefavorizujeme Putina mame v hlavach nasrate. To nam uz povedali pred tebou. Ale dakujem, ze si to aspon mne pripomenul
chcu-nechcu, buduMarkoff napísal:Čo s tým ma USA? Ide o to že Ukrajinci už nechcú byť závislí od Ruska, ale chcu byť súčasťou EU. Za všetkým treba hľadať USA a židov?
tak isto ako cely stred a vychod Europy
zaujimava debata, typicka USA vs. RF, hlavne by sme si mali uvedomit, ze pri konflikte zomieraju ludia, predstavujete si vobec, ze by ste niekto bol zijuci na vychode ukrajiny, bez ohladu na narodnost ?
kto tu za posledne storocie podnecuje vojny ? kto sa najradsej miesa do konfrontacii ? komu toto cele vyhovuje ? kto slubil po pade zeleznej opony, ze sa NATO nebude rozsirovat na vychod ?
Rusko uz nieje taka velmoc ako Sovietsky zvaz, moc si vyskakovat nemozu dovolit, takze moj nazor je, ze ti separatisti to lietadlo nezostrelili. Nemal by Zapad hodnovernejsie dokazy ? Nie je uz dnesna technologia na tak vyspelej urovni, ze by dokazala odfotit a odkamerovat takmer vsetko z kozmu ?
kto tu za posledne storocie podnecuje vojny ? kto sa najradsej miesa do konfrontacii ? komu toto cele vyhovuje ? kto slubil po pade zeleznej opony, ze sa NATO nebude rozsirovat na vychod ?
Rusko uz nieje taka velmoc ako Sovietsky zvaz, moc si vyskakovat nemozu dovolit, takze moj nazor je, ze ti separatisti to lietadlo nezostrelili. Nemal by Zapad hodnovernejsie dokazy ? Nie je uz dnesna technologia na tak vyspelej urovni, ze by dokazala odfotit a odkamerovat takmer vsetko z kozmu ?
Srbskobutthead napísal: kto tu za posledne storocie podnecuje vojny ?
-
xH4wK
Ty si sa teraz zobudil ? Videl si v poslednych dnoch clanky kde su zverejnene videa a fotografie ako zdrha BUK naspat do ruska ?butthead napísal:zaujimava debata, typicka USA vs. RF, hlavne by sme si mali uvedomit, ze pri konflikte zomieraju ludia, predstavujete si vobec, ze by ste niekto bol zijuci na vychode ukrajiny, bez ohladu na narodnost ?
Mozno by bol cely incident aj lepsie vysetreny, keby tam separatisti necistili miesto dopadu a dovolili vysetrovatelom plny pristup
Myslis si, ze ak by boli nevinni tak by sa spravali takto ?
Niektori tuna ste tak zaslepeny ze to az nie je mozne.. mne ide niekto povedat ze mam v hlave nasrane a potom sem postuju jednovetove prispevky bez hlavy a pety.
Na margo prispevkov o tom, ze ukrajina a EU ... tie protesty po celej ukrajine boli kvoli tomu, ze LUDIA v ukrajine CHCU do EU, myslim, ze co sa tyka demokracie tak to je jasny dokaz o tom, ako to oni citia... nie ?
Rusom sa to nepaci, zautocili na krym, podporuju separatistov a tvaria sa ze nic.. a vy im to aj z navijakom pekne papkate.
Ako ceresnicka na torte bol clanok o tom, ze ruska novinarka resignovala pretoze odmietla sirit klamstva a prekrucanie faktov vi ch televizii..
...
TO je ako podla teba normalne ? Vola sa to mensina kvoli tomu, ze je mensinova, to jest nema volebnu vacsinu, v demokracii snad vies co znamena mensina a vacsina.hrban napísal:Tak si predstavte juh slovenska, početná maďarská menšina (to si predstavovať netreba, to tak je) a teraz by slovenská vláda niečím poriadne nasrala týchto maďaro-slovákov. A predstavme si, že maďarsko má armádu nezrovnateľnú so slovenskom. A slovenská vláda by s maďarskom odmietala akokoľvek komunikovať o probléme a sťažnostiach maďarskej menšiny. Dopadli by sme rovnako ako ukrajina, presne rovnaký scenár. A koho by sme potom mali obvyňovať ? Maďarov, že chránia záujmi ''svojich'' žijúcich na našom území, alebo vládu, ktorá ich nasrala a neriešila problém len to chceli silou utlačiť?
