Nanostation M5 slaby signal
-
Chalesnik
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Nanostation M5 slaby signal
Zdravim, potrebujem radu, montovali sme kamerovy system pre jednu obec, kedze su kaemry po celej obci pouzili sme Nanostation M5. Chcem sa opytat na vzdialenejsich antenach cca. 1,5 km vzdialenych je slaby signal, a hlavne nizke to airmax capacity, a quality, medzi antenami su nejake stromy ale moze to mat taky utlm alebo kde moze byt chyba ?.... FW mam najnovsi nastavenia postnem ak bude treba, Dakujem
-
hojko
Site Admin
Re: Nanostation M5 slaby signal
1,5km pre M5 nemoze byt problem. Ako to je riesene, ake zariadenie je pri kamerach a na ake zariadenie sa to pripaja??? Ako je riesena ta siet???
-
Chalesnik
Medium Professional
na jednom stlpe je kamera a nanostation, 2 poe napajania...zbieraju to 2 anteny ktore su na kostolnej vezi..... a dalsou antenou to ide do sieti kde je NVR... jedina antena ma dobry signal ktora ma priamu viditelnost, cize tipujem ze tie stromy budu problem...
-
Lukkas
Star
Pouzivas 20Mhz kanal?
-
Chalesnik
Medium Professional
nemam to tu presne ale myslim ze ten najvyssi ten by mal byt 40 Mhz nie ? ...
-
Lukkas
Star
Odporucal by som ti to dat na 20Mhz... lebo vela ludi ta nebude mat rado ked zahlcujes cely kanal a volne siritelny je len 20Mhz. jednak pri zarusenom pasme ti to pomoze nebude ti to kolidovat s inym pasmom. a moze ti to ist stabilnejsie. 
-
hojko
Site Admin
Aj tak som tej tvoje topologie z popisu nejak nepochopil, skus to radsej nakreslit. Teda Nano s kamerou (bod A) vysiela niekde do stredu dediny na kostol na antenu (bod B1) a odtial to dalsia antena (bod B2) posiela na bod C na ktory je pripojeny nahravacie zariadenie???
40MHz je vlastne turbo a to zial nie je povolene Telekomunikacnym uradom, ako u nas, tak ani v Cesku, tak ako uz spomenul Lukkas.
40MHz je vlastne turbo a to zial nie je povolene Telekomunikacnym uradom, ako u nas, tak ani v Cesku, tak ako uz spomenul Lukkas.