xbox360 vs xboxOne ovladac
xbox360 vs xboxOne ovladac
Zdravim, planujem si na PC kupit nejaky poriadnejsi gamepad, preto sa rozhodujem medzi tymito dvoma. mate s nimi nejake skusenosti? popripade ma zmysel investovat do bezkabloveho modelu?
Re: xbox360 vs xboxOne ovladac
S Gamepadom z xbox1 skusenosti nemam,ale z 360 je uplne super,kompatibilitu mas 100%nu pokial to dana hra umoznuje a co sa tyka kablovy a bezddrotovy,to je uz len na tebe co ti viac vyhovuje.ja mam bezdrotovy a max spokojnost
a ako to funguje, ked si kupim bezdrotovy? ten prijmac signalu do PC sa kupuje zvlast?
ano prijimac musis mat zvlast. V tomto pripade je kablovy podla mna lepsia alternativa, menej starosti + nemusis furt menit baterky
samozrejme ze sa nekupuje zvlast a je sucastou balenia
Kupoval som xbox one ovladac a zatial mozem povedat ze je lepsi nez ten z xbox 360 a na tom som mal toho nahrate vela. Ma ovela citlivejsie packy neidu tak tuho do stran zadne triggre su ovela lepsie kedze zasahuju aj do stran a neviem to na isto ale zda sa mi ze ma aj väcsie rozpetie. Bumper je zase podla mna lepsi na ovladaci z 360 kedze sa da stlacit z kazdej strany a je tichsi (vadi to hlavne zo zaciatku teraz to uz ani nevnimam) . Xbox one ovladac pripojis k pocitacu klasickym microUSB kablom co je vyhoda. Tiez to nema zadny kryt na baterky tak vonku a je priamo v ovladaci co je tiez +. Na druhu to je +- rovnaky ovladac takze neurobis chybu ani z xbox 360 ovladacom. Ak by si mal nejake otazky tak sa pytaj 
a ako je to s bezdrotovym xbox one a PC? treba mi ten receiver, ci ako sa vola to zariadenie na prijem do pc? chcel by som radsej bezkablovy, ale vidim to tak, ze je to ovela drahsie riesenie ako s kablom, hlavne na pc.
No ja to mam napojene cez microUSB a ide ot uplne v poriadku takze ti neporadim ohladom toho receiveru ale ja by som siel do kabloveho ak nechces hrat niekolko metrov od pocitaca.
a su vsetky kablove ovladace na xbox360 kompatibilne s pc? co pozeram na nete, tak len niekedy pisu, ze je kompatibilny aj s windowsom
stejko - ano