Btw ono pred tými demonštráciami ''ala molotov'' boli nepokoje bez násilia, len to nik nemedializoval lebo nič neobviklé, až kým sa nezačalo strieľať. A vtedy sa vynorili médiá a takí šašovia-politológovia/psychológovia ako vy, čo majú vo veciach ''jasno''.
Madarsko by nemalo ziadne pravo zasahovat do celistvosti SLovenskej republiky, to je vyslovene vojnovy cin.
Ak Tebe pride nieco take normalne .. tak asi nebudes velmi pri zmysloch.
Taktiez faktom ostava, ze ruskej mensine na vychode ukrajiny nikto neublizil.. a protesty boli proti ukrajinskej vlade a ich postoju voci EU.
Ak myslis clanok na business insider tak ten clanok je obycajne zhrnutie doterajsich faktov.. to je jeho ucelom. Musis byt riadny expert na anglictinu ak vies posudit taketo veci.hrban napísal:@xH4wK: hej hej a odvolávaš sa na ten článok, ktorý písal nejaký, no ako to povedať, keby som zjedol písmenkovú polievku, tak by som vysral lepší článok ako ten dotyčný...
Ja som sa snazil velmi laicky poukazat na to, ze BUK bez podpory/treningu nie je schopny rozoznavat ciele s takou urcitostou, ale prosim, tymto stylom dokazujes, ze mas len velmi povrchne a jednoduche myslenie, hlavne ma zaraza ako suverenne veris v to, ze separatisti su vysoko specializovany a trenovany na zariadenia ako BUK ktore prvy krat v zivote videli nedavno ked im ich rusko dodalo.hrban napísal: ešte si dovolím citovať. Ono si to predstavuješ nejako jednoducho. Asi hráš veľa BF4. Ak niekto strieľal z BUK-u tak to bol kur*a profesionál o on hneď vie, že sa jedná o civilné lietadlo, to nie je, že pravé tlačítko na myške, zamieri, strelí po guličke na radari. Ešte raz strieľal niekto, kto mal vojenský výcvik a to nie len tak hocjaký a ten mal jasno čo letí.
-
KaptMichal
King
xhawk - takze est epovedz, ze existoval live prenos z toho ako Rusi balia BUK a beru si ho naspat... Autogramy vojaci nerozdavali?
Na margo protestov neviem ci je vhodne hadzat molotovy na policajtov.. A preco boli Syrski povstalci na Majdane a tam protestovali? Nepis o zaslepenosti, ked si sam zaslepeny az-az. V avatare mas AH-1 a ides sa hrat, ze nekopes za USA?
Vidis ten konflikt nejako jednostranne - chudaci ludia chceli "demokraciu" tak zacali kvetinkami protestovat a potom prisiel Janukovyc a ten ich dal vystrielat. No a spasonosna USA a NATO tam robi len dobre na cele s CIA. Si uvedom, ze Ukrajina nie je Senec ani Michalovce ale obrovska krajina, kde je vela pro-rusky orientovanych ludi, ktorym vyvrazdili rodiny, niektori z nich bojovali v Afganistane a teraz tam zuri realna vojna. Len prozapadne orientovane media ukazuju vela veci inak. Tak ako aj ruske. Ale realita je taka, ze na Ukrajine je strasne vela prorusky orientovanych ludi, ktori jendoducho nesympatizuju s porosenkom a zapadom - boli by sprosti keby sympatizovali. A ak Rusi podporuju vojensky separatistov, tak na tom nevidim nic nelogicke. Vojnu moze momentlane ukoncit jedine Porosenko a zapad Ukrajiny, ktory vsak pre mier nic nerobia.
Na margo protestov neviem ci je vhodne hadzat molotovy na policajtov.. A preco boli Syrski povstalci na Majdane a tam protestovali? Nepis o zaslepenosti, ked si sam zaslepeny az-az. V avatare mas AH-1 a ides sa hrat, ze nekopes za USA?
Vidis ten konflikt nejako jednostranne - chudaci ludia chceli "demokraciu" tak zacali kvetinkami protestovat a potom prisiel Janukovyc a ten ich dal vystrielat. No a spasonosna USA a NATO tam robi len dobre na cele s CIA. Si uvedom, ze Ukrajina nie je Senec ani Michalovce ale obrovska krajina, kde je vela pro-rusky orientovanych ludi, ktorym vyvrazdili rodiny, niektori z nich bojovali v Afganistane a teraz tam zuri realna vojna. Len prozapadne orientovane media ukazuju vela veci inak. Tak ako aj ruske. Ale realita je taka, ze na Ukrajine je strasne vela prorusky orientovanych ludi, ktori jendoducho nesympatizuju s porosenkom a zapadom - boli by sprosti keby sympatizovali. A ak Rusi podporuju vojensky separatistov, tak na tom nevidim nic nelogicke. Vojnu moze momentlane ukoncit jedine Porosenko a zapad Ukrajiny, ktory vsak pre mier nic nerobia.
-
xH4wK
Lebo mam v avatare cobru tak to definitivne znamena ze som zaslepeny a proamericky.
Este sa ta opytam, koho mas v UA - s kym si sa rozpraval, odkial mas informacie co ludia v UA chcu.. ? Alebo len tliachas ?
Vtedajsia ukrajinska vlada nechcela vstupit do EU, na to vznikli protesty, myslim, ze je jasne preco..
Dakujem
Este sa ta opytam, koho mas v UA - s kym si sa rozpraval, odkial mas informacie co ludia v UA chcu.. ? Alebo len tliachas ?
Vtedajsia ukrajinska vlada nechcela vstupit do EU, na to vznikli protesty, myslim, ze je jasne preco..
Dakujem
Tato tema by mala byt zamknuta este predtym ako na fore vypukne 3. svetova 
BTW, raz som sa vyjadril, bol som za blbca, radsej to necham na ''skusenejsich''.
BTW, raz som sa vyjadril, bol som za blbca, radsej to necham na ''skusenejsich''.
-
vladenko007
VIP
xH4wK skutočne argumentuješ tak ako keby si to vedel 100 percentne.
Kto povie opak ako ty je automaticky konšpirátor. Myslím že ani ja ani ty, ani nikto na fóre nemá páru o tom čo sa tam deje.
Keby prišiel napríklad niekto zo CIA a ukázal by ti preukaz a vypálil by po lietadle tak by si povedal že to je prezlečený Putin.
Ja sa len tíško pozerám a čítam si jednu stranu aj druhú a robím si vlastný záver. Určite nikoho neodsudzujem za jeho názor nech je akokoľvek konšpiračný alebo naopak.
Ak nie si Obama alebo riaditeľ CIA prípadne Putin alebo Porošenko tak tvoj názor tak isto ako ako môj nemá žiadnu váhu.
Kto povie opak ako ty je automaticky konšpirátor. Myslím že ani ja ani ty, ani nikto na fóre nemá páru o tom čo sa tam deje.
Keby prišiel napríklad niekto zo CIA a ukázal by ti preukaz a vypálil by po lietadle tak by si povedal že to je prezlečený Putin.
Ja sa len tíško pozerám a čítam si jednu stranu aj druhú a robím si vlastný záver. Určite nikoho neodsudzujem za jeho názor nech je akokoľvek konšpiračný alebo naopak.
Ak nie si Obama alebo riaditeľ CIA prípadne Putin alebo Porošenko tak tvoj názor tak isto ako ako môj nemá žiadnu váhu.
On môže ukončiť vojnu? A ako? Veď si len brani svoje územie. Separatisti su tí ktorí tam robia bordel. To jak keby začali cigani/maďari bojovať proti nám a niekto by začal tvrdiť že Kiska ma skončiť vojnuVojnu moze momentlane ukoncit jedine Porosenko a zapad Ukrajiny, ktory vsak pre mier nic nerobia.
-
KaptMichal
King
Ja tliacham ale ty tu mas jediny patent na pravdu... Keby si cital pozornejsie tak uz skor som pisal, ktore dva scenare su podla mna najrealnejsie, neskatulkujem tak ako ty. A ano, kedze mas v avatare bojovy vrtulnik americkej armady tak skor asi budes inklinovat k USA ako RF, ale ok, to nie je argument takze prepac, ze som ta urazil.
Skus si po sebe precitat co pises - zatial co ty na sto percent vies, co v UA ludia chcu tak ostatni len tliachaju alebo su konspiratori. Na ukrajine znamych nemam, ale aj keby som mal, bol by to nazor par ludi nevypovedajuci skoro o nicom. Este raz ti to zopakujem aby si prestal utocit a zacal viest rozumnu debatu - Ukrajina nie je jednotna, zuri tam obcianska vojna. Ja nebudem obhajovat Rusko a Putina a ich zaujmy no rozhodne budem obhajovat ludi, ktori nesuhlasia s vladou mafianskeho Porosenka a dokazali sa jej postavit.
Inak k tej podpre od Ruska - keby v madarsku boli Slovaci prenasledovani a ti by sa vzopreli jej vlade, myslis, ze by Slovensko - ci uz vlada alebo obycajni ludia nehladali cestu ako im pomoct? Na druhej strane je skutocny bulsit hovorit o tom, ze proruski orientovani obyvatelia Ukrajiny by chceli zamerne zostrelit civilne lietadlo, ktore s UA konfliktom absolutne nijako nesuvisi.
Skus si po sebe precitat co pises - zatial co ty na sto percent vies, co v UA ludia chcu tak ostatni len tliachaju alebo su konspiratori. Na ukrajine znamych nemam, ale aj keby som mal, bol by to nazor par ludi nevypovedajuci skoro o nicom. Este raz ti to zopakujem aby si prestal utocit a zacal viest rozumnu debatu - Ukrajina nie je jednotna, zuri tam obcianska vojna. Ja nebudem obhajovat Rusko a Putina a ich zaujmy no rozhodne budem obhajovat ludi, ktori nesuhlasia s vladou mafianskeho Porosenka a dokazali sa jej postavit.
Inak k tej podpre od Ruska - keby v madarsku boli Slovaci prenasledovani a ti by sa vzopreli jej vlade, myslis, ze by Slovensko - ci uz vlada alebo obycajni ludia nehladali cestu ako im pomoct? Na druhej strane je skutocny bulsit hovorit o tom, ze proruski orientovani obyvatelia Ukrajiny by chceli zamerne zostrelit civilne lietadlo, ktore s UA konfliktom absolutne nijako nesuvisi.
Ano moze ukoncit vojnu tak, ze sa dohodne s vychodom na rozumnom kompromise. Znie to samozrejme jednodichsie ako sa to spravi. Separatisti su len reakciou na akciu spustenu na majdane. A netrep, pretoze Kiska ma uplne ine pravomoci ako prezident na UA.On môže ukončiť vojnu? A ako? Veď si len brani svoje územie. Separatisti su tí ktorí tam robia bordel. To jak keby začali cigani/maďari bojovať proti nám a niekto by začal tvrdiť že Kiska ma skončiť vojnu
Dajme si opäť niečo k téme, a na úrovni : nový možný scenár toho, čo a prečo sa udialo...
http://theaviationist.com/2014/07/21/su ... rted-mh17/
-
xH4wK
Este nam prosim povedz, aky kompromis si predstavujes ?KaptMichal napísal: Ano moze ukoncit vojnu tak, ze sa dohodne s vychodom na rozumnom kompromise.
Pretoze mne ziadny neprichadza na um.. teda okrem toho aby sa vzdali casti UA a prenechali ju Rusom, co by bolo v ramci geopolitologie uplne jasne vitazstvo ruska a znamenie, ze si mozu robit co chcu a kde chcu.
Mimochodom, nikde nepisem, ze viem na 100% kto je zodpovedny za zostrelenie lietadla, pisal som len co je najviac pravdepodobne podla doterajsich informacii.
Opakujem, nerobim ziadne zavery, len sa priklanam k teorii ktora dava zatial najvacsi zmysel podla zistenych informacii.. ak sa vyplavia na povrch nove informacie tak jednoznacne prehodnotim svoj postoj, co je logicke.
Co sa tyka avataru, aj ked to je irlevenatne tak cobru tam mam este z cias BF2 kde bola najlepsi vrtulnik, preto sa mi pacila a pouzivam ju v avatare uz niekolko rokov.
AK by si si fakt precital to zhrnutie doterajsich informacii v linku ktory som postoval.. tak by si mozno vedel ze sa nepriklanam k tomu, ze z umyslom zostrelili civilne lietadlo, ale k tomu, ze sa im to podarilo nahodou a strielali s vedomim, ze je to vojenske lietadlo.. viac info o danej teorii na linku co som sem postol.KaptMichal napísal:Na druhej strane je skutocny bulsit hovorit o tom, ze proruski orientovani obyvatelia Ukrajiny by chceli zamerne zostrelit civilne lietadlo, ktore s UA konfliktom absolutne nijako nesuvisi.
Ak ti toto pride na urovni.. ziadne fakty len polemizacie, staci si precitat komentare..Steju napísal:Dajme si opäť niečo k téme, a na úrovni : nový možný scenár toho, čo a prečo sa udialo...
Ano a minuta ticha na konferencii o AIDS kvoli 100+ mrtvym ucastnikom bola len zinscenovana..
Vsetci len hraju, USA planuje nieco obrovske, robi na tom cez milion ludi po celom svete, financuju to mimozemstania, a len vy ste ti ktori to vsetko vidia a vedia co je pravda aj napriek faktom - ktore su samozrejme vymyslene a zinscenovane
Ludia, skuste pouzivat mozog
PS, toto sa hodi:
http://www.reflex.cz/clanek/zpravy/5771 ... mnych.html
Jak je vůbec možné, že někdo - sebetupější - takovým kravinám věří? Odpověď je jednoduchá: Ona mu víra v debility dává zapomenout na vlastní bezvýznamnost a potvrzuje osobní důležitost jednoho každého v chemtrails nebo čipy věřícího.
Předesílám - nikdy jsem neviděl stoupence těchto teorií, který by byl jakokoliv v čemkoliv úspěšný nebo něčím zajímavý. Dokoce i děvčata z těchto partiček patří spíše mezi ošklivky než mezi vyhlášené krasavice. A vědomí vlastní bezvýznamnosti je težko únosné, tak uráží náš narcismus, že vznikne patologický obranný psychický mechanismus. Paranoidní blud. Je to jednoduché: pokud stojím CIA, USA, iluminátům, Gatesovi a cyklistům za to, aby mne práškovali či mi do zadku umisťovali čipy, nejsem bezvýznamný! Ba právě naopak! Představuji pro Systém zla takovou překážku, že se mne ze všech sil snaží dostat pod kontrolu a ovládnout. Takovou mám moc, Systém se mne tak bojí, že kvůli mě práškují letadla celou planetu a brzy mi do p**ele implantují čip! Jsem Velký, Mocný, Obávaný, a jsou na mne strojeny Úklady!
Je pochopitelné, že takovýto obranný mechanismus ega je chorý, patologický, a že jeho nositel potřebuje psychiatrickou léčbu. K vysvětlení dnes tak populárních bludů o čipech a chemtrails však toto psychiatrické vysvětlení plně postačuje.
-
KaptMichal
King
Toto vyznieva az smiesne ked si predstavim kde vsade ma USA svoje vojenske zakladne alebo kolko vojen stihli od druhej svetovej vyvolat/podporit len v prospech vlastnych ekonomickych zaujmov. Ale skutocne si vystihol podstatu problemu - presne tak by kompromis mal vyzerat, pripadne mozno nejaka federalizacia uzemia Ukrajiny. Nevidim na tom nic nelogicke kedze postoj obcanov v jednotlivych uzemiach je viditelny.Pretoze mne ziadny neprichadza na um.. teda okrem toho aby sa vzdali casti UA a prenechali ju Rusom, co by bolo v ramci geopolitologie uplne jasne vitazstvo ruska a znamenie, ze si mozu robit co chcu a kde chcu.
-
xH4wK
SKus pouvazovat aj dopredu, ak ustupia teraz oni, co brani Madarom zobrat si juznu cast Slovenska, poliakom sever.. ak by bol zaujem zo strany obcanov v danych oblastiach ?
Podla mna ty nemas tucha co znamena uzemna celistvost a geopolitika ako taka..
PS: Neviem preco v tejto teme vobec riesime USA, na to mas ine temy.
Podla mna ty nemas tucha co znamena uzemna celistvost a geopolitika ako taka..
PS: Neviem preco v tejto teme vobec riesime USA, na to mas ine temy.
-
KaptMichal
King
Dufam, ze si si len robil srandu - toto ma byt akoze precedens, ktory zabezpeci Madarom volny pristup k nasmu uzemiu? Nic ti nehovori napriklad Kosovo? Tam USA kvoli svojim peniaztekom povrazdili civilistov a Europa sa len pozerala a skakala ako USA piskali. Svet nie je nejaka ucebnica demokracie pisana z eurofondov a distribuovana do skol malym detom. Pozri sa co sa deje na blizkom vychode - vznik Kalifatu ta nezaujima? To nie je rovnaky precedens? Obcianska vojna v Syrii (s rovnakym priebehom ako na Ukrajine, Libyi a inde?) ta tiez nezaujima?
Mas pravdu, v tejto obcianskej vojne sa ukaze ci je silnejsie NATO alebo Rusko, aspon v danom regione. Ale ty sem servirujes nazor, ze vsetci civilisti maju jednotny nazor - ze chcu ist do EU. Ak tomu veris, tak potom mozog nepouzivas ty.
zaujimavy clanok http://www.businessinsider.com/source-m ... ets-2014-7
este by som doplnil viac k teme padu toho lietadla - myslim, ze ak lietadlo zostrelili omylom, tak sa to casom podari dokazat. No ak lietadlo bolo zostrelene zamerne, je mozne, ze vina opat padne na separatistov, kedze predpokladam, ze ziadna strana sa nikdy neprizna k tomuto utoku a media uz teraz maju v tomto jasno. Tym chcem povedat, ze to, kto lietadlo zostrelil by sa mohlo dat nepriamo zistit z toho, co sa nasledujuce tyzdne zacne diat, a komu tato tragedia prinesie najvacsi prospech.
Mas pravdu, v tejto obcianskej vojne sa ukaze ci je silnejsie NATO alebo Rusko, aspon v danom regione. Ale ty sem servirujes nazor, ze vsetci civilisti maju jednotny nazor - ze chcu ist do EU. Ak tomu veris, tak potom mozog nepouzivas ty.
zaujimavy clanok http://www.businessinsider.com/source-m ... ets-2014-7
este by som doplnil viac k teme padu toho lietadla - myslim, ze ak lietadlo zostrelili omylom, tak sa to casom podari dokazat. No ak lietadlo bolo zostrelene zamerne, je mozne, ze vina opat padne na separatistov, kedze predpokladam, ze ziadna strana sa nikdy neprizna k tomuto utoku a media uz teraz maju v tomto jasno. Tym chcem povedat, ze to, kto lietadlo zostrelil by sa mohlo dat nepriamo zistit z toho, co sa nasledujuce tyzdne zacne diat, a komu tato tragedia prinesie najvacsi prospech.
-
xH4wK
Zase tocis mimo temy.. od crashu MH17 prechadzase na temu USA a ich konflikty.. nie, nechodim do temy o MH17 aby som riesil konflikty USA na tie mas osobitne vlakna a nenecham sa vtiahnut do tejto debaty, takze pokial nemas nejake informacie k teme tak sem pises zbytocne
Dalej, prepac ale si myslis, ze je vinny ten komu situacia prinesie najvacsi prospech tak s tebou nemienim dalej diskutovat
Ale ako si povedal, investigacia bude - aj ked miesto dopadu bolo kompromitovane.. tak uvidime na co prijdu.
Ten clanok su ciste domnienky podla toho co 'tweetol' niekto na internet.. asi tak. Je to copy paste z aviators webu na ktory som reagoval vyssie
Samozrejme nevylucujem to, len mam problem tomu uverit podla doterajsich informacii, cierne skrinky urcite objasnia tuto teoriu.
Aj ked su v tomto momente v rukach separatistov
Dalej, prepac ale si myslis, ze je vinny ten komu situacia prinesie najvacsi prospech tak s tebou nemienim dalej diskutovat
Ale ako si povedal, investigacia bude - aj ked miesto dopadu bolo kompromitovane.. tak uvidime na co prijdu.
Ten clanok su ciste domnienky podla toho co 'tweetol' niekto na internet.. asi tak. Je to copy paste z aviators webu na ktory som reagoval vyssie
Samozrejme nevylucujem to, len mam problem tomu uverit podla doterajsich informacii, cierne skrinky urcite objasnia tuto teoriu.
Aj ked su v tomto momente v rukach separatistov